canım yaa benim arkadaşımın tamamen çıkana kadar geçmedi şişliğiama herkesin bir olmuyor tabii.. inşallah senin çabuk geçer..............
bende çok minik yazılar canım yaaklavyedenki bütün tuşlara bastım düzelir mi die ama olmuyor hep böyle minicik yazılar
canım benimda ağırmıştı hemde düğün günümde ama yanağım şişmedi antibiyotik kullandım ağrısı o şekilde geçti..çok geçmiş olsun çok zor bilirim:26:
canım ben de sağlık yönetimi veya sosyal hizmetler diyorum :) ama sağlık yönetimi ağır basıyor :) o da tm1.den alıyor bu da beni korkutuyor çünkü mat var:26:sen şehir olarak nereyi istiyorsun cnm ? yani var mı gönlünden geçen bi yer ?Ygsde zaman problemi yaşadım,çokta güzel değil sonuç
Mühendislik istiyorum;uçak istiyodum artık imkansız
İnşaat,makine ne olursa artık,peyzaj falan düşünüyorum
Sen istiyosun canım ?
ewt cnm sonra mesajı yazdıktan sonra gördüm düzelttimdedimde sen düzeltmeden kopyalamışsın canım...
canım ben de sağlık yönetimi veya sosyal hizmetler diyorum :) ama sağlık yönetimi ağır basıyor :) o da tm1.den alıyor bu da beni korkutuyor çünkü mat var:26:sen şehir olarak nereyi istiyorsun cnm ? yani var mı gönlünden geçen bi yer ?
ewt cnm sonra mesajı yazdıktan sonra gördüm düzelttim
Ankara istiyorum ama olmayacak sanırım
Şu aralar Kocaeli düşünmekteyim
Sen nereyi istiyosun?
Ben İstanbuldayım,sen nerede yaşıyosun normalde ?
alt damak üstten dah agrı yaptı tabi..çok şükür agrım yok öyle:26:
teşekkür ederimbaya olmuştu çıkmaya hazırlanırken agrıttı,sonra baktım bir kısım çıkmış,gece şişmiş sabah kalktım ki şişmiş
Geldim nihayet ama yine gidicem5 dk oturamiyom oturdugum yerde Allahim aclik hissimi bastiramiyorum :84::84::84:
sağol canım ..inş. yaa
Ctrl ye basili tut ve farenin tekerini yukari surukle canim..
Geldim nihayet ama yine gidicem5 dk oturamiyom oturdugum yerde Allahim aclik hissimi bastiramiyorum :84::84::84:
doktora git istersen canım birşey verir belki ..:26:
doktora gitmeyi hiç sevmiyorum:18: gecer diye bekliyorum şimdilik agrım yok ya canım:26:
ben kıbrısta yaşıyorum canım :) ben de en çok ankarayı istiyorum canım , ikinci olarak da istanbul.u :) ama olur mu ki yaa :/ bu mat herşeyi berbat etcek die korkuyorum
sen bilirsin tatlım...
ama erken gitmen senin için faydalı olabilir....:26:
inşallah canımmm........................
tamam canım çok saolyağmur da anlattı demin düzelttim :) çok saol
diyet yapıyosun dimi cnm ?:26:
kıyamammm bırak kendini gülüm...
can boğazdan gelir...
Evet canim 12 kilo vermis oldum ama ilac kullaniyorum aclik hissi veriyo oda yaww:44:
Evet ama vermeliyim 3 kilom kaldi
İnş,istediğimiz yerler olur
Ankaradada görüşürüz
Ben çıkıyorum,kendinize çok iyi bakın
Ders çalışayım
Evet canim 12 kilo vermis oldum ama ilac kullaniyorum aclik hissi veriyo oda yaww:44:
Evet ama vermeliyim 3 kilom kaldi
nasıl verdin cnm? bana da anlat???
esma senin yaşın kaç merak ettim...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?