Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Ve Semih kazandı tabi gönüllüler afiyet olsun.

:) evet

Geçen gün neyi denedim. Ben çok güzel Nagihan taklidi yapıyomuşum:)
Hani bağırırken kadınla erkek arası bir ses tonu oluyor ya-Serdar Ortaç sesi- aynı o şekil bağiriyorum ha ha
ahahah
serdar ortaç sesi nasıl oluyor
nagi ile sesleri benzemiyor ama pek
yoksa anladım :)

aaa buralar ne kadar boş
ben çok nadir giriyorum ama bizim kızlar geçen senelerde hiç çıkmazdı buradan

Bu Atakan ne gıcık bir şey yahu
Atakan değil miydi gönüllüler 9-9 dan kaybedince bu da kaybetmektir ne zaman kabullenecekler diyen
kendisi de tam bu noktada kaybetmedi mi
hem de semih e
bu yüzden gitmiş ada da ona buna sataşıyo.
uslubunuda hiç beğenmiyorum
yılmaz la tuğba ondan kaç yaş büyük
hep ben bilirim havaları var.
böyle yaptıkça umarım böyle yenilir

Henüz takım tutmuyorum ama gönüllülerin kazanmasına sevindim . Bişeyler yesinler yazık .
Oyun sonrası Nagihan çıldırır sanmıştım , cennet mahallesi kıvamında görüntüler bekliyordum ama sakindi şaşırdım .

Semih e haksızlık yapıldığını düşündüğümden sempatik geliyordu ama ego patlaması yaşadı . Tamam son sayı çok önemliydi ama sanki tüm oyunu tek başına almış havaları iticiydi , olmadı Semih .

Nihal de sırf kameraya oynuyor , tavırlarını sevimli falan mı sanıyor , anlamadım . Biri uyarsa da gerçeğe dönse , hiç çekilmiyor .

Serkan , Efecan ve Zafer uyuz üçlü .

Bu gönüllüler bir tuhaf.1 yarış aldılar diye şiştiler hemen.
Semih 'de kendini çok bir şey sanıyor herhalde.Bu zamana kadar Atakan hepsini haşat etti.Tesadüfen ucu ucuna kazandıklarını düşünüyorum gönüllülerin.Çünkü yunus 2 kere düştü,düşmese alırdı .Neyse azıcık gönüllüler de kazansın,yoksa hiç keyfi olmuyor ki .
Dokunulmazlığı bugün ünlüler kaybetti gibi geliyor.Valla aklı olan ilk birkaç dokunulmazlığı kaybeder zaten.Ünlülerden tuğbanın yağmurun falan kesin gitmesi gerekiyor

Sanki banada öyle geliyor ünlüler kaybetti gibi ama sasirtmacada olabilir :)

Yunus ne yaptı öyle .Zorlandı galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…