Survivor bitti sohbete devam

keşke şu merve gitseydi çok gıcık oluyorum. kızlar doğuş alple oynadığı oyunun amacı neydi kazansaydı nolcaktı gitmicekmiydi, hiç anlamıyorum da o son oyunu

bu merve ne zaman postlanacak adadan
kızı görmeye tahammül edemiiyorum
bu seneki survivor dan soğuma sebebim MERVE :47:

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler canlar

:54::54::54::54::54::54::54:

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN:3:

keşke şu merve gitseydi çok gıcık oluyorum. kızlar doğuş alple oynadığı oyunun amacı neydi kazansaydı nolcaktı gitmicekmiydi, hiç anlamıyorum da o son oyunu

dokunulmazlik oyunuydu ama etkisi olmicakti galiba cunku ondan 3 tane almasi lazimdi dogus alsa ilk kez alacakti giderken birine verirdi herhalde oyleymis :26:

BENDE cikacagim birazdan iyi geceler herkese ALLAH RAHATLIK VERSIN:3::3:

merve gitsin isterken doğuş gitti yanlız doğuşun saksı olayından dolayı özür dilerken nihatın bakışlara koptum ben resmen şaşkın,ürkmüş, garip bir bakıştı tarif bile edemiyorum :1:

[video]http://www.acunn.com/video/survivor/gonulluler-simariklik-lafini-kaldiramadilar/2775[/video]

mustafa topaloglunun niye gonulluler tarafindan tepki aldigini buldum...izleyin...:12:

Ya Doğuiun gitmesine bu kadar üzüleceğimi tahmiz edemezdim
Saksı olayındada hatasını anladı özür diledi yazık yaa:50:

[video]http://www.acunn.com/video/survivor/gonulluler-simariklik-lafini-kaldiramadilar/2775[/video]

mustafa topaloglunun niye gonulluler tarafindan tepki aldigini buldum...izleyin...:12:

Gönüllülere Şımarık demiş Mustafa emmimiz ohh iyi demiş:20:

ÖnceLikLe Nihat'ı Desteklediğimi Söyliyim :D Doğuşun Gitceği Belliydi Saksı Olayından Sonra Hayran Kitlesi Düştü Bence :)
Merve Gitseydi Daha iyi Olurdu Ama Neyse :d

ÖnceLikLe Nihat'ı Desteklediğimi Söyliyim :D Doğuşun Gitceği Belliydi Saksı Olayından Sonra Hayran Kitlesi Düştü Bence :)
Merve Gitseydi Daha iyi Olurdu Ama Neyse :d
Kendiside anladı zaten baksana herkesin affına sığınırım dedi:50:

Pislik merve nasıl sırıttı ama Doğuşun elendiğini duyunca:20:

günaydın....:16:
dün burda konuştuklarımı duydu doğuş herhalde...:37:
çok üzüldüm yaa özür diledi ya o pişmanlığı gözlerinde belliydi...:5:
nidense üzüldüm gitmesine...:5:

hayırdır rahatsızmısın canım...?:26:

Bende pco var canim bebekde dusunuyoruz 9 aydir ama olmadi simdi tedavi surecindeyim hormon tahlili yaptirmistim bugunde muanem var onun icin gidicem. Allah isteyen herkese versin insAllah.. esim 27 yasinda bende 21 yaslaniyorum cocum olmuycak diye ici icini yiyo :44: Bende uzuluyorum ama elimden gelen biseyde yokki :26:

Bende pco var canim bebekde dusunuyoruz 9 aydir ama olmadi simdi tedavi surecindeyim hormon tahlili yaptirmistim bugunde muanem var onun icin gidicem. Allah isteyen herkese versin insAllah.. esim 27 yasinda bende 21 yaslaniyorum cocum olmuycak diye ici icini yiyo :44: Bende uzuluyorum ama elimden gelen biseyde yokki :26:

sen sıkma canını tatlım...
daha gençsiniz eşinde genç öyle düşünmeyin sakın..
elbet vakti zamanı vardır herşeyin...tedavisi var onun sen içini ferah tut..:16:
bendede sürekli kist oluşuyor hatta en son kist 8 cm olmuştu ameliyat olucaktım çok iyi bir doktor buldum asla ameliyat olmaz dedi ve tedaviyle geçirdi..
rahim filmi çekinmem lazım korkuyorum...:18:

Back
X