Survivor bitti sohbete devam

merve uyuzunu da gördün dimi

görmem mi canım yaa uyuzu

bilemem valla sevmirem pek köpekleri dikat etmedim.hepsinin evini inceledim

bende aynen direk evlerine baktım...
merve ve doğuşun evi daha lüks sanırsam...

Sevindim,lysden haber ver
Çalışmalar nasıl gidiyo ?

canım iyi gidiyor :) çalışıyorum ama matematik ödümü kopartıyor yaaistediğim bölümde mat ağırlıklı puanla alıyor çok korkuyorumsenin nasıl gidiyor cnm ?

bilemem valla sevmirem pek köpekleri dikat etmedim.hepsinin evini inceledim

sevmiyon mu gıııı cidden evleri allah var çok güzel merve ve doğuş.un ki bi başka güzel yani

Biraz daha arttırmalıyım çalışmalarımı,şuan için yetersiz
Gerçekten çok sıkıldım artık,yerleşsekte biyerlere kurtulsak artık

kızlar birşey sorucam alakasız ama :26: yirmilik dişim çıkarken ufaktan yanagım şişti.sizde de oldumu? ne zaman gecer bilginiz varmı?

doğuşunda cipi varmış yani

off off bi cigara yaken bari

Biraz daha arttırmalıyım çalışmalarımı,şuan için yetersiz
Gerçekten çok sıkıldım artık,yerleşsekte biyerlere kurtulsak artık

aynen canımbir yerleşseydik ne güzel olacaktı.. bende artık çok bunaldım çoo...oook bir yıl daha hazırlanmaya asla tahammül edemem ben de çalışıyorum ama senin de dediğin gibi daha da artırmam lazım canım.. önümüzde biraz daha yol var çalışmaya devam edelim.. senin ygs sınavın nasıl gitti cnm ? istediğin bölüm ne ?

bış açımız aynıymış bacım...

ewet canım aynı açıyla bakmışız

Son düzenleme:

Ygsde zaman problemi yaşadım,çokta güzel değil sonuç
Mühendislik istiyorum;uçak istiyodum artık imkansız
İnşaat,makine ne olursa artık,peyzaj falan düşünüyorum
Sen istiyosun canım ?

dedimde sen düzeltmeden kopyalamışsın canım...

kızlar birşey sorucam alakasız ama :26: yirmilik dişim çıkarken ufaktan yanagım şişti.sizde de oldumu? ne zaman gecer bilginiz varmı?

canım benimda ağırmıştı hemde düğün günümde ama yanağım şişmedi antibiyotik kullandım ağrısı o şekilde geçti..çok geçmiş olsun çok zor bilirim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…