Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
yanlız semihte de aynı hastalık var, kendinden 3. tekil şahıs olarak bahsetme

kendinden 3. tekil şahıs olarak bahsedenden korkacan arkadaş

chess bunu bilir bunu söyler

Semih hastalandı galiba doktordu gelen .

Yarisma bitti mi kizlar?
Bitti.dokunulmazlığı gonulluler kazandı.

Ünlüler kendi takımları arasında oyun oynadi. Mehmet ve ebru finale çıktı ve final oyununda ebru kazandı dokunulmazlığı.

Tuğba.yağmur ve Mehmet in adı yazıldı en çok tugbanin ismi çıktı. Ebruda bir isim söyledi yılmaz Morgulu söyledi. Salı gecesi sms birincisi bir işim daha söyleyecek. Şuan Tuğba ve yılmaz Morgul belli.

Oyy tesekkur ederim. Ne guzel ozetlemissin. :*

Mehmet gülmekten oynayamadı ya la:)
Yoksa kazanacaktı. Ne dalgacı çocuk yaa.
Kendini komik hissetmiş:)

ama ünlüler kazandığında da gönllülerden düşen eden oluyor onlara bakmamak lazım. kılpayı kaybettikleri oluyor yani gönüllülerinde

Gerçek mi
Ben fragmana falan bakmamistim umarım bir şeyi yoktur
Yoksa beyin ameliyatları yarıda kalir
Evet canım fragmanda gösterdi sıcağın ve açlığın etkisiyle oldu muhtemelen önemli birşeyi yoktur inşallah yarışmayı izleten o zaten o da ayrılırsa bir zevki kalmaz

Evet canım fragmanda gösterdi sıcağın ve açlığın etkisiyle oldu muhtemelen önemli birşeyi yoktur inşallah yarışmayı izleten o zaten o da ayrılırsa bir zevki kalmaz
Kesinlikle semih olmasa bakmazdım ben.bu seneki yarışma biraz sıkıcı sanki birseyler eksik ama ney bulamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…