aynen kendi kişiliğini ortaya koyamayan birisi serenay oyunlardda o kadar iyi değil nasıl birinci oluyor anlamıyorum
serenay ve anıla oy atanlar zaten o yaşlardaki ergen çocuklar onlar için yakışıklılık ve güzellik önemli olan :))Serenayin fanlarindan biri Twitter'da kendi fotoğrafını paylasmis gordum şok oldum bildiğin 11-12 yaşlarında bebe :)))
serenay ve anıla oy atanlar zaten o yaşlardaki ergen çocuklar onlar için yakışıklılık ve güzellik önemli olan :))
hayırdır nerden alıyorsun bu bilgileri içerde adamın mı varEvet arkadaşlar aldığım bir bilgiye göre :) hakan program sorumlularindan daha önce bir uyarı almış. Anila ithafen bu topal burdan gidecek şeklinde bagirdigi icin uyarmislar tekrarinda diskalifiye edeceklerini soylemisler.
hasanın fanlarının sms yollayacagını söylemişsin bide. millet kafasına göre kimi severse oy atıyor işte konuştukların çok saçma geliyor :d he ergen fan gruplarını takip edip söylüyosan o başka.Mervenin gidecegini düşünmüyorum ya. Çünkü hasanin fanlari merveye sms yollayacaklar bu oylamada.
hasanın fanlarının sms yollayacagını söylemişsin bide. millet kafasına göre kimi severse oy atıyor işte konuştukların çok saçma geliyor :d he ergen fan gruplarını takip edip söylüyosan o başka.
birinin fanı olmak nedir allah aşkına benim gözümde ergenlerden başka biri fan olmaz valla kişiliğe hakaret gibi birinin fanı olmak.
hayırdır benim fan oldugumu nerden çıkardınEee sen de fansin. Hem de ergenlerden daha saldirgansin valla :) şu topikte yarışmadan keyif almayan saga sola satasan bir sen varsın. Başka ugrasin yok herhalde günlük hayatinda survivor yarismasini oturtmussun merkeze.
Sana bir şey daha söyleyeyim mi bu yarışma senaryo film izler gibi izle fazla ciddiye alma
Farzet ki açlık oyunları filmini izliyorsun.
aynen katılıyorumBen Hakan'ın yerinde olsam yarışmayı terk ederim. Adama saldırıyorlar sonra da adeta ödül gibi ceza veriliyor. Bu hafta oynama
hayırdır benim fan oldugumu nerden çıkardınciddiye aldıgımı kim söyledi. ciddiye alsam senin gibi sagı solu takip etmem yok instagram fan hesapları yok ergen fan grupları
aynen katılıyorum
canım merveden nefret etmem benim fan oldugumu göstermez ben kimsenin fanı olmam fan nedir allah aşkına kişiliğe hakaret gibi.Bak bernacigim biz burda arkadaslarla bakiyoruz instagrama sonra da burda kritik ediyoruz. Ama daha bugüne kadar kimse nerden biliyorsun içerde akraban mi var türünden ya da ergen fanlarini mi takip eddiyorsun diye küçük düşürmeye çalışarak yorum yapmamistir.
Genellikle bu topigi eğlenmek için kullaniyoruz. Burda bir tek sen varsın saygisizca yorum yaparak ona buna satasarak yorumlar yapan. Özellikle burda merveyi desteklediğini soyleyenlere yapıyorsun bunu.
Sen kabul etmiyorsun ama fansin. Çünkü bu kadar olaylara saldırgan bakman bunu gösteriyor.
Evet fan gruplarına bakıyorum arada özellikle de gülmek için bol bol bakıyorum. Ilgi mi çeken birşey olunca da burda paylaşıyorum. Burda seni rahatsız eden ne peki? Neden bu kadar saldirgansin? Neden birileri senin hoşuna gitmeyen bir şey yazdiginda akrabisi misin akraban mi türü saldirisa geciyorsun. Hoşuna gitmiyorsa oku gec.
Ne zaman şu topige bir şeyler yazsan geriyorsun birkaç kişiyi. Bunun farkında değil misin? Peki hiç dönüp de bunlar birbirleriyle güzel güzel konusurken benim yorumlarim neden sinirlendiriyor acaba diye bir dusunuyor musun? Pardon ama bunu yapmak için ince düşünmek gerekir o da sen de yok. Bu da bu topikte seni son ciddiye almamdir. Bir daha sen de alıntı yapip muhattap olmazsan benimle sevinirim.
Burda farkli düşünen arkadaslarka da güzel sohbet edebiliyoruz ama sen haric maalesef.
Haydi selametle.
pascal ve bernanın diskalifiyesinde acun açıklamıştı; biz hemen diskalifiye etmiyoruz, eğer darp eden ada güvenliği için hala bir tehlike teşkil etmeye devam ediyorsa, sözünü veremiyorsa gönderiyoruz. o anki adrenalinle olanları anlıyoruz ama bize tekrarının olmayacağınla ilgili söz vermesi burada çok önemli demişti.
Bernanın suçu oyun esnasında değil de adada sahraya vurmasıymış galiba, keşke oyunda yapsaymış elenmezmiş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?