Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Kesinlikle semih olmasa bakmazdım ben.bu seneki yarışma biraz sıkıcı sanki birseyler eksik ama ney bulamadım gitti
Semihi burda tanıdım ben ama farklı bir havası var izlettiriyor kendini bence de :) birşeyler eksik ama ben de çözemedim ben hep ünlüleri tutardım ama bu yıl ünlülerde sıcak gelen yok hepsi itici bir tek yattarayla yunus sempatik geliyor, gönüllülerin semih dışında hepsi itici zaten bence bu yüzden karekterler pek sevilmemiş olabilir ama yine de oyunları heyecanlı hala :)

Sen Ütopya yi izlemedin o zamn :) ben eski semihcilerdenim çoğu kişi gıcık bir tip olarak adlandırsa da ben seviyorum sempatik geliyor bana haraketleri :))

Eskiden bende hep ünlüleri tutardim. Dediğin gibi soğuk geldi hepsi bana

Onun için en büyük semih

yok izlemedim bir kac kere denk gelmisti ama o zaman icin ilgimi cekmemisti , semihi ya cok seviyorlar ya da nefret ediyolar zaten ortasi yok benimde favorim semih bende sevenlerdenim <3

Bende sevdim canim bu arada senin nickin farkliydi sanki degistirdin mi :) bana tugba elenir gibi geliyor ama ucuncu aday yagmur.olursa o da gidebilir tugba gitsin bence sevmiyorum onu :/
Maşallah ne hafıza var sende ne yiyorsun bakım sen eski nickim DeryaLi degistirmek zorunda kaldım

Tuğbayi bende sevmiyorum acayip yapmacık hareketleri var bencede o gitsin

Maşallah ne hafıza var sende ne yiyorsun bakım sen eski nickim DeryaLi degistirmek zorunda kaldım

Tuğbayi bende sevmiyorum acayip yapmacık hareketleri var bencede o gitsin
Yok aslinda hafizam cok zayiftir :)) ama yagmurun kizi adini ilk kez goruyorum bu sayfada ama yorumlar tanidik geldi ordan sey ettim yani tugbayi oncedende sevmezdim dedigin gibi yapmacik basarili da degil elenmesi iyi olur :)

Yok aslinda hafizam cok zayiftir :)) ama yagmurun kizi adini ilk kez goruyorum bu sayfada ama yorumlar tanidik geldi ordan sey ettim yani tugbayi oncedende sevmezdim dedigin gibi yapmacik basarili da degil elenmesi iyi olur :)

Anam 10 saat nick bulmadim ki bunu bulana kadar göbeğim catladi onu yazıyorum vr bunu yazıyorum var e numaralı nickleri de ben sevmiyorum en sonunda aklıma geldi iyi dedim bu olsun. HAlá alışamadım ama olsun

Tuğba gitsin tugba

Semihi nasıl sempatik buluyorsunuz ya o çıkınca babam ben annem televizyona taş atıcaz nerdeyse

Aynen semih 1 tane sonuna kadar semih sen diğer yarışmayı izlemissin Semih'in omzunda o zaman da sorun varmış.
Valla omzumda sorun var dediydi evet Nerede ve nasıl oldu bilmiyorum. Ütopya da aga gibiydi resmen semih reis diyorlardı ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…