Bernanın gitmesini bende istemiyorum dokunulmazlığı alamazsa birinci gitme adayı olur ama, alması lazım :/Berna'nın gitmesini istemiyorum, umarım dokunulmazlığı o alır.
Malesef...Bernanın gitmesini bende istemiyorum dokunulmazlığı alamazsa birinci gitme adayı olur ama, alması lazım :/
aynen anılı da seviyorum ben ama onun gitmesi lazım takımın en zayıf halkası, onu yazsalar bile halk oylamsında yüksek alır, doğukan ve berna gitme potasında bence malesefMalesef...
Gitmesi gereken isim Anıl, ama kimse yazmaya cesaret edemez.
eyvah anıldan yine kurtulamıyorlar desene :)Dokunulmazlık kolyesi anildaydi kızlar
Merve gider bence yazilirsa tabiMalesef...
Gitmesi gereken isim Anıl, ama kimse yazmaya cesaret edemez.
eyvah anıldan yine kurtulamıyorlar desene :)
Merveyi diyebilir benceohhh doğukan aldı.
Doğukan dokunulmaz oldu. Berna ilk aday, bakalım diğer adaylar kim olacak.aynen anılı da seviyorum ben ama onun gitmesi lazım takımın en zayıf halkası, onu yazsalar bile halk oylamsında yüksek alır, doğukan ve berna gitme potasında bence malesef
Kimse Merve demez sanırım; ama Merve yazılırsa gidebilir çünkü oyları az oluyor genelde.Merve gider bence yazilirsa tabi
nickimikim7 arkadaş anılda dokunuluzmazlık kolyesi yazmıştı ama allahtan doğukan almış sevindim :)Kolye dogukanda yahu
Dogukan bir isim soyleme hakkina sahip degil miDoğukan dokunulmaz oldu. Berna ilk aday, bakalım diğer adaylar kim olacak.
Kimse Merve demez sanırım; ama Merve yazılırsa gidebilir çünkü oyları az oluyor genelde.
Iyi ki anil almamisnickimikim7 arkadaş anılda dokunuluzmazlık kolyesi yazmıştı ama allahtan doğukan almış sevindim :)
Doğukan dokunulmaz oldu. Berna ilk aday, bakalım diğer adaylar kim olacak.
Kimse Merve demez sanırım; ama Merve yazılırsa gidebilir çünkü oyları az oluyor genelde.
Evet, ekstra bir isim daha söyleyecek. Berna'nın ismi yazılırsa Doğukan Anıl diyebilir. O zaman da Berna gider zaten...Dogukan bir isim soyleme hakkina sahip degil mi
Berna gidici bence.Mervenin bir tek önceki oylamada düşüktü. Onda da dokunulmazlık kolyesi vardı. Ondan önceki oylamalarda 3. falan oluyordu hep. Bu arada hasanin fanlari da merveyi destekliyor şu anda. Birinci olamasa bile merve bu hafta gitmez bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?