Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
seranyın gerçekten yemeğe ihtiyacı var tipi kaymış, yine başladı anam babam

deli misin utanmasalar doğukanı yaralı at gibi vurup atacaklar
Kıyamam yaa. Merve resmen ikiyuzlu ya Anila laf soylemeyip Doğu ya yüklenmesi gecen sene takim iyiligi icin serenayi yazdim diyip bu sene Anili yazmamasi. Karaktersiz yaa

Hakan çok sinsi birisi yaa herkesin yüzüne iyi çocuğu oynuyo ama herkesi kullanıyor doğukan ve serenayda dahil

Hakan çok sinsi birisi yaa herkesin yüzüne iyi çocuğu oynuyo ama herkesi kullanıyor doğukan ve serenayda dahil

Hakan çok zeki. Adada en stratejik yarışmacı bence. Geçen sene merveyi destekledigini serenaya da itici falan yazdığını biliyor musunuz? Hakanin tek derdi serenayin fan kitlesini çekmek.

bence yapması gerekeni yapıyo, ben hakanda liderlik özellikleri görüyorum ha iyidir kötüdür bilemem ama bu yarışsa zaten sonralara doğru kazanmak için herşey mübah diye düşüncek hepsi

Hakan çok zeki. Adada en stratejik yarışmacı bence. Geçen sene merveyi destekledigini serenaya da itici falan yazdığını biliyor musunuz? Hakanin tek derdi serenayin fan kitlesini çekmek.
bilmiyordum gerçekten eğer planı buysa başarılı oluyor ki geçen hafta ikinci olmuştu hayatı plan adamın yaa

bence yapması gerekeni yapıyo, ben hakanda liderlik özellikleri görüyorum ha iyidir kötüdür bilemem ama bu yarışsa zaten sonralara doğru kazanmak için herşey mübah diye düşüncek hepsi
ama arkadaşım dostum dediği insanları da harcayacak zamanı gelince tabi elenmezse bu bana ters yaa bence yaptığı planlar başında patlayacak hakanın kıbrısı görebileceğini düşünmüyorum ben

ama arkadaşım dostum dediği insanları da harcayacak zamanı gelince tabi elenmezse bu bana ters yaa bence yaptığı planlar başında patlayacak hakanın kıbrısı görebileceğini düşünmüyorum ben

yok ben hakanı tuttuğumdan değil, objektif durum değerlendirmesi yapıyorum, kazanmak için arkadaşını satmayacak insan çok az, gerçek hayatta bile çok azken ada da yok gibi bişey, bence orda tek kanka hilmiyle turabi

haklısın gerçek hayatta varmı ki hakiki dost survivorda olsun begüm bile sözde sahrayı çok seviyordu bir kına yakmadığı kaldı arkasından ama hilmiyle turabi iyi ikili oldu gerçekten hiç tahmin etmezdim ikisinin iyi anlaşacağını halbuki :)

Merve nin Begüm u cekistirmesinden biktim ya
Kendi adasını düzeltsin önce
Ama yazık çok acıdim 3 hafta aç kalmak ne demek
Ben gonulluler taraftari olarak inşallah ünlüler de oyun kazanır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…