Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Dogiya yuklenmis bir arkadas ama 120gundur oda o ada da ac oda yaristi serenayi tutarak hakan doguyu atese atmasi nekadar dogru bugun.merveyi yazalim tarin kaybetmicez kaybedersekte seni yazarim sende beni taz uclu sms olsun aklincxa hesap yapiyo sen benden az oy aliyosun merceyle ben.kalir sen gidersin diyo dogu sonuna kadar hakli serenay seni yazacam derken o neden yazmasin onu burada bir birinci cikacak simdiye kadar birbirlerinin sirtindan gecinip geldiler wvet ama artik son duzluk kimsede gitmek istemiyo mecburen yazilcak ve yazacak hainlik sirttan vurma diye bisey yok ki gecen yil mervede sirtindan vurmadi duygu somurusu yapiyo nereye kadar yapacaksa artik

arkadaşlar hiç yormayın kendinizi ben söleyim size bugun gönüllüler kaybetcek ordan begüm gidecek,ünlülerdende doğukan gitcek. en iyi altılı kalcak

Serenay da Hakan da haftaya seni yazacağız dediler açık açık olmasa da, adam kendini niye riske atsın? Doğu adamın dibi... Kötü biri hiç değil...

Son düzenleme:
Valla turabiyi de hiç sevmiyorum ben,bu yıl da 1. olacağına inanmıyorum.Adamlık saçma sapan hareketler yapmak demek değildir.Survivor'un en adam gibi adamı Gökhan'dı .Onunda hakkını yediler.

Ya bir de bu insanlar nasıl karakterlerini bu kadar rezil edebiliyorlar milyonların önünde anlamıyorum.Hakan deyince aklıma dedikodu ,sahra deyince gıcıklık,turabi deyince saygısızlık,kabalık,serenay deyince yalandan ağlama ,begüm deyince gıcık gıcık gülmesi geliyor .

Gizem' e acıyorum. Hakan gibi bir entrikacıyla evli yazıkk. Prestij kaybı bu adamla evli olmak. Milletin arkasından bu kadar entrika ceviren senin arkandan da ceviririm Gizemcim. Aklıni başına topla.Dogukan ters köşe yaptı bravo....

yazık doğukan değmezdi hayır yani çok mu paraya ihtiyacı var bunların , var yok yemezler bunlar galiba bir hafta daha kalsan ne olur adın kazıkçı diye anılacağına iyi diye anılsaydı gitseydın çok yazık , toprak doyursun gözünüzü bu kadar para için adam satılmaz yahu.

Helal olsun Doğukan en doğrusunu yaptın bidaha ki konseyde onlarda senin adını yazacaklardı. 2 gün sonra Doğukanı yazacaklar hala kardeşlikten bahsediyolar yarışmada olduklarını unuttular galiba halka oynuyolar biz dürüstüz bizim karakterimiz sağlam diye. Yemezler.

hakan başladı yine onunla konuşma onunla yemek yeme diye emir vermeye

adam gerçek hayatta patron olamamış burda tatmin ediyor o duyguyu herhalde

Ya yemin ederim şu seranay denen kızın ağzının ortasına iki tane tokat yapıştırasım geliyor.
Ay ben kazık yedim.
Yok insanlara güvenim kalmadı.
Dost kazığı.
Annem Canım anam.
Yeter ya ne acıtasyon yaptın be kızım.Kimi yazacaktı doğukan ? senin gibi fitneci fesatcı dururken.
Yok beni yazmayın yok bana kazık atmayın ..Oh ne güzel yaptı doğukan defolur gidersinde cümle alem sıfatından kurtulur.

doğru dedin merve patron direkttifleri yerine getirilmeyince kızıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…