- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
- 18
Sahra demişti. Hatta o ona erkek fatma diyince o da sahraya sen sus sırma saç demiştierkek fatma diyen kimdi ona geçen sene tam hatırlayamıyorum ya turabi mi sahra mıydı?
aşk yok bence yaa konuşması öyle anıl ın
gizem karaca ile sevgili değil miymiş?
olabilir aslında dokunulmaxdı bu hafta ama birden sonuncu olmasına şaşırdım birde bozok bana itici geliyor oy kitlesininde çok olduğunu düsünmüyorim oylama sonuçları inandırı grlmiyor banahilmi dokunulmazlık aldı diye sonuncu oldu
merve aydın da sonuncu oluyor ya dokunulmazlık aldı diye ondan. halk boşuna oy atmıyor yani
halk bozok un yazılacağını tahmn edince oy yükseliyor işte...
erkek fatma diyen kimdi ona geçen sene tam hatırlayamıyorum ya turabi mi sahra mıydı?
aşk yok bence yaa konuşması öyle anıl ın
gizem karaca ile sevgili değil miymiş?
ciddi miBozok hakana kafa attı
iyi yapmış o zaman , benim bile kafa atasım geliyo bazen hakanaEvet, yarın ki fragmanda gösterdi
Kacirdim fragmani yaaa iceri gitmistimmiyi yapmış o zaman , benim bile kafa atasım geliyo bazen hakana
Öyleymiş, bende görmedimKacirdim fragmani yaaa iceri gitmistimm
Hakan la bozok mu kavga ediyor
Tekrar gosterirler herhalde bekliyorum ciksin diyeeÖyleymiş, bende görmedim
Aynen eğer vurduysa diskalifiye olur zaten elenir bir kaç haftaya bari hakanı dövüp gitsinTekrar gosterirler herhalde bekliyorum ciksin diyee
Bozok diskalifiye edilir herhalde
Hakan karsilik verirse oda diskalifiye edilsin herkes gitsinAynen eğer vurduysa diskalifiye olur zaten elenir bir kaç haftaya bari hakanı dövüp gitsin
alple acun tek kalsın ada daHakan karsilik verirse oda diskalifiye edilsin herkes gitsin
Acun la alp survivor oyunlari oynasinnnalple acun tek kalsın ada da
yarım saat dayanamaz o açlığaAcun la alp survivor oyunlari oynasinnn
Bir gun acunda unluler takiminda yarissin
Ya izledim simdi fragmani uyari verir herhalde acun ikisine deyarım saat dayanamaz o açlığa
ben yine izleyemedimYa izledim simdi fragmani uyari verir herhalde acun ikisine de
Bilemedim canim ama yollamaz herhalde oyun cezasi verir gibime geliyorben yine izleyemedimeğer kafa attıysa gönderir bence çünkü pascalıda diskalifiye etmişti
Öylede olabilir acun işine nasıl geliyosa öyle yapıyoBilemedim canim ama yollamaz herhalde oyun cezasi verir gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?