- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
bu yorumu akşam ekşi sözlükte okudum sözlük yazarımısın yoksa copy paste mi?yazmıyayım yazmıyayım diyorumda merve yine fesatlığını konuşturdu.merve bak canım, doğukan ruhsuz doğukan isteksiz doğukan şöyle doğukan böyle aşağılıyorsun ya sürekli, "mizaç" diye bir kavram var . bu adam merve gibi kuru soğan ekmekle büyümedi. doğukan türkiye de her kitleye referans olmuş birinin oğlu. tokluğuda gördü izlediğim kadarıyla babası vefat ettikten sonra açlığıda, bu adam 2 sene önce katıldığı survivor da, araba delisi ve rallyci olmasına rağmen dev gibi jeep kazandı ve oyunu oynarken surat ifadesi değişmedi bile. bir tepsi baklava için acunun köpeği olmaz
yazmıyayım yazmıyayım diyorumda merve yine fesatlığını konuşturdu.merve bak canım, doğukan ruhsuz doğukan isteksiz doğukan şöyle doğukan böyle aşağılıyorsun ya sürekli, "mizaç" diye bir kavram var . bu adam merve gibi kuru soğan ekmekle büyümedi. doğukan türkiye de her kitleye referans olmuş birinin oğlu. tokluğuda gördü izlediğim kadarıyla babası vefat ettikten sonra açlığıda, bu adam 2 sene önce katıldığı survivor da, araba delisi ve rallyci olmasına rağmen dev gibi jeep kazandı ve oyunu oynarken surat ifadesi değişmedi bile. bir tepsi baklava için acunun köpeği olmaz
bu yorumu akşam ekşi sözlükte okudum sözlük yazarımısın yoksa copy paste mi?
bir de bunlara haftada bir haşlama yemek + vitamin falan veriliyormuş diye duydum
olabilir bence
valla ben 1 gun aç kalıyım yerimden kalkacak halim olmaz heleki bunlar güya aç açına parkurlarda yardırıyor.multivitamin kesin veriliyordur en azından b vitamini kompleksi yoksa yerinden kalkacak halleri olmaz.serenayın dudakları suratı bi garip oldu, bence de vitamin veriliyordur yoksa hasta olurlar yetersiz beslenmeden
[/QUOTo o yazı bana ait zaten
nası 6 gün ya bugun eleme olmıycak mı fragmanda gördüm
arkadaşı diyorlar ama bilemedmsevgiliymiş survivor a uğurlamaya da o gelmişti zaten. oylama günleri sms istiyor anıl için.
arkadaşı diyorlar ama bilemedm
uğurlamaya geldiğini bende gördm ama arkadaşı mı acaba dedm
aynen yaaa suya atlamalar bılmem ne bagırmalar dakıkalarca, bagıra bagıra yapılan yorumlar yemekelrle ılgılı onları ne cabuk unuttu kı gonulluler onlar kadar abartmadı hıc...Ya merve yürü git ya sende sevinirken onları hiç düşünmüyodun.cildirircasina seviniyodun.simdi duygu sömürüsü yapma çatlak Berna ile birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?