- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
berna gider gibi geliyor bana umarım yanılırım
Utanmasa göbek atar bence. Gıcık.Bozok simdi sevinmistir icten ice hii diskalifiye edilmedim diyeee :)
Merve gitsin yaaaMerve gitmesin de kim giderse gitsin :)))
Berna konseyde gecen seneyi hatirlatsa acunaaResmen çifte standart o zaman geçen yıl berna niye diskalifiye oldu reyting için yapmayacağın yok valla acun pes doğrusu
Ben de dedim ben de bu ne böyle. Diskalifiye olmaları için birbirlerini bıçaklamaları gerekiyor herhalde.Ben demistimmmmdiskalifye etmz diyeee tuttu
Merve de gitmesin bernada gitmesin sero gitsin :)Merve gitmesin de kim giderse gitsin :)))
Mesela merve su kibrisa direk gitmek icin topladigi semboller fazla ya..
Elense diyelim o sembollerin bir onemi yok demi
aynen en çok gitmeyi o hak ediyorMerve de gitmesin bernada gitmesin sero gitsin :)
Isteseler diskalifiye ettirebilirlerBen de dedim ben de bu ne böyle. Diskalifiye olmaları için birbirlerini bıçaklamaları gerekiyor herhalde.
Keşke ama acun patron bişey diyebilirler mi hiçBerna konseyde gecen seneyi hatirlatsa acunaa
Seroo kirmizi baslikli kiza benzemis haha :)tatli olmussKiz boşuna mı topladi o kadar sembolü:)) neyse bu hafta elenmez zaten haftaya da kibrisi garantiler diye düşünüyorum.
aynen ama gitmez birinci olur yine :/aynen en çok gitmeyi o hak ediyor
Merve gitsin yaaa
maalesef kızlardan şuanda en vasatı içlerinde performans olarakaynen ama gitmez birinci olur yine :/
aynen kendi kişiliğini ortaya koyamayan birisi serenay oyunlardda o kadar iyi değil nasıl birinci oluyor anlamıyorummaalesef kızlardan şuanda en vasatı içlerinde performans olarak
kişilik olarakta hakanın kuklası zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?