- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
aman neresi ünlü bunların yasemin allen hariç toplama ünlü bozuntularıYasemin allen utopya inci tarz benim aysegil
Yani tv 8 yarismacilari cogunlukta sanirim
Ama eski unluler daha unluydu simdikilee burada unlu oluyor nerdeyse
SMS oylamasına gönderilecek kişiyle ilgili kararını açıklayan Hilmi Cem, Begüm’le ilgili düşüncelerini anlatırken ”kardeşim” diye hitap etti. Tam o anda Begüm’ün moralinin bozulduğu ve yüzünün düştüğü seyircilerin gözünden kaçmadı. Son zamanlarda adada aşk yaşadıkları konuşulan bu ikiliyle ilgili gözlerden kaçmayan bu durum çok konuşulacağa benziyor.
Hah işte benim de bu kare dikkatimi çekti
SMS oylamasına gönderilecek kişiyle ilgili kararını açıklayan Hilmi Cem, Begüm’le ilgili düşüncelerini anlatırken ”kardeşim” diye hitap etti. Tam o anda Begüm’ün moralinin bozulduğu ve yüzünün düştüğü seyircilerin gözünden kaçmadı. Son zamanlarda adada aşk yaşadıkları konuşulan bu ikiliyle ilgili gözlerden kaçmayan bu durum çok konuşulacağa benziyor.
aynı şekilde ben de o gülmesine uyuz oluyorum.Ya bu Begüm öyle aman aman yarışan biri değil. Her yarıştığı sezon kızlarda tek kalmasına anlam veremiyorum. Bide yalandan o çocuk gibi gülmesine uyuz oluyom ,
bayağı bir fark ediliyordu zaten biz bu haberden önce anladık
hahaha. bu da doğru tespit. kucağına atlıyor begümm zatiiSahrayı sevmememe hatta ilk başlarda nefret etmeme rağmen gitmesine sevinemedim nedense ondan önce bozok ya da begümün gitmesini isterdim, begüm bir kere daha kötü oyunlarda hilmi onu söyleseydi o gidecekti ama söylermi hiçç açıkçası begüm kardeşimi demesi dün hiç inanadırıcı gelmedi bana kardeşim ayağına begüm her oyunu kazandığında kucağına alıyor kızı hiç inandırıcı değilsin hilmicem :))
Aynen birde bikaç kere oyun esnasında begüme bakışını yakaladım hiç abi bakışı değildi yani ben yemedim hilmicemin bu kardeş lafını o laftan sonra begümün bakışı da manidardı zatenhahaha. bu da doğru tespit. kucağına atlıyor begümm zatii
erkek fatma diyen kimdi ona geçen sene tam hatırlayamıyorum ya turabi mi sahra mıydı?Merve ve anıl migeçen yıl da gokhanla aşk iddiaları vardı. Merve de az değil erkek fatma falan dediler ama kız her sene yakışıklı çocukları göturuyo
hilmi dokunulmazlık aldı diye sonuncu olduBirde hilminin altıncı olmasına çok şaşırdım geçen hafta ikinci değilmiydi birde her hafta sonuncu olan bozok her elemeye çıktığında yükselişe geçiyor ilginç gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?