Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ayy cok guzel bir odul ya..hakanla gizemi merak ediordum reklamda tam zamani yani pesss..gizemi herzaman cok begenirim bugunde ayri bir guzel geldi bana..cok guzel bir cift.masallh..bu arada gizem basindaki taci.serenaya mi vermis

Hepsi baştan sona kurgu bir tek aç kaldıklarına inanıyorum. Tabi ki ödülü ünlülere verecekler Doğukan'ın kardeşi Hakan'ın eşi Seranay'ın annesi daha çok reyting getirecek .

Güya eşini boynuzlamış eşi de terketmiş o yüzden hiç bahsetmiyor.

Birde eşi survivora katılmasını istememiş. Dogukanin eşi twiterdan survivora giydirmişti. tweti duruyordu bi ara bakmıştım. Olsun ben Dogukanı kimseye degişmem. Altın çöpe düşse degerin kayber mi tenekeyi parlatsan hiç çeyrek altın eder mi...der Barış Manço..

Hepsi baştan sona kurgu bir tek aç kaldıklarına inanıyorum. Tabi ki ödülü ünlülere verecekler Doğukan'ın kardeşi Hakan'ın eşi Seranay'ın annesi daha çok reyting getirecek .
yok cnm ya baya agladilar rol degildir ama dedigin dogru ben gonulluleri tutuyiorum ama bu oyinu unluler kazansin istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…