Survivor Ünlüleri İstanbul'a Böyle Veda Etti | Acunn.com
MUSTAFA ABİM DAVULLARLA ZURNALARLA GİTMİŞ DOMİNİKE
Survivor Ünlüleri İstanbul'a Böyle Veda Etti | Acunn.com
MUSTAFA ABİM DAVULLARLA ZURNALARLA GİTMİŞ DOMİNİKE
Canım internet sayfasının sağ alt köşesinde %kaç yazıyo,büyütecin yanında
yakışır mustafa amcamaanam dün ne güzel devirdi.hareketleri çok komik..
ne güzel evlerden çıktı bu ünlüler öyle,alp hariç anam alp akasya duragında oynadıgı evdemi kalıyor acepaynı o eve benzettim
canım %75 yazıyordu bende %100 yaptım düzelttim :):124: çok saoll :)
olabilir köpeciği de ne şeker dimi
merve uyuzunu da gördün dimi
yakışır mustafa amcamaanam dün ne güzel devirdi.hareketleri çok komik..
ne güzel evlerden çıktı bu ünlüler öyle,alp hariç anam alp akasya duragında oynadıgı evdemi kalıyor acepaynı o eve benzettim
bilemem valla sevmirem pek köpekleri dikat etmedim.hepsinin evini inceledim
Sevindim,lysden haber ver
Çalışmalar nasıl gidiyo ?
bilemem valla sevmirem pek köpekleri dikat etmedim.hepsinin evini inceledim
görmem mi canım yaauyuzu
bende aynen direk evlerine baktım...
merve ve doğuşun evi daha lüks sanırsam...
canım iyi gidiyor :) çalışıyorum ama matematik ödümü kopartıyor yaaistediğim bölümde mat ağırlıklı puanla alıyor çok korkuyorum senin nasıl gidiyor cnm ?
sevmiyon mu gıııı ciddenevleri allah var çok güzel merve ve doğuş.un ki bi başka güzel yani
doğuşunda cipi varmış yani
Biraz daha arttırmalıyım çalışmalarımı,şuan için yetersiz
Gerçekten çok sıkıldım artık,yerleşsekte biyerlere kurtulsak artık
bış açımız aynıymış bacım...
kızlar birşey sorucam alakasız ama :26: yirmilik dişim çıkarken ufaktan yanagım şişti.sizde de oldumu? ne zaman gecer bilginiz varmı?
off off bi cigara yaken bari
aynen canımbir yerleşseydik ne güzel olacaktı.. bende artık çok bunaldım çoo...oookbir yıl daha hazırlanmaya asla tahammül edemem ben de çalışıyorum ama senin de dediğin gibi daha da artırmam lazım canım.. önümüzde biraz daha yol var çalışmaya devam edelim.. senin ygs sınavın nasıl gitti cnm ? istediğin bölüm ne ?
bakış dicektin dimi kız
off off bi cigara yaken bari
aynen canımbir yerleşseydik ne güzel olacaktı.. bende artık çok bunaldım çoo...oookbir yıl daha hazırlanmaya asla tahammül edemem ben de çalışıyorum ama senin de dediğin gibi daha da artırmam lazım canım.. önümüzde biraz daha yol var çalışmaya devam edelim.. senin ygs sınavın nasıl gitti cnm ? istediğin bölüm ne ?
bakış dicektin dimi kız
Henüz 20lik dişlerim çıkmaya başlamadı,bilemedim şimdi
Geçmiş olsun
kızlar birşey sorucam alakasız ama :26: yirmilik dişim çıkarken ufaktan yanagım şişti.sizde de oldumu? ne zaman gecer bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?