Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Niye gitmedi madem ? Hani turabiyi çok yanlış tanımıştı,şöyle böyleydi,bir insan 3-4 kere fikir mi değiştirir?
O battaniye lafını kimse duymadı zaten,görüntüsü yok,vermediler ki.Hakan konsey de önce dedim sonra demedim dedi,sesi kısıktı ,büyük ihtimalle duyulmadı bile.
Valla kusura bakmayın ,anıl adama bişey demiyo,anılın arkasından saydırıp duruyo,1. oldu diye sakatlığı hakkında daha konuşmayalım dedi . Bu kadar mı kameraya oynamak için karakterini bırakır insan.
Geçen hafta serenay annesini kullandı,bu hafta kaybederlerse neyi kullanıcak acaba ??Serenay saf bir kız aslında,hakanın sinsiliklerine ortak oluyo,merveyi sevmediği için ama;
Sonuna kadar Merve aydın ve Anıl

Peki merveyle anılın berna yokken arkasından demediklerini bırakmayıp, yüzüne gülmelerine ne diyorsun?
Anıl her fırsatta bu kıza tahammul edemiyorum diyor mesela.

Peki merveyle anılın berna yokken arkasından demediklerini bırakmayıp, yüzüne gülmelerine ne diyorsun?
Anıl her fırsatta bu kıza tahammul edemiyorum diyor mesela.
Ben anılın bernaya canım cicim dediğini görmedim.Mervenin de bernaya karşı canım cicim dediğini görmedim.Merve bernayla kaç kere tartıştı .Merve aydın dönek bir insan değil ,kusura bakmayın.Adada iyi olduğu kişiler belliydi zaten,diğerleri için de tavrı belli.Bernaya almeida veya ahmet dursun veya anıl kadar yakın davrandığını hiç görmedim.Kameralara oynayan bir kız değil,oynamak istese o da annem diye ağlardı .

Hakanın turabiyle sadece konusmak isteyipte vazgecmesi döneklik oluyor, anıl ve mervenin bernayı oy için yanlarında tutup arkasından atıp tutmaları normal oluyor. Sırf yuzune canım cicim demiyorlar diye öylemi hahahah
Size iyi eğlenceler

canım öyle bir söylüyorsun ki battaniye mevuzusnu izledin sandm bende diyorum nerde kaçırdım.
turabi nin yanına gitmemesi, hakan olurda eskaza turabi yle iyi arkadaş olurlarsa oyunlarda turabi ye karşı hırslı olamayabilirim yani bu hırsı yakalamışken böyle yarışayım diyor. ne var bunda canm gider barışır ya da vazgeçer bu olabilir yani sonuçta açlar sağlıklı düşünemediğini düşünmüş olabilir. fikir değiştyirmiş olabilir.
battaniye konusunda da berna zaten pascal ı çok etkilediği için, hakan ı da sevmediği ve Türkçülük mevzusunuda sürekli uyguladığından oklar berna nın pascal ı dolduruduğunu gösteriyor.
ben hakan cı değilim ama anıl için söyledikleri de doğru adam yata yata 1. oldu.
ha geri döndü güzel de yarışıyo Allah için. bu nasıl sakatlıkmış çatlamaymış anlamadım zaten senden benden sağlam çıktı adam. şimdi oyları toplayabilir
ama hakan ın demek istediği anıl ı çok dillendirmeyelim biz ne kadar dilimize dolarsak adam o kadar oy topluyor. halkımız acıyor anıl a ve 1. yapıyor dedi. ee doğru söylüyo.
sen kaç yaşındasın canm bu arada merak ettim...

merve aydın da bu hafta olimpiyatları kullandı. ağlamalar falan

bernaya almeda kadar yakın davrnamadı ama almeda gidince almeda varken gibi de davranmadı kanatları altına alıp sırtını sıvazladı

merve sahra yla, berna gibi bir küfürbazla arkadaşlık yapıyor.
merve de isyanlara geçti baktı 1. olamıyor olimpiyatları kullandı. valla merve den ben bile beklemezdim. e tabi bizi temsil eden bir bayan dururken serenay ın 1. gelmesi her bayanı kısandırır. ama neden acaba diye de düşünmek gerekiyor.
serenay ı desteklemiyorum ama merve den iyidir

Birde şu var
Mesela hilmicemi turabiyle arkadaslık yapıyor diye topa tutuyorlar.
Ama hasan sahrayla ya da merve sahrayla arkadaslık yapınca bir sey denmiyor.
Çok taraflı izlemenin bariz sonucları Aynı sekilde serenayın ağlaması oy için oluyor, mervenin ağlaması oy için olmuyor.
Yani tamam bunların hepsi normal. kimi destekliyorsan ona inanırsın.
Ama sonra da aynı seyi izlemiyormuyuz denmesi komik oluyor. O zaman bende sana derim merve de böyle yapıyor aynı seyi izlemiyormuyuz diye.

Aman neyse onu bırakta sen kimi destekliyorsun

aynen yani
oy için yapılan şeyler olabilir şu şunla arkadaşlık etti vs denebilir ama kendi tuttuğun adam yapınca lafı edilmiyor çok haklısın.
bende tartışmak istemiyorum ya boşver
kız sen beni hep unutuyorsun yaaaaa ama olmaz ki profil resmimde hep aynı
gönüllüler sahra hasan hariç
Begüm de pek yarışamıyor gitsin istiyorum açıkcası
hasan da baydı iyice hep hata yapıyor çok sıkıcı

Ya unutmuyorum biliyorum seni tabiki kız Ama kimi desteklediğini karıstırıyorum arada. Herkes hasanı tutuyorya arada onlardanmıydın diye muallaka düşüyorum
Bir daha unutmam artık

Ya unutmuyorum biliyorum seni tabiki kız Ama kimi desteklediğini karıstırıyorum arada. Herkes hasanı tutuyorya arada onlardanmıydın diye muallaka düşüyorum
Bir daha unutmam artık
doğukan a efendi diyordum ama o da merve lere yanaşıp geri dönünce o da gitti yani
hasan cı değilim ya hakan ın dediği gibi bi sinsilik seziyorum bende bi samimiyetsizliği var gibi
hilmicem çok tatlı
geriye kim kaldı hilmicem ve turabi işte turabi nin de hataları yok değil ama onlar iyi ya

Evet ya dogukan resmen mervelere yanastı adı yazılınca geri vites yaptı
Senin düşünceler aynı ben ya
Turabi çok fevri en buyuk hatası bu. Bide bazı konusmaları ne kadar dogruysa bazıları da o kadar gereksiz ve yanlış haklısın.
Hilmicem bencede cok tatlı karakteri fln bozulmadı yani

aslında ben ikiside daha önce birinci oldukları için bu sefer başkası birinci olsun istiyordum hasan olabilirdi. ama hasan haketmiyor. oyun performansı iyi değil. hata da cabası.
karakter bakımından da süper olan yok
yine en iyileri turabi hilmicem etliye sütlüye karışmıyorlar diğerleri birbirlerini parçalıyor onlar relax.
ama turabi araba da kazandı bu sefer hilmicem kazansın çokta farketmez ama...

nerdesiniz kimse yok başlayınca da ben kaçıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…