Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hin olan hakan bence biz masumuz
kaynanasına yaranıp kaleyi içten fethediyor yoksa o güzel kızı bu tipsize neden versinler çenesiyle bağlamış işte

her şeyde olduğu gibi strateji kurmuş
hakan mı tipsiz ? bence gayet eli yüzü düzgün adam ve çok yakıştırdım ikisini. valla merve fanı oldugunuz bu kadar belli etmeyin lütfen mervenin kötü olduğu herkese düşman kesilmeyin

Doğukan fark ettiyseniz geçen sene de eşim eşim ya da ay karımı özledim bilmem ne tarzında hiç laf etmedi.
bu sene de etmemesini normal buluyorum ben.
3 senedir mi ne evliymiş sanırım....

Ailemi özledim demesi yeterli onun için herkesin duruşu farklı tabi.
Yapmacık davranmıyor en azından Hakan gibi.
takdir ettim.

hakan tipsiz degil ki bence genele gore gayet yakisikli..gizemlede cok yakisiyor..hem tip falan cok onemli degil ki..gizemle gayet mutlular Allah bozmasin..hakan cok saygili hic bir kadina saygisizligini gormedim saygili biri ..stratejik hamleleri var ama oyun iste ..tahrik etmeleri hos degil tabi dun de turabiyi tahrik etti..

Hilmicen'in babasını ilk gördüğündeki ağlamasının aynısı bana da geldi.
Aynen onun gibi hıçkırmaya başladım.
Öyle içli ağladı ki
Çok tuhaf bi duyguydu.
evet cok samimi buldum hilmicemi boncuk boncuk oldu gozleri..cok duygulandim bende

aynen bende serenaya uyuz oldum ya sacini opuo falan abartili geldi hareketleri hepimiz annemizi seviyioruz ama boyle yok sacinjn teline kurban olim faln ne bilim yani ayginiza kapanacam di cokcem die cok.turk filmi izlemis serenay :) hasanin yigenine bende sasirdim.anne ve babasi cok yasli gelemeZlerdi..belki de yigeni yurtdisina ckmak istemistir boylu poslu masllh belki acunla tanisip seneye survivirra katilir..ahahaaa

Aralarında en yapmacık serenaydı.
bende hasana üzüldüm yeğeni ne alaka?eşi gelir diye bekledim ama
yeğeni gelince o da şaşırdı sanki.
aynen ilk geldiklerinde hasan çok fazla konuşmadı bile haklı tabi eşi kardeşi falan varken yeğenini görmek istemez ki bence de yeğeni yurt dışına çıkmak ekranlarda görünmek istemiştir o yüzden gelmiştir

serenay bence de şov yaptı

Serenay konusunda hepimiz hemfikiriz sanırım bende annesiyle buluşmasında bir samimiyet göremedim zaten baştan beri inanmıyorum serenayın samimi olduğuna, dünkü buluşmadada hiçbir şekilde duygulanmadım ama annesinde de aynı şeyi hissettim aralarında serenayın dediği kadar güçlü bir bağ olduğunu sanmıyorum ben, yani sanki bir film sahnesi çeviriyorlarmış hissine kapıldım Ne bilim mesela mervenin kardeşiyle görüşmesi çok doğaldı belli çok seviyor kardeşini aynı şekilde doğukanda öyle çok samimiler kardeşi de kendisi de :)

hakan mı tipsiz ? bence gayet eli yüzü düzgün adam ve çok yakıştırdım ikisini. valla merve fanı oldugunuz bu kadar belli etmeyin lütfen mervenin kötü olduğu herkese düşman kesilmeyin
merve fanı olmakla bir alakası yok göz var nizam var

asıl siz merve düşmanı olduğunuzu bu kadar belli etmeyin

isteyen istediği yarışmacı hakkındaki düşüncelerini hakarete varmadan söyleyebilir

siz nasıl merveden nefret edip beğenmiyorsanız saygı duyuyorum karışmıyorum

buda benim hakan hakkındaki düşüncelerim ne karakteri ne de tipi iyi bence

Hakana fazla yuklenmeyelim.bence adadaki sorunlarin baslamasi ve devam etmesinin sebebi seranayin kuyruk acisi merve oflazinda buna canak tutup hakani doguyu gaza getirmeleriydi atrateji yapiyo hakan ama yapmayan kim var herkes birinci olmak istiyo endogal haklarida hakanin sadece onaylamadigim birsey balik tutupta diger grupla paylasmamasiydi

Kesinlikle dile getirmeyisini hic tuhaf bulmuyorum bundan onceki yarismada da hic duymamistim ama evli oldugunu biliyordum..

şu hareketi çok iticiydi ya hani oyunda 10.sayıyı aldı ya

ağlama kurban olduğum diye bas bas bağırdı ya

zaten kazanmışsın bu neyin acitasyonu merve zor ağzını kapadı begüm zaten carlıyor karşı taraftan her zamanki gibi

bu bilerek bağırmaya devam ediyor

Iste o zamanlarda birlik icinde olmalari gerekirdi. Ama simdi yaptiklarini o zaman yapamadiklari icin bir sure oyun kazanamadilar ya...

hakana yüklenilmesinin nedeni bir öyle bir böyle olması

hani doğukan dostuydu helalleşmişlerdi

adam ismini söylemek zorunda kaldı diye cephe aldı resmen

yanar döner hesap kitap peşinde sürekli

Serenay bana da itici geldi o dakikalar ama annesini ben dogal buldum :)

allahın yharattığı kula çirkin denmez de
hakan resmen çirkin in dibi kuzum

hakana yüklenilmesinin nedeni bir öyle bir böyle olması

hani doğukan dostuydu helalleşmişlerdi

adam ismini söylemek zorunda kaldı diye cephe aldı resmen

yanar döner hesap kitap peşinde sürekli
Ya bundan onceki oyunlarda birinde dogukan final oyununa mi ne cikiyordu. Biri dogukana al su sayiyi hakkimi helal etmem yoksa gibi bir sey demisti. Biride uyarmisti oyle sey mi olur diye. Sanirim helal etmem diyen kisi hakandi.. tam hatirlamiyorum..

Nasil bir gaz vermedir bu ya..

Hakan gecende turabiye hakkimi helal etmiyorum bile dedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…