Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Fragmandan izlediğim kadarıyla hareket diskalifiyelik ama Acun bu Turabi'ye gösterdiği sarı karttan bir tane de Bozok'a
gösteriverir olayı kapatır.
Ya da reytinglerde eskiye göre düşüş var aksiyon yaratmak lazım bugün herkes ekran başına

Patatesss bozok sonunda hakettiğini buldu yüzde yüz diskalifiye önce oyundan atılır sonra pılını pırtını toplayıp defolur gider , acun bütün ruh hastalarını adaya doldurursa böyle olur, paraya kıyda adaya iki psikolog psikiyatrist falan koy iyice kafayı sıyırdılar , zavallı hakan çekemiyorlar seni .

Fragmanda bozok hakana kafa atıyor , acaba fragman yanıltmacası mı dedim ama diğerlerinin surat ifadesine bakılırsa değil, bozoktan beklerim böyle bişey eğer gerçekten fiziksel temas varsa ve bozok bu seferde diskalifiye olmazsa yuh derim artık, yaptığı terbiyesizlikler kaç oldu o zaman bernanın pascalın suçu neydi derim ben.. Acun ne yapacak bakalım yine göz yumacak mı bu olaya göreceğiz.. Birde akşamki bölümde dikkatimi çekti begüm sahranın elenmesine hiç üzülmemiş aksine sevinmiş gibiydi bir de bozoka iyiki elenmemişsin diyor pişkin pişkin ne kadar samimiyetsiz olduğunu bir kez daha gördüm.

adama kafa atmakla kalmadı bir de itti, yanıltma yok gibi geldi, bozok gider, bozoğun oyları da turabi alır, hasanla yarışı hepten kızışcak
diskalifiye olması iyi olur, haftalardır ne onun haraketleri öyle ya, primat
turabi bile daha kaliteli bi yarışmacı, hayır bi de böğürme hastalığını herkese geçirdi

Bu da diskalifiye degilse izlemicem artik
Hayir gorunene gore Hakanin yaptigi bi sey de yok. Dogu kazaniyor diye seviniyor sanirim. Pis Bozuk

Bozok bir de kafam çarptı diyo sanki çocuk kandırıyo basbaya daldı adama umarım diskalifiye olur bozok haketti bunu

Bozok iftira üstüne iftira atıyor yuh ya oha!!! Hakan kaşını tahtaya vuruyormuş kızarsın diye güya pesss !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…