Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Acun da yarişma biterken aileleri getirmiş zaten şurda bitmesine ne kaldi ki yarışmanın

kız rüyamda ne gördüm hilmicem le aramızda bi elektirik oluyo sonra hilmi diyoki '' ama sen turabi' nin nişanlısısın o benm en yakın arkadaşım'' ayy deliricem turabi yle nişanlanmışım

Ah be Turabi dogru dedin. Kardeş bir ailenin sana verebilecegi en güzel hediyedir. dedi. çok dogru.

aaaaaaaaaa dogukan evli miymişşşşşşşşş
ilk defa mı bahsetti sanki ben bunca zmn eşim dediğini hiç duymamşştım

aaaaaaaaaa dogukan evli miymişşşşşşşşş
ilk defa mı bahsetti sanki ben bunca zmn eşim dediğini hiç duymamşştım

Eşiyle sorunları var diye biliyorum. Hatta evlilikleri kırılma noktasında. O yüzden hiç bahsetmiyor. Zaten Dogukan Survivor a kafası baya dagınık geldi. Bu oyunlarına fazlasıyla yansıyor.

Duyguları dibine kadar yaşamak yansıtmak çok güzelde desi bu Serenay çok arabesk yafs

offf bayıyo

Duyguları dibine kadar yaşamak yansıtmak çok güzelde desi bu Serenay çok arabesk yafs

offf bayıyo

ben şey kısmını duyamadım seninle babamın önünde diz mi çökecem dedi ne dedi sonra bi ağlaştılar ne dediki noldu ki neden diz çökecekmiş anlamaıdm bişi

reklamları güzel ayırmışlar..tam da hakan çıkacakken....kanal atlama zamanı.....

hahayyy

Acun çok fena yaaa

sanki pembe dizi çevirttiriyo..Esas oglan ve esas kızı sona saklıyor hınzır adam.

ayy evet de gizem sanki daha bi güzelleşmiş mi ne
yada ben elbisesini çok begendim sanki ondan bi güzelllll geldii hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…