- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
bir derdim var ve eşi ve eşinin ailesi
Esinize ilk ne zaman rezil oldunuz topigine gidince gulmekten yariliyorumgidin tavsiye ederim
merhaba arkadaslar nasılsınzı bugun :)
haklı valla eşin,şortları biraz düşük..e kızlarda cıbıldık ona bakarsak bende 23 e girdim canım
Merhabaa annecikk hosgeldin
Hamdolsun iyilik saglik sen nasilsinn? Bebis nasil
Cok seviyorum su takvimleri yaa
rabbime cok sükür iyiyiz teyzeleri :)
bugun hafiften kıpırdanıyoruz bakalım rabbim hayırlısını nasip eylesin...
primadan ilk hediyem paketimizi de aldık...
LCWye gittim hamile pantolonu almaya yalnızdım secemedimD eşimle gidicez bir ara ne kararsız bişiyim ben yaa
HoşgeldinBiz iyiyiz seni ve bebişi sormal...
Eşim izlemiyorki o yüzden no problem
Anaa maşallah 4 yıllık evlisin hıı bebeğin kaç yaşında canımbenim
rabbime cok sükür iyiyiz teyzeleri :)
bugun hafiften kıpırdanıyoruz bakalım rabbim hayırlısını nasip eylesin...
primadan ilk hediyem paketimizi de aldık...
LCWye gittim hamile pantolonu almaya yalnızdım secemedimD eşimle gidicez bir ara ne kararsız bişiyim ben yaa
bebek iyidir herhalde yahu bir sıkıntısı yok dün kalp atıslarını dinledim aile hekimliğinde ondanbulutların üzerinde pembe güllerin arasında kelebekler gibim ucusuyorum D
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
Tüm konu takipçilerine rezil olacağımı bilmeme rağmen anlatıyorum dünki vakamı
Gece saat 3, kardeşimle fingirdekliğimiz tutmuş yine, aklınıza ne gelirse her şeye gülüyoruz.
Bi ara idrar kesem beni uyarmaya başladı, ama muhabbet ortamı daha ağır bastı, beynimi gülme fonksiyonuna odaklayarak wc faslını erteledim.
Kolalarımızı doldurmak üzere mutfağa gittik,
ben ağzıma bir yudum aldığım anda kardeşimin yaptığı bir espriyle ağzımdaki kolanın yolu kardeşimin yüzünde son buldu, onu o halde görünce gülme dozum da arttı,
ama bi tuhaflık vardı, ağzımdan kolalalar damlarken alttan da bi sıcaklık hissi buna eşlik ediyordu.
Bi baktım işiyorum, evet bildiğiniz işiyorum.
20 yaşında ve bilincim gayet açıkken yediğim bu halta ağlasam mı gülsem mi utansam mı bilememeler eşliğinde halıyı kaldırdım, yerleri sildim vs..
O evreyi atlatıktan sonra yatağıma uzandım ve "Ya böyle birşey sevgilimin yanındayken olsaydı, napardım" diye utançla düşünerekten uyuyakalmışım.
Sabaha gece hiç altına işememiş,ortalığı batırmamış gibi mutlu bi şekilde uyandım, ama telefonumdaki mesajda bi gariplik vardı.
Bir ton gülme ifadeleri eşliğinde "Yoo gel yanıma, soğumam aksine ısınırım:))" yazmış sevgilim..
Tam "kime ulan bu mesaj" yazacakken, dürtülerim beni telefonun gönderilen mesajlar kutusuna yönlendirdi.
Ve sevgilime yolladığım ama zerresini bile hatırlamadığım o mesaj..
Gece uyumadan önceki merakımı gidermek istercesine; "Şimdi sana bişey söyleyeceğim ve benden soğuyacaksın; az önce ALTIMA İŞEDİM((" yazmışım
Zaten yaptığım bi rezilliğe de şahit olmazsa ayıp olurdu beyefendiye.
Neyseki sevgilim her güldüğü an altına işeme ihtimali olan rezil bir sevgilisi olduğunu öğrenmiş oldu.
(Evet, saat 17:35 ve hala dalga geciyor.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?