kafam agridi ya hep pc onundeyimmm
Bende bendeee pc den vazgecemiyorum
malesef bende sizin gibiyim birde işsız olunca insan ve havalarda kötüü bu hafta.. yapacak fazla bırsey bulamıyorum ayrıca bu site bagımlı etti benı
ahh bir işe girebilseydim
masallah 10bin mesaj yazmıssın dıle kolaytabı bır günde yazmadın ama yınede cok yanı
ye ye yeeeeeeeeeeeayrıca avatarın cok tatlıı, yerimm yerimm
Bende bendeee pc den vazgecemiyorum
malesef bende sizin gibiyim birde işsız olunca insan ve havalarda kötüü bu hafta.. yapacak fazla bırsey bulamıyorum ayrıca bu site bagımlı etti benı
ahh bir işe girebilseydim
ye ye yeeeeeeeeeee
bende ya ama tek skintimi pc aliyor butun gun evdeyim tvde her zaman izlenmiyor ki
Kiz ben hic tv meraklisi degilim genelde kapali olur ama esim bir sever ne bulursa izler izledigi filmleride geri izler Allahim nasil seviyor bu kadar anlayamiyorum
Ben cok bakmam tv ye :26:
Twety her an burda zateen
Kız accık eşinin yanına gitsene seeeeen
bende genelde aciktir ama ben pcye bakiom o oylesine acik yani
oxford vardida benmi okumadim hesabi,
adam evdede ben mi gitmiyorum iste calisiyor napim
oxford vardida benmi okumadim hesabi,
adam evdede ben mi gitmiyorum iste calisiyor napim
kac yasindasinmeslek yaptinmi:26:
haha ben esim evde yokken kapi calinca acmiyorumElektrigedemi acimiyonBen de bi ara ilk geldigim siralarda evin heryerinin lambasini acardim esim gelene kadar bide gider etrafi arardim biri felan varmi diye Nasi bi tirsmaysa artik Allahim yarabbim :86:
ne maaanaaaBenzin vardida bizmi ictik
20yim ben evet lehre yaptım ben, gecen sene aldım dıplomayı ve subat ayından berı işsizim malesef.. iş görüsmelerine fln cagırılıyorum ve bana senı arıcaz dıyolar ama cogu zaman aramıyolar ve ben aradıgım zamanda bız aldık bırını dıyolar .. AMSdeyim suan bilmiyorum bu sana bısey ifade ediyormu..?? almanyadada sanırım aynı AMS dıyolar ama emin degilm.. neyse ıste ınsallah en kısa zamanda bir ise girerim yoksa kafayı yicemm.. kendimi ise yaramaz hissetmeye basladım simdiden.
tweety avatarın gerckten cok tatlı yaa.. mavi gözlü..sarı saclı..güzeller güzeli bır deniz kizi
haha ben esim evde yokken kapi calinca acmiyorumdun binadan sesler geldi bende bi delikten bakim dedim 2 genc cocuk biseymi dagitiyorlar nedir bizim kapiyida caldilar acmadim,
korktum valla bi saat gitmediler kapidan sonra gittiler usteki evlere filan kapilari caldilar artik neydi bilmem sonra bende camdan bakim ellerinde ne var diye merak ettim cocuklardan biri kafayi cevirip bakmasinmi bizim cama dogru iceri kactim hemen
ne maaanaaa
AMS ne bilmiyorum stajermisin acaba :26:INSALLAH bulursun is ne uzerine meslek yaptin soruyorum ama cvplamak istemesen cvplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?