Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
bu sefer ünlüler kazanmalıydı yaaa bir de ödül gereğinden fazla gibi geldi bana ne gerek var hem kebap hem baklava ikisinden biri olmalıydı sadece baklavayı da nasıl yediler benim bile canım çekti

hakan da oyun bitmiş kaybetmişler hala diyo sakin olun moralinizi bozmayın bayramda sevinicez bilmem ne diyo hakan kötü düştü ama pes etmedi gerçekten doğukan da bir beceriksizlik midir nedir bişey var yani hemen yapamıcam şöyle böyle diye başlıyor diğerleri bu konuda haklılar inanmıyor yapacağına

merve ye de üzüldüm yaa yine iyi oynadı ama yine yiyemedi ağlaması beni çileden çıkartıyo begüm de bir oyun kazandı diye havalar 1500 e çıkmış allahım

yazmıyayım yazmıyayım diyorumda merve yine fesatlığını konuşturdu.merve bak canım, doğukan ruhsuz doğukan isteksiz doğukan şöyle doğukan böyle aşağılıyorsun ya sürekli, "mizaç" diye bir kavram var . bu adam merve gibi kuru soğan ekmekle büyümedi. doğukan türkiye de her kitleye referans olmuş birinin oğlu. tokluğuda gördü izlediğim kadarıyla babası vefat ettikten sonra açlığıda, bu adam 2 sene önce katıldığı survivor da, araba delisi ve rallyci olmasına rağmen dev gibi jeep kazandı ve oyunu oynarken surat ifadesi değişmedi bile. bir tepsi baklava için acunun köpeği olmaz

bu yorumu akşam ekşi sözlükte okudum sözlük yazarımısın yoksa copy paste mi?

aynen katılıyorum.bu merve ve berna anası babası için bu kadar ağlamışlarmı ki bi tatlı için her seferinde dötünü yırtıyolar.hepsi reyting hepsi survivor için çünkü çok yapmacıklar ikiside

survivor all star aç stara döndü. Acun ünlülerin 4-0 önde olduğu oyunlarda oyuna müdahale ederek kural değişikliğine gidiyor zaten montajlar her oyunda var. durum böyle olduğu sürece ünlüler daha çok aç kalır. çünkü ''patron'' öyle istiyor.

merve kadar itici antipatik biri daha olamaz herhalde.
yahu bir insan bu kadar mı sevimsizleşir.
öyle fesat ki ağlarken bile itici.

şuan aramızda kalmasında sahra var, kız güzelmiş meğerse

serenayın dudakları suratı bi garip oldu, bence de vitamin veriliyordur yoksa hasta olurlar yetersiz beslenmeden
valla ben 1 gun aç kalıyım yerimden kalkacak halim olmaz heleki bunlar güya aç açına parkurlarda yardırıyor.multivitamin kesin veriliyordur en azından b vitamini kompleksi yoksa yerinden kalkacak halleri olmaz.

Merve gerçekten çok ağladı ama haklı ya kız kazanıyor Doğukan da istek yok yapamıyorum diyen kendini motive edemeyen biri nasıl kazanabilir ki zaten yaa aç kalmak değil oyun kazanmak istiyorum diyor ya rezil oldular gönüllüler karşısında. Begüm de çok sinir ya gıcık şey. Merve ile eşleşince yüzünün şekli değişiyor. O kadar ödül oyununu kazanamadılar birşey yiyemediler, hindistan cevizi de kalmadı diyorlar nasıl oyun oynayanbiliyorlar ki bunlar artık birşeyler verildiğine inanıyorum ya önceden hadi 1-2 oyun almasalarda bizim izlediğimizden daha sık oynuyorlar sorun olmuyordur diyordum ama bu fazla yani Almeda demedi mi sandviç veriyorlardı diye kestiler sesini kızın sonra tabi. Mümkün değil o erkeklerin özellikle aç şekilde oyun oynaması o adada hala ayakta olmaları ya..

Ya merve yürü git ya sende sevinirken onları hiç düşünmüyodun.cildirircasina seviniyodun.simdi duygu sömürüsü yapma çatlak Berna ile birlikte
aynen yaaa suya atlamalar bılmem ne bagırmalar dakıkalarca, bagıra bagıra yapılan yorumlar yemekelrle ılgılı onları ne cabuk unuttu kı gonulluler onlar kadar abartmadı hıc...

merve tatlı diye diye can verecek resmen,doğukan dışında ünlüler grubunu hiç sevmememe rağmen dün kaybettikleri için üzüldüm açlık çok kötü bişey,gönüllülerin yediklerini görselerdi hepsi toptan krize girerdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…