Hahaha
Hahahaaynen duygularima tercüman oluyosun kizzzzz
Evet aslında doğukan başından beri tarafsız olmak istedi her iki gruplada konuşuyodu ama daha çok hakanlarla vakit geçirdiği için onların grubundanmış gibi gözüktü ama birleşmeden sonra bireysel olacağını zaten söylemişti doğukan bu kadar şaşırmaları gerçekten ilginç doğukan bir strateji yaptı kendini düşünerek ve gayette akıllıca bencecanım girmedi ki zaten hep röportajlarda diyodu ben bireyselim diye, patron hakan direktif verdiği zaman yapmıyodu, hakan bunu bunu yap dediği zaman ben yapmıcam bu benim kararım ister beğenin ister beğenmeyin diyodu bu sahneler kaç defa yaşandı
yani birileriyle sohbet ediyo konuşuyo diye o gruptan olmuş olmaz bence, ne yapsın adam hücre hapsine alcak hali yok ya kendini, konuşcak tabii insanlarla
Niye ki bacaklarin kıllı mıydıBunların bacakları macaklarıda masallah pırıl pırıl pürüzsüz
Bir ara survivordan çağırmışlardı beni mülakata ama babam göndermemişti sonra bende düşündüm de iyi ki gitmemişim..
Niye ki bacaklarin kıllı mıydıaman ne işin var kız deli işi. O kadar zulüm cek sonra avucunu yala
yine mi anası için kazanmış, valla bizim milletin bam tellerini iyi biliyolar
Şu özette gösterilen Hakan ve Doğukan arasındaki kavga olmadı mı daha? Geç açınca kaçırdık galiba
Yokta 3 haftada bir ağda yaptığımı var sayıyorumNeyse saymıyorum zaten ilk haftadan gönderirlerdi oy çokluğu ile kaldıramazlardı sanırım beni
Saçaklı hakan kocam burnunu sokmasa olmaz zaten
Eleseler su mahalle karısı kılıklıyı da kurtulsakahahaa
tutamadı gereksiz çenesini
Eleseler su mahalle karısı kılıklıyı da kurtulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?