Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Yasemin allen utopya inci tarz benim aysegil
Yani tv 8 yarismacilari cogunlukta sanirim

Ama eski unluler daha unluydu simdikilee burada unlu oluyor nerdeyse
aman neresi ünlü bunların yasemin allen hariç toplama ünlü bozuntuları

ayşegül kim ya bir tarz yarışmasına katıldı diye ünlü mü oldu başımıza

bu sene gönüllülerde yarışan duygu,hasan ,hilmicem ünlülükte

inciymiş ayşegülmüş bin basar

SMS oylamasına gönderilecek kişiyle ilgili kararını açıklayan Hilmi Cem, Begüm’le ilgili düşüncelerini anlatırken ”kardeşim” diye hitap etti. Tam o anda Begüm’ün moralinin bozulduğu ve yüzünün düştüğü seyircilerin gözünden kaçmadı. Son zamanlarda adada aşk yaşadıkları konuşulan bu ikiliyle ilgili gözlerden kaçmayan bu durum çok konuşulacağa benziyor.

Hah işte benim de bu kare dikkatimi çekti

bir de bu yarışmada sizin de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama acunn olsun alp kırşan olsn her yarışmada ama istisnasız her oyunda ünlüleri tutuyorlar onlardan biri başa baş olsa bile az farkla önde diyor bi kaç oyun aldığı zaman üst üste ünlüler hemen ödüle çok yakın diyor bu benim gönüllüleri tutan birisi olarak ekran başında moralimi bozuyor sinirleniyorum oradaki gönüllüler napsın canlı canlı duyuyorlar yazık vallhiii gönüllüler bir atışı yapamadığı filan olduğu zaman öyle bir atamadı atamadıııı diyor ki sanki çok seviniyor bu duruma ünlüler kaybettiği zaman onları çok acındırıyor bence bu kadar taraf olması gereksizz
Ama her yıl böyle yapıyor maalesef..

Ya bu Begüm öyle aman aman yarışan biri değil. Her yarıştığı sezon kızlarda tek kalmasına anlam veremiyorum. Bide yalandan o çocuk gibi gülmesine uyuz oluyom ,

akşam dayanamadım izleyemedim sonunu

Ya bu Begüm öyle aman aman yarışan biri değil. Her yarıştığı sezon kızlarda tek kalmasına anlam veremiyorum. Bide yalandan o çocuk gibi gülmesine uyuz oluyom ,
aynı şekilde ben de o gülmesine uyuz oluyorum.
çok kötü bi anda bile sırıtması çok uyuz

sahra gitmiş hee
iyi olmuş.
bi de begün gitse tam olur. oyunlarda o minik minik adımlarına hasta oluyorum.

bayağı bir fark ediliyordu zaten biz bu haberden önce anladık

ne bozuldu ama çok iyi oldu

ben izlemeyi bıraktım siz daha bıkmadınız mı yahuuu..birde hilmiyle begüm mü manita olmuş nolmuş adalılar kafayı yidi..merveyle anıldan tık yok mu daha

Sahrayı sevmememe hatta ilk başlarda nefret etmeme rağmen gitmesine sevinemedim nedense ondan önce bozok ya da begümün gitmesini isterdim, begüm bir kere daha kötü oyunlarda hilmi onu söyleseydi o gidecekti ama söylermi hiçç açıkçası begüm kardeşimi demesi dün hiç inanadırıcı gelmedi bana kardeşim ayağına begüm her oyunu kazandığında kucağına alıyor kızı hiç inandırıcı değilsin hilmicem :))

Birde hilminin altıncı olmasına çok şaşırdım geçen hafta ikinci değilmiydi birde her hafta sonuncu olan bozok her elemeye çıktığında yükselişe geçiyor ilginç gerçekten

hahaha. bu da doğru tespit. kucağına atlıyor begümm zatii

turabi 1. olsaydı,hasana iyi giydirecekti,sözler hazırladım diyordu.Allaha şükür ki olamadı o saçma sapan şeyleri dinlemedik.baktı 1. olamaıyor hasana dönmeye başladı turabi ve hilmicem.
turabi 1. olsa adada fırtına estirecekti.

Merve ve anıl mi geçen yıl da gokhanla aşk iddiaları vardı. Merve de az değil erkek fatma falan dediler ama kız her sene yakışıklı çocukları göturuyo

Merve ve anıl mi geçen yıl da gokhanla aşk iddiaları vardı. Merve de az değil erkek fatma falan dediler ama kız her sene yakışıklı çocukları göturuyo
erkek fatma diyen kimdi ona geçen sene tam hatırlayamıyorum ya turabi mi sahra mıydı?
aşk yok bence yaa konuşması öyle anıl ın
gizem karaca ile sevgili değil miymiş?

Birde hilminin altıncı olmasına çok şaşırdım geçen hafta ikinci değilmiydi birde her hafta sonuncu olan bozok her elemeye çıktığında yükselişe geçiyor ilginç gerçekten
hilmi dokunulmazlık aldı diye sonuncu oldu
merve aydın da sonuncu oluyor ya dokunulmazlık aldı diye ondan. halk boşuna oy atmıyor yani
halk bozok un yazılacağını tahmn edince oy yükseliyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…