• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

günaydın kızlar nasılsınnız:3: dün akşam cok gıcık oldum doguş gitti yaaaaaaaaa işe yaramaz musatafa emmi dururken yinede bişeyler yapmaya calısan kazansın kazanmasın ama yarışan bi adamdı ya mıstafa emmi direk cekiliyo yani bundan sonra her oyuna bir sıfır yeni baslıcazzzzzzzzzzzz offffff:4:
Kiz kiyamam emmim bogulmaktan korkuyo garibim :43:
insan canı acıyınca ne yapacağını bilmiyor ki...:36:
bende ilk muayenede tekme atmıştım omuzuna kadının...:52::52:
o gün gelsin korkmayız bebişim...:32:
Ben gittim geldim canim :) Ayy hemen kisa surdu iyiki yoksa yetisin ümmedi muhammed diye bagiracaktim :60:

doğuşun elenmesıne bende uzuldum merve gıtmelıydı..

Armeda sayesınde gecınıyor..

benım favorimmmmm anıllllll

Kiz kiyamam emmim bogulmaktan korkuyo garibim :43:

Ben gittim geldim canim :) Ayy hemen kisa surdu iyiki yoksa yetisin ümmedi muhammed diye bagiracaktim :60:

hoşgeldin bebem...:16:
nasıl geçti muayenen:17:
biz burdan seni kurtarmaya gelirdik...:37:

heee bu arada mustafa abinin ingilizce konuşması nasıldı...:9::9::9::9::9:

hoşgeldin bebem...:16:
nasıl geçti muayenen:17:
biz burdan seni kurtarmaya gelirdik...:37:

Hb canim az islerim vardida anca gelebildim Kocam ise giderken bende onunla markete kadar gittim ne kadar yaninda kalabilirsem kârdir :17:
Eh fena degildi de kadin biseyle bakinca muhtemelen tirstim :60:

afiyet şeker olsun peki ben sizi burda bekliyorum sen clışıyomusun tatlım :39:

sağol canım evet çalışıyorum..
Evim çok yakın iş yerime aralarda eve gidiyorum iyi oluyor..:1:

hb canim az islerim vardida anca gelebildim kocam ise giderken bende onunla markete kadar gittim ne kadar yaninda kalabilirsem kârdir :17:
Eh fena degildi de kadin biseyle bakinca muhtemelen tirstim :60:

iyi yapmışsın canım:17:

Tırsılmıcak bişi değilki valla:18:

cok kötü bişey o yaaaaa sırf o yüzden normal dogurmadım:emir_bebek:

Kiz normal dogumu tercih ederdim ben olsam karninda iz kalmiyor mu :26:

iyi yapmışsın canım:17:

Tırsılmıcak bişi değilki valla:18:

Evet canim ya erkek doktor istemiyorum ozellikle kadin istiyorum esimde istemiyo zaten kadindan cekindim de erkege hic muane ettirmem kendimi :19:

Kiz normal dogumu tercih ederdim ben olsam karninda iz kalmiyor mu :26:

Evet canim ya erkek doktor istemiyorum ozellikle kadin istiyorum esimde istemiyo zaten kadindan cekindim de erkege hic muane ettirmem kendimi :19:
ooooo ona gelene kadar neler kaldı neler 20 kilo aldım 7 aydır vermeye calısıyorum en bügüde catlatlarım mafetti bu bebik beni

süpermiş yaaaaa:6: peki ne iş yapıyorsun bende cok istiyorum ama benim bıdık bi büyüse:emir_bebek:

sistem takip sorumlusuyum canım valla şuan süper eve yakın olması sabah makinayı çalıştırıyorum bitince gidip yerleştiriyorum:1:

aynen tatlışım bende açamam :30:utanıırım çok yaa:17:
zaten benim koçişimde aslla izin vermiyo:31:
ahh ahh kıs bende normal doğum istiyom Allah izin verirse...hayırlısıyla bi bebiş gelsinde önce..:1:

Back
X