• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

sen sıkma canını tatlım...
daha gençsiniz eşinde genç öyle düşünmeyin sakın..
elbet vakti zamanı vardır herşeyin...tedavisi var onun sen içini ferah tut..:16:
bendede sürekli kist oluşuyor hatta en son kist 8 cm olmuştu ameliyat olucaktım çok iyi bir doktor buldum asla ameliyat olmaz dedi ve tedaviyle geçirdi..
rahim filmi çekinmem lazım korkuyorum...:18:

Bu kistlerle basimiz dertte Allah sifalar versin cumlemize.. Icimi ferah tutuyorum artik valla Vakti gelince olacak Allahin izniyle.. Ay ondan bende korkuyorum bazilari oyle bi anlatmiski ödüm patladi :18::43:

Son düzenleme:
günaydın kızlar doğuşun gitmesine üzüldüm,merve gitmeliydi nasıl da sevindi:36:

uyuz kız,doğuşun özür dilemesi de iyi oldu ama nihatın o anki bakışı cok komikti:1:

günaydın kızlar doğuşun gitmesine üzüldüm,merve gitmeliydi nasıl da sevindi:36:

uyuz kız,doğuşun özür dilemesi de iyi oldu ama nihatın o anki bakışı cok komikti:1:

Gunaydin canim hosgeldin. Dogus ise yaramiyodu basarisizdi yarismalarda ama bende uzuldum dogrusu merve cok yapmacik almedada kendi karar veremiyo biseye mervenin kararlariyla ilerliyo aptal :57:

Bu kistlerle basimiz dertte Allah sifalar versin cumlemize.. Icimi ferah tutuyorum artik valla Vakti gelince olacak Allahin izniyle.. Ay ondan bende korkuyorum bazilari oyle bi anlatmiski ödüm patladi :18::43:

amin canım cümlemizin...:16:
bende doktora dedim çok korkuyorum diye net ortamındaki yazılanları okumayın dedi ben bir göz attım ve birisi rahimi çıkardılar geri koydular yazmış böyle birşey imkansız ne bu ampülmü dedi...:37::52:
regl sancısı gibi sakın korkma dedi bilmiyorum ama yine tırsıyorum.. tatilden geldikten sonra çektiricem kaçış yok temmuz gibi..:36:
sende araştırırsın ağrısız çeken yerler varmış tr ordada muhakkak vardır ...

Herkese günaydın :21::21:

ya doğuşun gitmesine ben çok üzüldüm. merve anlayacak nasıl bir hata yaptığını ama geç olacak. nasıl gönüllüler anladı anılı göndermeklere nasıll bır hata yaptıklarını bu da öle olacak. şimdi mustafa topaloğluyla oynarlar her oyunu kaybedrler...inşallah bir dahaki elemede de merve gider...:47::47:

Gunaydin canim hosgeldin. Dogus ise yaramiyodu basarisizdi yarismalarda ama bende uzuldum dogrusu merve cok yapmacik almedada kendi karar veremiyo biseye mervenin kararlariyla ilerliyo aptal :57:

merve almedayı da çatır çatır eleyecek o zaman anlayacak saf ya
merve ne dese evet öyle diyo:52:

amin canım cümlemizin...:16:
bende doktora dedim çok korkuyorum diye net ortamındaki yazılanları okumayın dedi ben bir göz attım ve birisi rahimi çıkardılar geri koydular yazmış böyle birşey imkansız ne bu ampülmü dedi...:37::52:
regl sancısı gibi sakın korkma dedi bilmiyorum ama yine tırsıyorum.. tatilden geldikten sonra çektiricem kaçış yok temmuz gibi..:36:
sende araştırırsın ağrısız çeken yerler varmış tr ordada muhakkak vardır ...

Valla bende korktum kimisi korkmayin buyutulcek gibi deilmis diyo kimiside cigliklar attim resmen felan diyo ama ben o kdr abartilcak gibi olacagni sanmiyorum ama canim yanarsa heralde bildigim butun kufurleri sayarin doktora :60: kadinin biri dogum yaparken ana avrat saymis ordakilere cok gulmustum :60: Stresten uzak durmak en guzeli canim

başını izledim sonuna doğru uyumuşum:1:
sanırım doğış gitmiş :23:
şu merve ne fesat kız yaa..
allem etti kallem etti doğuşu gönderdiya ..
bence merve onu kendine rakip gördüğü için gönderdi ,yoksa mustafa her halukarda zate nzayıf bir rakip ..
gerçi ben mervenin fesatlığına rağmen doğuşun gitmeyi en çok hakettğini düşünüyordum ve onun gitmesini istiyrdum.
çünkü adam doğru düzgün bir yarışma kazanmadı bu güne kadar...
hiç hırs yok çaba yok ,sanki nihat , anıl ,alp nasılsa alır yarışları ben yarışmasam da olur gibi bir havası vardı survivor da ve ben o yüzden gıcık oluyordum ona ..
onun yüzünden bir sürü yarış kaybedildi ,iri yarı gövdesine rağmen sadece görünüşten ibaret olan güçsüz bir adammış meğer..
merve gıcık ama doğuşa göre yarışlarda başarılı olduğu da bir gerçek .
özellikle hafıza ve denge oyunlarında gayet iyi merve.
o yüzden takım adına doğuşun gitmesi ii oldu ,ha kişisel olarak aşırı gıcık olduğum ,adayı fesatlıkla karıştırdığı için mervenin gitmesinden yana ama nasılsa merve her halukarda elenecek en azından şimdilik takıma 1-2 oyun kazandırsın da sonra deflerle nasılsa:1:
eee mervenin fesatlığına böyle yanıt vermek kendi dilinden konuşmak lazım dimi ama :51:

Herkese günaydın :21::21:

ya doğuşun gitmesine ben çok üzüldüm. merve anlayacak nasıl bir hata yaptığını ama geç olacak. nasıl gönüllüler anladı anılı göndermeklere nasıll bır hata yaptıklarını bu da öle olacak. şimdi mustafa topaloğluyla oynarlar her oyunu kaybedrler...inşallah bir dahaki elemede de merve gider...:47::47:

gunaydin canim hosgeldin. Ama dogusta hic bi ise yaramadi acikcasi basaramiyodu ama ben yinede uzuldum valla mustafa topalogluna kiyamiyorm kiz ben :1:

merve almedayı da çatır çatır eleyecek o zaman anlayacak saf ya
merve ne dese evet öyle diyo:52:

Aynen konusmadan bi haber zaten kendini ifade edemiyo. Dogus soruyo neden arkamdan is cevirdiniz diye almedada diyoki ben mervenin gitmesini istemiyorum diyo bahaneye bak madem oyle niye topaloglunu yazmadin :4:

Valla bende korktum kimisi korkmayin buyutulcek gibi deilmis diyo kimiside cigliklar attim resmen felan diyo ama ben o kdr abartilcak gibi olacagni sanmiyorum ama canim yanarsa heralde bildigim butun kufurleri sayarin doktora :60: kadinin biri dogum yaparken ana avrat saymis ordakilere cok gulmustum :60: Stresten uzak durmak en guzeli canim

insan canı acıyınca ne yapacağını bilmiyor ki...:36:
bende ilk muayenede tekme atmıştım omuzuna kadının...:52::52:
o gün gelsin korkmayız bebişim...:32:

günaydın kızlar nasılsınnız:3: dün akşam cok gıcık oldum doguş gitti yaaaaaaaaa işe yaramaz musatafa emmi dururken yinede bişeyler yapmaya calısan kazansın kazanmasın ama yarışan bi adamdı ya mıstafa emmi direk cekiliyo yani bundan sonra her oyuna bir sıfır yeni baslıcazzzzzzzzzzzz offffff:4:

günaydın kızlar nasılsınnız:3: dün akşam cok gıcık oldum doguş gitti yaaaaaaaaa işe yaramaz musatafa emmi dururken yinede bişeyler yapmaya calısan kazansın kazanmasın ama yarışan bi adamdı ya mıstafa emmi direk cekiliyo yani bundan sonra her oyuna bir sıfır yeni baslıcazzzzzzzzzzzz offffff:4:

günaydın canım,bende doğuşun gitmesine üzüldüm ne yalan söliyim,gitmesi gerekenler hala orda:53:

doğuşun gitmesine çok sevindim. o yapılı vücuduna rağmen hiçbir yarışı kazanamadı.
dün dokunulmazlık ve ödül oyunu olduğu için nasıl çaba gösterdi alp'e karşı.
demek isteyince yapabiliyormuş.
ama dün türk halkından özür dilemesi çok iyi oldu.
saçma sapan şeyler yapacağına bomba gibi bir albüm çıkarsın ve pampişten de uzak dursun.
mustafa çok tatlı babacan bir adam.
oyun kazanamıyor ama nasılsa elenecek.
biraz daha kalsın.
merveyi seviyorum ama kişiliği hakkında pek bir fikrim yok.
çok fazla takip edemiyorum.
ama ben oyun açısından bakıyorum.
denge oyunlarında çok iyi.
almeda daha başarısız.

selam survıvorcular:3:

ne çok yazmışsınız,hepiciğini okuyamadım ,gözlerim yoruldu:95:

ben kendi yorumuma gecicem:1:

begüme uyuzum uyuz:47: bir sırıtması var allahım ne sinsi bir kız:22: beni deli etti.

merveye tam gaz nefretliğim dogdu:47: iki yüzlü ama sen gideceksin merak etme:8: halk seçmez sandım bu hafta gidicidir dedim ama gitmedi.:32:

almedaya ben gidersem sen neyaparsın dedi tek başına:53: burda çözdüm beynini ula senle arkidiş olmaya tatil yapmayamı geldi almeda:9:

birde konseyde demez mi mutluyum gitmicem,günümü güzel gecirdim,gidecekmiş gibi gecirmedim diyor yalancıya:47: gündüz ben duydum almeda ile gezerken belki şu taşı son görüşümdür dedi:31:
acitasyon yaptı:40: doğuş gercekten güçsüz,hatta sıkılmış gidesi var gibiydi adada:ssz: ama yine üzüldüm ya yazık.helede veda konuşması:5:

o saksını kariyerini bitirdi dediniz kızlar am o saksi ona kariyer yaptıtv ekranları için bakınız acun: survıvor katıldı:1: misal.özür dilmesi iyi oldu.

acunda yeşil ışık yaktı,bundan sonraaa:40: başarılı olacagına inanıyorum dedi:ssz:

nihatla doguş ne güzel kanki olmuşlar ya:31: nihat çok üzüldü..nasıl şoke oldular doğuşn adı gecince..

neyse benden bu kadar..:52:

Doğuş düşünmüş taşınmış "ben gidersem o malum fotoğraf yüzünden giderim" diye düşünmüş olmalı ki;
sonuç açıklandıktan sonra "o saçmalamam için türk halkından özür diliyorum" dedi,
iyi yaptı.. bari bundan sonraki hayatını etkilemesin diye..

Doğuş düşünmüş taşınmış "ben gidersem o malum fotoğraf yüzünden giderim" diye düşünmüş olmalı ki;
sonuç açıklandıktan sonra "o saçmalamam için türk halkından özür diliyorum" dedi,
iyi yaptı.. bari bundan sonraki hayatını etkilemesin diye..

etkiledi bile çok düştü herkesin gözünden bence

Merhaba kızlar...

Bende Mustafa Topaloğlu nun gitmesini istiyordum...Ünlüler nasıl Mustafa Topaloğlu dururken başka birini yazdılar ki adam hiç bir yarışmaya katılmıyor bile bırakın kazanmayı...

Doğuş yarışmaya ilk girerken özür dilemeliydi bence :26::26::26:

Back
X