- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Hakan sonunda açıldı turbiye doğukanın çöpçatanlığı sayesinde
Hakan sonunda açıldı turbiye doğukanın çöpçatanlığı sayesinde
aynenDoğukan seviyorsa git konuş qanqa dedi o da öyle yaptı
Birkac yorum okudugun icin sana oyle gelmis. Burada en cok Hasani begenen var ankette de goruldugu uzere.Benim anlamadığım hasanın fan kitlesi. Hilmicem varken turabi varken hasan nasıl 1. Oluyor yoksa acunun oyunu mu bu da? Bir kaç yorum okudum burda birsuru kişi var hasanla ilgili pek yorum görmedim pek inandırıcı gelmiyor sms de 1.çıkması
Hilmi cem hasan dan daha çok oyun kazandığı için olabilir miBirkac yorum okudugun icin sana oyle gelmis. Burada en cok Hasani begenen var ankette de goruldugu uzere.
Ben su zamana kadar hicbir yarismada oy kullanmadim ama Hasana bir suru oy attim. Burda benim gibi cok insan var.
Asil Hasan varken Turabi Hilmicem neden 1. Olsun?
Dogru tahmin gonulluler kazanicakmisBu oyunu da gönüllüler alir
Dogru tahmin gonulluler kazanicakmis
Nerden biliyosunuzkiiDogru tahmin gonulluler kazanicakmis
Ay aslinda bakinca heyecan azaliyor ama tutamiyorum burayada yazmicaktim yorumu gorunce dayanamadimNerden ogreniyorsunuz ya ben de bakmak istiyorum :)
Kesin bilgi mi pekiAy aslinda bakinca heyecan azaliyor ama tutamiyorum burayada yazmicaktim yorumu gorunce dayanamadim
Instagramda soyluyorlar elenine yarisma sonucu
Sadece oyun kazanmak degil survivor oyleymis ki Hasan 1. Olabiliyor. Ayrica Hasan da kotu bir yarismaci değilHilmi cem hasan dan daha çok oyun kazandığı için olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?