Semihi burda tanıdım ben ama farklı bir havası var izlettiriyor kendini bence de :) birşeyler eksik ama ben de çözemedim ben hep ünlüleri tutardım ama bu yıl ünlülerde sıcak gelen yok hepsi itici bir tek yattarayla yunus sempatik geliyor, gönüllülerin semih dışında hepsi itici zaten bence bu yüzden karekterler pek sevilmemiş olabilir ama yine de oyunları heyecanlı hala :)Kesinlikle semih olmasa bakmazdım ben.bu seneki yarışma biraz sıkıcı sanki birseyler eksik ama ney bulamadım gitti
Semihi burda tanıdım ben ama farklı bir havası var izlettiriyor kendini bence de :) birşeyler eksik ama ben de çözemedim ben hep ünlüleri tutardım ama bu yıl ünlülerde sıcak gelen yok hepsi itici bir tek yattarayla yunus sempatik geliyor, gönüllülerin semih dışında hepsi itici zaten bence bu yüzden karekterler pek sevilmemiş olabilir ama yine de oyunları heyecanlı hala :)
yok izlemedim bir kac kere denk gelmisti ama o zaman icin ilgimi cekmemisti , semihi ya cok seviyorlar ya da nefret ediyolar zaten ortasi yokSen Ütopya yi izlemedin o zamn :) ben eski semihcilerdenim çoğu kişi gıcık bir tip olarak adlandırsa da ben seviyorum sempatik geliyor bana haraketleri :))
Eskiden bende hep ünlüleri tutardim. Dediğin gibi soğuk geldi hepsi bana
Onun için en büyük semih
Oo sevdim seni o zamanyok izlemedim bir kac kere denk gelmisti ama o zaman icin ilgimi cekmemisti , semihi ya cok seviyorlar ya da nefret ediyolar zaten ortasi yokbenimde favorim semih bende sevenlerdenim <3
Bende sevdim canimOo sevdim seni o zaman
Sence kim Elenir bu hafta
Maşallah ne hafıza var sendeBende sevdim canimbu arada senin nickin farkliydi sanki degistirdin mi :) bana tugba elenir gibi geliyor ama ucuncu aday yagmur.olursa o da gidebilir tugba gitsin bence sevmiyorum onu :/
Yok aslinda hafizam cok zayiftir :)) ama yagmurun kizi adini ilk kez goruyorum bu sayfada ama yorumlar tanidik geldi ordan sey ettim yaniMaşallah ne hafıza var sendene yiyorsun bakım sen eski nickim DeryaLi degistirmek zorunda kaldım
Tuğbayi bende sevmiyorum acayip yapmacık hareketleri var bencede o gitsin
Yok aslinda hafizam cok zayiftir :)) ama yagmurun kizi adini ilk kez goruyorum bu sayfada ama yorumlar tanidik geldi ordan sey ettim yanitugbayi oncedende sevmezdim dedigin gibi yapmacik basarili da degil elenmesi iyi olur :)
Atsaniza taşSemihi nasıl sempatik buluyorsunuz ya o çıkınca babam ben annem televizyona taş atıcaz nerdeyse
Ben sevmiyorum valla ya ,itici geliyorAtsaniza taş
İnsanları gıcık eden konuşmaları tipi var ya
Hoşuma gidiyor birilerine takılması bulaşması
Aynen semih 1 taneAtsaniza taş
İnsanları gıcık eden konuşmaları tipi var ya
Hoşuma gidiyor birilerine takılması bulaşması
Olabilir. Sen morgülcü musun yoksaBen sevmiyorum valla ya ,itici geliyor
Valla omzumda sorun var dediydi evet Nerede ve nasıl oldu bilmiyorum. Ütopya da aga gibiydi resmen semih reis diyorlardı onaAynen semih 1 tanesonuna kadar semih sen diğer yarışmayı izlemissin Semih'in omzunda o zaman da sorun varmış.
Atakancıyım benOlabilir. Sen morgülcü musun yoksa
Aman o ayrı bi uyuzAtakancıyım ben
Kız Turabi özentisi o başka uyuz bulamadın mi kendineHeheeh o da benim uyuzum
Burda da reis değil mi.Valla omzumda sorun var dediydi evet Nerede ve nasıl oldu bilmiyorum. Ütopya da aga gibiydi resmen semih reis diyorlardı ona
Birde aşkı vardi kurretulayn ayrıldılar mi kiBurda da reis değil mi.dün efecan diyor ya omzunun sakat olduğunu bilmiyorduk vs ondan sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?