hakan ve serenay sms e yönelik algı yönetimi yapıyo şuan
Buralara gelmek kolay olmadi anti depresancigimYa yemin ederim şu seranay denen kızın ağzının ortasına iki tane tokat yapıştırasım geliyor.
Ay ben kazık yedim.
Yok insanlara güvenim kalmadı.
Dost kazığı.
Annem Canım anam.
Yeter ya ne acıtasyon yaptın be kızım.Kimi yazacaktı doğukan ? senin gibi fitneci fesatcı dururken.
Yok beni yazmayın yok bana kazık atmayın ..Oh ne güzel yaptı doğukan defolur gidersinde cümle alem sıfatından kurtulur.
Ya zaten geçen seneyle bu sene karıştırılmasın geçen sene merveyle yapışık ikizler gibilerdi merve yanlış yaptı o başka, ama doğu soruyor benimi yazıcaksın hakanımı hakanı yazmam dedi sero, e çocuk napıcak kendini neden ateşe atsındoğukan doğru söylüyo en başından beri bireyselim diyo zaten
hay o hançer senin serenay ya
Buralara gelmek kolay olmadi anti depresancigim
bence de baştan o gruba girmeyecekti zaten hic boyle olacagi belliydi :/doğukanı zaten hiç bi zaman sevmediniz bırakın bu kanka omuz omuza ayaklarını
Ay valla nasıl dolduysam tıkır tıkır döktürdüm
Ama sinir oluyorum ben hareketlerinden anam canım anam modlarında gezmesinden ayy getirin mazlumuuuuuuuuuu
bence de baştan o gruba girmeyecekti zaten hic boyle olacagi belliydi :/
Ay valla nasıl dolduysam tıkır tıkır döktürdüm
Ama sinir oluyorum ben hareketlerinden anam canım anam modlarında gezmesinden ayy getirin mazlumuuuuuuuuuu
Serenay adaya acıların cocugu filmini çekmeye gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?