Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ya arkadaş serenay sen ne ayaksın, orda bireyselsiniz aslında, evet kankanızıda yazmak zorunda kalabilirsiniz, doğukanın serenay ya da hakanı söylemek zorunda kaldığı gibi
ne yapsın başka oy toplamaya malzeme yok ısıtıp ısıtıp dostu tarafından sırtından vurulan acıların kadı rolüne bürünüyor işte

yada anamm için anam için deyip bağırıyor

Biz mi hiniz acaba

yok yok Hakan çok kurnaz, agzı iyi laf yapan bir tip. İşte ekranda karıma çok deger veriyorum ayakları

hin olan hakan bence biz masumuz
kaynanasına yaranıp kaleyi içten fethediyor yoksa o güzel kızı bu tipsize neden versinler çenesiyle bağlamış işte

her şeyde olduğu gibi strateji kurmuş

ünlüler kazansın diye kendimi parçaladım evde demek ki ünlüler isteyince kazanabiliyormuşsunuz

serenay ın annesiyle konuştuğu dakikalarda kanalı değiştirdim aşırı yapmacık geldi bana ayy kusucam ağlamasından annem için demesinden resmen kameralara oynadı yok annem seni çok üzdüler falan ailevi konulara niye orda giriyosun ki

gizem de şu hakan da ne bulmuş aceba ama hakan ın gizemi ilk gördüğü an çok güzeldi ben bile duygulandım en şaçma olan da hasan ın yeğeninin gelmesiydi ay ne alaka yani annesi babası kardeşi eşi hiç mi bişeyi yok bu adamın
mervenin de meşhur kardeşini gördük rahatladık hilmicem in ağlaması da güzeldi begüm e uyuz oldum zatiii

iyisiyle kötüsüyle bir ödülü daha geride bıraktık arkadaşlar

Hilmicen'in babasını ilk gördüğündeki ağlamasının aynısı bana da geldi.
Aynen onun gibi hıçkırmaya başladım.
Öyle içli ağladı ki
Çok tuhaf bi duyguydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…