Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
serenay duygu sömürülerİne basladi yine hakan da iyi dolduruyo dogukan sizi degil siz onu sattiniz bir kere o serenayi yazmasa serenay onu yazacakti bugun ve dogukan elenecekti cok iyi yapti :)

Doğukancım sen kendine koltuk ara dur! Zaten çok az olan Sms'in de dün düştü daha bekle....... Şampiyon olursun!

doğukan doğru söylüyo en başından beri bireyselim diyo zaten

hay o hançer senin serenay ya

Gecen sene Merve bu sene Dogukan.

Aslinda survivor da arkadaslik dostluk vs dusunmeleri bile sacma ama ; birbirimizden baska yazilacak biri kalmayana kadar birbirimizi yazmicaz diye surekli soyluyorlardi. Simdi boyle olunca doneklik oluyor açıkçası. Merve de Serenay 1. Oldugunda Merveyi soylemedi ben de bi kadin olarak seni soylemem dedi. Sonra baska.

Yani yaptıklarına bir sey demiyorum. Oyunun kurali bu problem once soyleyip sonra yaptıkları

Buralara gelmek kolay olmadi anti depresancigim

doğukan doğru söylüyo en başından beri bireyselim diyo zaten

hay o hançer senin serenay ya
Ya zaten geçen seneyle bu sene karıştırılmasın geçen sene merveyle yapışık ikizler gibilerdi merve yanlış yaptı o başka, ama doğu soruyor benimi yazıcaksın hakanımı hakanı yazmam dedi sero, e çocuk napıcak kendini neden ateşe atsın

bence de baştan o gruba girmeyecekti zaten hic boyle olacagi belliydi :/

canım girmedi ki zaten hep röportajlarda diyodu ben bireyselim diye, patron hakan direktif verdiği zaman yapmıyodu, hakan bunu bunu yap dediği zaman ben yapmıcam bu benim kararım ister beğenin ister beğenmeyin diyodu bu sahneler kaç defa yaşandı
yani birileriyle sohbet ediyo konuşuyo diye o gruptan olmuş olmaz bence, ne yapsın adam hücre hapsine alcak hali yok ya kendini, konuşcak tabii insanlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…