- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Iyi ki anil almamis
Bence anil yazilsada gitmez
Ya merve gider ya bernaa
Kizlarin sayisinda bir azalma olur diye tahmin ediyorum
Berna gidici bence.
Ya merve der ya berna derEvet, ekstra bir isim daha söyleyecek. Berna'nın ismi yazılırsa Doğukan Anıl diyebilir. O zaman da Berna gider zaten...
Mervenin gidecegini düşünmüyorum ya. Çünkü hasanin fanlari merveye sms yollayacaklar bu oylamada.
Özlem gidince şok olmuştum. Bozok gider kesin diyordum. Bunda da öyle bi şok yaşayabiliriz; iyi de olur.Berna olabilir belki. Bakalim acun son anda ne oyunlar dökturecek :)
Merve'nin gücünü inkar edemem; ama tavırları çok itici geliyor bana da. Ben süperim arkadaşlarım kötü modunda hep.Ya merve der ya berna der
Dogukan bence merveden hic mi hic haz etmiyor..
Ben bernanin degil mervenin gitmesini cidden isterim
Bak o her oyunun cezasini arkadaslarina kestigi icin , korku sariyor insani bos yere strese sokuyor..
berna gider gibi geliyor bana umarım yanılırımIyi ki anil almamis
Bence anil yazilsada gitmez
Ya merve gider ya bernaa
Kizlarin sayisinda bir azalma olur diye tahmin ediyorum
KesinlikleÖzlem gidince şok olmuştum. Bozok gider kesin diyordum. Bunda da öyle bi şok yaşayabiliriz; iyi de olur.
Merve'nin gücünü inkar edemem; ama tavırları çok itici geliyor bana da. Ben süperim arkadaşlarım kötü modunda hep.
Belli olmaz :) birde halk oylamasinda kim birinci gelecek bird merve geliyor ayyy o da kesin ya hakan der ya serenay
Kestiremiyorum artik
Ben demistimmmmdiskalifye etmz diyeee tuttuAcun elemedi Bozok'u, bak ya ?!!!
Aynen aynen. Çok sert ve sivri tavırları var.Kesinlikle
Dogukanin psikolojisinin bozulmasinda yer alan isim bence merve..
Kaybetmisti ya dogukan bi final oyununu ..
Keşke tutmasaydı beeeee...Ben demistimmmmdiskalifye etmz diyeee tuttu
Mesela merve su kibrisa direk gitmek icin topladigi semboller fazla ya..Yok sanmıyorum birinci geleceğini ama elenmeyecek kadar oy alır bu hafta merve. Ama birinci olursa serenaydan önce hakani söyler herhalde. Serwnayi sevmiyor hakani hiç sevmiyor :))
Bozok simdi sevinmistir icten ice hii diskalifiye edilmedim diyeee :)Keşke tutmasaydı beeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?