- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
evet ya koca adam ama çok masumgeliyo bana daHasan ı çok gariban buluyorum. Ona hep acıyorum neden böyle bir his oluyor biliyorum.
hemşom duygularını pek belli etmiyor bide kavga falan etmediğinden öyle hissediyorsun benceHasan ı çok gariban buluyorum. Ona hep acıyorum neden böyle bir his oluyor biliyorum.
kız rüyamda ne gördüm hilmicem le aramızda bi elektirik oluyo sonra hilmi diyoki '' ama sen turabi' nin nişanlısısın o benm en yakın arkadaşım'' ayy deliricem turabi yle nişanlanmışım
Ben de ruyamda Turabiyi gördüm. Hani su miyavladigi bolumden sonra.
Beni ariyor gizli numaradan ben de diyorum "Turabi sen misin?" O da o bolumdeki garip sesler cikariyor. Ayy diyorum eski sevgilim beni hala unutamami
Turabi eski sevgilimmis
Nefret gizli hayranlikmis demek
hemşom duygularını pek belli etmiyor bide kavga falan etmediğinden öyle hissediyorsun bencealttan alıyor genelde büyük adam [/QU
Evet olabilir. Adama gelen çattı giden çattı. 40 yaşında yok kel gibi laflara maruz kaldı. El insaf ya.. Gıkını çıkarmadı. Uslubunu hep korudu. gaza gelmedi. Birde benim gözlemledigim gözlerinin içinde hep hüzün var.
aynen yaa insan bi kez olsun eşinden bahsetmez miaaaaaaaaaa dogukan evli miymişşşşşşşşş
ilk defa mı bahsetti sanki ben bunca zmn eşim dediğini hiç duymamşştım
aaaaaaaaaa dogukan evli miymişşşşşşşşş
ilk defa mı bahsetti sanki ben bunca zmn eşim dediğini hiç duymamşştım
Duyguları dibine kadar yaşamak yansıtmak çok güzelde desi bu Serenay çok arabesk yafs
offf bayıyo
tamda gizeme gelince reklm geldi yaaaa
hahayyy
Acun çok fena yaaa
sanki pembe dizi çevirttiriyo..Esas oglan ve esas kızı sona saklıyor hınzır adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?