nasıl verdin cnm? bana da anlat???
bişey kalmamış canım ha gayret...
canım 18 yaşındayım :) sen ?
Canim extra birsey yapmadim az yedim ayni saatlerde yedim gunde 20 dk spor yaptim bazen haftada 3 gun 1 saat kostum. Tabi bide bol su ictim aksamlari ekmek yemedim 7 den sonra bisey yemedim cok acikirsamda 1 elma yedim aralardada yesil cay vs vs ictim iste. Zaten az yersen verirsin sporla daha guzel veriliyo
Evet canim baya zor oldu vermem cunki pco var metabolizmam yavasti
evet canım haklsın...:26:
herşey bebişlerimiz için...
EvetAllahim bi bebegim olsun daha ne isterim ki :26: Rabbim herkese versin herkese dua ediyorum ben isteyen herkese.
Sabir ver Allahim bizlere
Ben bi markete gidip geliyim :103:
Markette fransiz sandigim kiz turk cikmasin miIyiki bisey konusmadm yaninda
Gecende metroda kizin teki esimi fransiz sandi arkasindan bi laf etti kotu bi soz geriye dondum ve kiza haddini bildirdim
Canim extra birsey yapmadim az yedim ayni saatlerde yedim gunde 20 dk spor yaptim bazen haftada 3 gun 1 saat kostum. Tabi bide bol su ictim aksamlari ekmek yemedim 7 den sonra bisey yemedim cok acikirsamda 1 elma yedim aralardada yesil cay vs vs ictim iste. Zaten az yersen verirsin sporla daha guzel veriliyo
Evet canim baya zor oldu vermem cunki pco var metabolizmam yavasti
aaa kıyamam canım sana...
küçükmüşsün bende 24 yaşındayım..
EvetAllahim bi bebegim olsun daha ne isterim ki :26: Rabbim herkese versin herkese dua ediyorum ben isteyen herkese.
Sabir ver Allahim bizlere
canım tebrik ederim seni.. yani diyetisyene falan gitmedin sen? sadece kendin yemeklerinden kıstın dimi? biz sabahları 1 saat yürüyoruz canım,benim de fazlalığım var vermem gerekiyor hem de baya bi vermem gerekiyor.. bir de ben de pco.luyum canım.. doktor zayıflamak en büyük etken düzelmende dedi..
:) ewet cnm ben sizden küçüğüm birazcık :) sende çok gençsin :)
ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH (AMİN) İNŞALLAH HEPİNİZ BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ(AMİN) ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN(AMİN)
ben de ilerde evlenince bebeklerimin olmasını o kadar çok istiyorum ki....
amin canım inşallah....
Rabbim seninde gönlüne göre versin...
hadi yaa...
çok iyi yapmışsın gülüm ellerine sağlık...
aminnnn canım benim inşallah...
sen kafanı takma inşallah en kısa zamanda gelir bebişin...
eviniz 3 kişilik olur..
canım tebrik ederim seni.. yani diyetisyene falan gitmedin sen? sadece kendin yemeklerinden kıstın dimi? biz sabahları 1 saat yürüyoruz canım,benim de fazlalığım var vermem gerekiyor hem de baya bi vermem gerekiyor.. bir de ben de pco.luyum canım.. doktor zayıflamak en büyük etken düzelmende dedi..
:) ewet cnm ben sizden küçüğüm birazcık :) sende çok gençsin :)
ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH (AMİN) İNŞALLAH HEPİNİZ BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ(AMİN) ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN(AMİN)
ben de ilerde evlenince bebeklerimin olmasını o kadar çok istiyorum ki....
amin canım inşallah....
Rabbim seninde gönlüne göre versin...
Gorusuruz canimmkızlar benimde çıkmam gerekiyor..
çok öpüyorum görüşmek üzere..
kızlar naparsınız yaaaaa
Hosgeldin canimm ben tv ye bakiyorumm ve ciklet cigniyorumm
Sen nasilsin goremiyorum bu aralar seni bebek napiyoooo
kızlar naparsınız yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?