Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Gönüllüler kaybederse ki istemem hasan yazılırsa sero anca gider yoksa gitmez kızlar maalesef

Evet aslında doğukan başından beri tarafsız olmak istedi her iki gruplada konuşuyodu ama daha çok hakanlarla vakit geçirdiği için onların grubundanmış gibi gözüktü ama birleşmeden sonra bireysel olacağını zaten söylemişti doğukan bu kadar şaşırmaları gerçekten ilginç doğukan bir strateji yaptı kendini düşünerek ve gayette akıllıca bence

Bunların bacakları macaklarıda masallah pırıl pırıl pürüzsüz
Bir ara survivordan çağırmışlardı beni mülakata ama babam göndermemişti sonra bende düşündüm de iyi ki gitmemişim..
Niye ki bacaklarin kıllı mıydı aman ne işin var kız deli işi. O kadar zulüm cek sonra avucunu yala

Niye ki bacaklarin kıllı mıydı aman ne işin var kız deli işi. O kadar zulüm cek sonra avucunu yala

Yokta 3 haftada bir ağda yaptığımı var sayıyorum Neyse saymıyorum zaten ilk haftadan gönderirlerdi oy çokluğu ile kaldıramazlardı sanırım beni

Şu özette gösterilen Hakan ve Doğukan arasındaki kavga olmadı mı daha? Geç açınca kaçırdık galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…