Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Evet, ekstra bir isim daha söyleyecek. Berna'nın ismi yazılırsa Doğukan Anıl diyebilir. O zaman da Berna gider zaten...
Ya merve der ya berna der

Dogukan bence merveden hic mi hic haz etmiyor..

Ben bernanin degil mervenin gitmesini cidden isterim

Bak o her oyunun cezasini arkadaslarina kestigi icin , korku sariyor insani bos yere strese sokuyor..

Berna olabilir belki. Bakalim acun son anda ne oyunlar dökturecek :)
Özlem gidince şok olmuştum. Bozok gider kesin diyordum. Bunda da öyle bi şok yaşayabiliriz; iyi de olur.
Ya merve der ya berna der

Dogukan bence merveden hic mi hic haz etmiyor..

Ben bernanin degil mervenin gitmesini cidden isterim

Bak o her oyunun cezasini arkadaslarina kestigi icin , korku sariyor insani bos yere strese sokuyor..
Merve'nin gücünü inkar edemem; ama tavırları çok itici geliyor bana da. Ben süperim arkadaşlarım kötü modunda hep.

Kesinlikle

Dogukanin psikolojisinin bozulmasinda yer alan isim bence merve..

Kaybetmisti ya dogukan bi final oyununu ..

Belli olmaz :) birde halk oylamasinda kim birinci gelecek bird merve geliyor ayyy o da kesin ya hakan der ya serenay

Kestiremiyorum artik

Yok sanmıyorum birinci geleceğini ama elenmeyecek kadar oy alır bu hafta merve. Ama birinci olursa serenaydan önce hakani söyler herhalde. Serwnayi sevmiyor hakani hiç sevmiyor :))

Yok sanmıyorum birinci geleceğini ama elenmeyecek kadar oy alır bu hafta merve. Ama birinci olursa serenaydan önce hakani söyler herhalde. Serwnayi sevmiyor hakani hiç sevmiyor :))
Mesela merve su kibrisa direk gitmek icin topladigi semboller fazla ya..

Elense diyelim o sembollerin bir onemi yok demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…