Survivor bitti sohbete devam

Cadilar bayraminda iki cocuk gelmis zile bastilar acmadim. Seker topluyorlar burda biliyosundur sende ben acmadikca hala basiyo zile kafama bi tane kara carsaf giydim kapiyi acip bi uzattim kafami hahahaha

delisin kizim yaa korkmadilarmi
ben acmiyorum hic

sen düsünüyor musun calısmayı tweety..? evliysen bir bebegin olsun zaman nasıl gecıyor hıc anlamazsın, sanırım ıstıyorsun da .. ??

sen düsünüyor musun calısmayı tweety..? evliysen bir bebegin olsun zaman nasıl gecıyor hıc anlamazsın, sanırım ıstıyorsun da .. ??

dusunuyorum calismayi ama dil buyuk sorun bebek olsa cok iyi olacak oda olmuyor bakalim nasip kismet...

Cadilar bayramı Ekim ayında değilmi yav ben gittim partiye pascalya olmasın 23 Nisan'da kutlanıyor...

Yoksam eski anılar,i konuya ortadan girdim )

Cadilar bayramı Ekim ayında değilmi yav ben gittim partiye pascalya olmasın 23 Nisan'da kutlanıyor...

Yoksam eski anılar,i konuya ortadan girdim )

Birgün girmedim kaç mesaj olmuş Hepsini okuyamadım ama Doğuş gitti ben üzüldüm şahsen Merve'nin gitmesini istiyordum. Doğuş'un gözleri filan doldu Bende çok üzüldüm adamcağıza .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…