- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
bozok kaçıncı?ah keşke begüm desymiş o iticiden kurtulurduk 5. olmuş
1 hasanbozok kaçıncı?
merak ettim yazsana bi sıralamayı
Yes beeeeeeee
Keske miy miy miy kocacakta gidicekteah keşke begüm desymiş o iticiden kurtulurduk 5. olmuş
Elenen yarismacilardan geri gelme olaylari bu yarismada varniydikimileri diyor gönüllülerden bir erkek ünlülere
ünlülerden bir kızda gönüllülere geçecek
eşitlik sağlansın rekabet olsun diye
gerçek mi acaba ne kadar doğruluk payı var belki de boş dedikodular
hilmi sonuncu mu1 hasan
2 turabi
3 bozok
4 sahra
5 begüm
6 hilmi
yok öyle bir şey ama transfer olabiliyor takımlar arasıElenen yarismacilardan geri gelme olaylari bu yarismada varniydi
evet kolyesi var yahilmi sonuncu mu
Acunun vardir ole surprizlerubende acundan bu cinsiyet eşizliği için değişik bir çözüm beklemeye başladım bakalım bizi ne süprizler bekliyor
Himm bakalim ne sekilde olucakyok öyle bir şey ama transfer olabiliyor takımlar arası
geçen sene duygu bal ve akın gönüllülere geçmişti sayıları az diye
geçen sene hep ünlüler yeniyor gönüllüler bitecek diye çözüm bulduğu içinAcunun vardir ole surprizleru
ben survivor kızlar erkeklerden(varmısın yok musuncuların yarıştığı) beri izliyorum 5 yıl oldu bırakamadımHimm bakalim ne sekilde olucak
Ben ilk defa bastan sona izliyorum yarismayi iyimi yaptim kotumu bilemedim bagimli oldum yabu
Bernayi günüllülere gonderebilirler diye düşünüyorum benbende acundan bu cinsiyet eşizliği için değişik bir çözüm beklemeye başladım bakalım bizi ne süprizler bekliyor
oylama yaptırıp gönderiyor böyle şeylerde geneldeBernayi günüllülere gonderebilirler diye düşünüyorum ben
Sanirim benee artik birakamam seneye kadro yavas yavas belirlenmeue basladi verilen isimler estirir oralariben survivor kızlar erkeklerden(varmısın yok musuncuların yarıştığı) beri izliyorum 5 yıl oldu bırakamadım
seda sayanın oğlu gidecekmişSanirim benee artik birakamam seneye kadro yavas yavas belirlenmeue basladi verilen isimler estirir oralari
seda sayanın oğlu gidecekmiş
ütopya serkan
tolgahan sayışman dediler yalanladı
sözde kerem bursini de ikna etmeye çalışıyormuş acun
Yasemin allen utopya inci tarz benim aysegilseda sayanın oğlu gidecekmiş
ütopya serkan
tolgahan sayışman dediler yalanladı
sözde kerem bursini de ikna etmeye çalışıyormuş acun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?