Bence de Tuğba gitsin6 çıktı kesin gider
Sms birincisi ünlülerden mi seçilecek şimdi.Bence de Tuğba gitsin
Evet oda bir aday verecek üçünün içinden en az oy alan gidecekSms birincisi ünlülerden mi seçilecek şimdi.
Tuğba elenecek gibi duruyor tabi bir kişi daha söylenecek sms birincisi olarak unlulerde Atakan çıkar diyorum.ay bu tuğbayla yılmaz boş beleş atar valla
Bitti.dokunulmazlığı gonulluler kazandı.Yarisma bitti mi kizlar?
Oyy tesekkur ederim. Ne guzel ozetlemissin. :*Bitti.dokunulmazlığı gonulluler kazandı.
Ünlüler kendi takımları arasında oyun oynadi. Mehmet ve ebru finale çıktı ve final oyununda ebru kazandı dokunulmazlığı.
Tuğba.yağmur ve Mehmet in adı yazıldı en çok tugbanin ismi çıktı. Ebruda bir isim söyledi yılmaz Morgulu söyledi. Salı gecesi sms birincisi bir işim daha söyleyecek. Şuan Tuğba ve yılmaz Morgul belli.
yanlız semihte de aynı hastalık var, kendinden 3. tekil şahıs olarak bahsetme
kendinden 3. tekil şahıs olarak bahsedenden korkacan arkadaş
chess bunu bilir bunu söyler
Mehmet gülmekten oynayamadı ya la:)
Yoksa kazanacaktı. Ne dalgacı çocuk yaa.
Kendini komik hissetmiş:)
ama ünlüler kazandığında da gönllülerden düşen eden oluyor onlara bakmamak lazım. kılpayı kaybettikleri oluyor yani gönüllülerindeBu gönüllüler bir tuhaf.1 yarış aldılar diye şiştiler hemen.
Semih 'de kendini çok bir şey sanıyor herhalde.Bu zamana kadar Atakan hepsini haşat etti.Tesadüfen ucu ucuna kazandıklarını düşünüyorum gönüllülerin.Çünkü yunus 2 kere düştü,düşmese alırdı .Neyse azıcık gönüllüler de kazansın,yoksa hiç keyfi olmuyor ki .
Dokunulmazlığı bugün ünlüler kaybetti gibi geliyor.Valla aklı olan ilk birkaç dokunulmazlığı kaybeder zaten.Ünlülerden tuğbanın yağmurun falan kesin gitmesi gerekiyor
Gerçek miSemih oyun sırasında baygınlık geçiriyor galiba inşallah önemli bir şeyi yoktur
Evet canım fragmanda gösterdi sıcağın ve açlığın etkisiyle oldu muhtemelen önemli birşeyi yoktur inşallahGerçek mi
Ben fragmana falan bakmamistim umarım bir şeyi yoktur
Yoksa beyin ameliyatları yarıda kalir
Kesinlikle semih olmasa bakmazdım ben.bu seneki yarışma biraz sıkıcı sanki birseyler eksik ama ney bulamadım gittiEvet canım fragmanda gösterdi sıcağın ve açlığın etkisiyle oldu muhtemelen önemli birşeyi yoktur inşallahyarışmayı izleten o zaten o da ayrılırsa bir zevki kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?