- 20 Ocak 2008
- 633
- 32
- 643
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler canlar
![]()
keşke şu merve gitseydi çok gıcık oluyorum. kızlar doğuş alple oynadığı oyunun amacı neydi kazansaydı nolcaktı gitmicekmiydi, hiç anlamıyorum da o son oyunu
bu merve ne zaman postlanacak adadan
kızı görmeye tahammül edemiiyorum
bu seneki survivor dan soğuma sebebim MERVE![]()
[video]http://www.acunn.com/video/survivor/gonulluler-simariklik-lafini-kaldiramadilar/2775[/video]
mustafa topaloglunun niye gonulluler tarafindan tepki aldigini buldum...izleyin...![]()
Ya Doğuiun gitmesine bu kadar üzüleceğimi tahmiz edemezdim
Saksı olayındada hatasını anladı özür diledi yazık yaa![]()
Kendiside anladı zaten baksana herkesin affına sığınırım dediÖnceLikLe Nihat'ı Desteklediğimi SöyliyimDoğuşun Gitceği Belliydi Saksı Olayından Sonra Hayran Kitlesi Düştü Bence :)
Merve Gitseydi Daha iyi Olurdu Ama Neyse :d
günaydın....
dün burda konuştuklarımı duydu doğuş herhalde...
çok üzüldüm yaa özür diledi ya o pişmanlığı gözlerinde belliydi...
nidense üzüldüm gitmesine...![]()
Gunaydin canim naberr
Yazik kiz serhata![]()
günaydın canımm iyiyim sen nasılsın...?
yazık ama hiç gözünden yaş akmıyor gülüm...
Ben de iyim canim randevum varda saatin gelmesini beklerken forumda sörf yapayim dedimZorladi zorladi ama aglayamadi garibim napsin
![]()
hayırdır rahatsızmısın canım...?:26:
Bende pco var canim bebekde dusunuyoruz 9 aydir ama olmadi simdi tedavi surecindeyim hormon tahlili yaptirmistim bugunde muanem var onun icin gidicem. Allah isteyen herkese versin insAllah.. esim 27 yasinda bende 21 yaslaniyorum cocum olmuycak diye ici icini yiyo :44: Bende uzuluyorum ama elimden gelen biseyde yokki :26: