Survivor bitti sohbete devam

nasıl verdin cnm? bana da anlat???

Canim extra birsey yapmadim az yedim ayni saatlerde yedim gunde 20 dk spor yaptim bazen haftada 3 gun 1 saat kostum. Tabi bide bol su ictim aksamlari ekmek yemedim 7 den sonra bisey yemedim cok acikirsamda 1 elma yedim aralardada yesil cay vs vs ictim iste. Zaten az yersen verirsin sporla daha guzel veriliyo

bişey kalmamış canım ha gayret...

Evet canim baya zor oldu vermem cunki pco var metabolizmam yavasti

evet canım haklsın...:26:
herşey bebişlerimiz için...

Ben bi markete gidip geliyim :103:
Markette fransiz sandigim kiz turk cikmasin mi Iyiki bisey konusmadm yaninda
Gecende metroda kizin teki esimi fransiz sandi arkasindan bi laf etti kotu bi soz geriye dondum ve kiza haddini bildirdim

Evet Allahim bi bebegim olsun daha ne isterim ki :26: Rabbim herkese versin herkese dua ediyorum ben isteyen herkese.
Sabir ver Allahim bizlere

aminnnn canım benim inşallah...
sen kafanı takma inşallah en kısa zamanda gelir bebişin...
eviniz 3 kişilik olur..

Ben bi markete gidip geliyim :103:
Markette fransiz sandigim kiz turk cikmasin mi Iyiki bisey konusmadm yaninda
Gecende metroda kizin teki esimi fransiz sandi arkasindan bi laf etti kotu bi soz geriye dondum ve kiza haddini bildirdim

hadi yaa...
çok iyi yapmışsın gülüm ellerine sağlık...

canım tebrik ederim seni.. yani diyetisyene falan gitmedin sen? sadece kendin yemeklerinden kıstın dimi? biz sabahları 1 saat yürüyoruz canım,benim de fazlalığım var vermem gerekiyor hem de baya bi vermem gerekiyor.. bir de ben de pco.luyum canım.. doktor zayıflamak en büyük etken düzelmende dedi..

aaa kıyamam canım sana...
küçükmüşsün bende 24 yaşındayım..

:) ewet cnm ben sizden küçüğüm birazcık :) sende çok gençsin :)

Evet Allahim bi bebegim olsun daha ne isterim ki :26: Rabbim herkese versin herkese dua ediyorum ben isteyen herkese.
Sabir ver Allahim bizlere

ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH (AMİN) İNŞALLAH HEPİNİZ BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ(AMİN) ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN(AMİN)

ben de ilerde evlenince bebeklerimin olmasını o kadar çok istiyorum ki....

amin canım inşallah....
Rabbim seninde gönlüne göre versin...

kızlar benimde çıkmam gerekiyor..
çok öpüyorum görüşmek üzere..

hadi yaa...
çok iyi yapmışsın gülüm ellerine sağlık...

aminnnn canım benim inşallah...
sen kafanı takma inşallah en kısa zamanda gelir bebişin...
eviniz 3 kişilik olur..

Amin ecmain insAllah canimm...

amin canım inşallah....
Rabbim seninde gönlüne göre versin...

Aminn canim cok saol Allah gonlune gore versin.. Sendemi pco lusun :44: Evet zayiflamak etkiliyormus adet duzenini senin nasil duzenin ? Kac ayda oluyosun canim. Yok ben diyetisyene gitmedim kendim verdim.. Gerci bi ara biktim 3 ay felan biraktim o suredede kilo almadim geri korudum kiloyu sonra devam ettim..

kızlar benimde çıkmam gerekiyor..
çok öpüyorum görüşmek üzere..
Gorusuruz canimm

Hosgeldin canimm ben tv ye bakiyorumm ve ciklet cigniyorumm
Sen nasilsin goremiyorum bu aralar seni bebek napiyoooo

iyiyim canım bu aralar bira yogunum arkadaşlar falan misafir geliyo yada biz gidiyoz ondan giremiyorum bebişte napsın iyi bıcı bıcı yaptı oynuyo şimdi tiwiden haber varmı yaaaa hem sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…