- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
merhaba canım iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli..kelebeğin napıyor
Yeriz ki onu biz... Başka bir zaman eşinle alırsın yanında biri olmayınca insan bilemiyor ki alsa mı almasa mı
Allahh kucagina almayida nasip etsin canimm insAllahCinsiyeti ne peki ?
Bende yalnizken secerim esimle hic secemem.
ayy bende gorucekmiyim acaba hamilelik bakacagim gunleri :26:
Nasil guzel bir heyecandir insAllah bizlerede nasip olur..
kelebek maşaAlah'ı var suan için yaramazlığı yok bize sonrasını bilemem tabi ama kıpır kıpır bir bebiş olacak ona eminim :)
iki tane beğendim biri ince buz mavisi bir kot diğeri de cok tatlı pembe bir pantolon en sonunda eşim de dedi zaten maaşı aldığımda parayı eline veririmannemle gider herseyi alırsınız
diye öldüm gülmekten biliyor karısının huyunu illa diğerinde aklı kalcakDDD
cinsiyeti henuz belli değil tatlım 14 mayıs pzt günü gidicez dr.a o zaman öğrenicez inşaAllah :)
hamilelik günlerini elbet görürsün tatlım neden olmasın rabibm nasip eyledikten sonra... tek sey sıkıntı stres panik evham vs gibi düsüncelere kapılma... relaxx baska caren yok...
dualarım hep sizlerden yana... hamişlerin duaları tutarmıs. bakarsın sana da etki eder
iyim bende sen nasıl olunHosgeldin canimm ben iyiyim adima. Sen nasilsin ?
yaaaaa koçişi kovalıyorum gitmedi gitti yine geldi evet persembe basladım 2 kilo verdim canımhoşgeldin şekercim,nerelerdesin sen,rejimi deniyomusun
ALLAH kurtarsın canım iyilikiyiyiz tatlım saol seni sormalı :)
oooo bugün hafta sonu anca dökülüyoruz ondanAllahım nazarlardan korusun... Cinsiyet belli mi :26::26::26:
Ama olmaz ki ben çıkacağım zaman geldiniz hepinizBen iyiyim sen nasılsın
kelebek maşaAlah'ı var suan için yaramazlığı yok bize sonrasını bilemem tabi ama kıpır kıpır bir bebiş olacak ona eminim :)
iki tane beğendim biri ince buz mavisi bir kot diğeri de cok tatlı pembe bir pantolon en sonunda eşim de dedi zaten maaşı aldığımda parayı eline veririmannemle gider herseyi alırsınız
diye öldüm gülmekten biliyor karısının huyunu illa diğerinde aklı kalcakDDD
cinsiyeti henuz belli değil tatlım 14 mayıs pzt günü gidicez dr.a o zaman öğrenicez inşaAllah :)
hamilelik günlerini elbet görürsün tatlım neden olmasın rabibm nasip eyledikten sonra... tek sey sıkıntı stres panik evham vs gibi düsüncelere kapılma... relaxx baska caren yok...
dualarım hep sizlerden yana... hamişlerin duaları tutarmıs. bakarsın sana da etki eder
stres cok etkiliyormus zaten.. Ben de hemen sinirlenirim biseye nasil olcaksa artik
Esimde relax olabilse keske
Allah razi olsun tskler cnm dualarin icin.
inanmıyorum ya 3 günde 2 kilobenimde başlamam lazım hemen,ee gün içinde neler yaptın peki
haslanmış tavuk salata ardada canım bişey cekiyosa tatıyorum cacık veee en önemlisi spor hayatıminanmıyorum ya 3 günde 2 kilobenimde başlamam lazım hemen,ee gün içinde neler yaptın peki
Sen kaç kilosun kaç olmak istiyorsun?
Sen kaç kilosun kaç olmak istiyorsun?
benim o girdigim topige göz at ve dene derimdoğumdan önce 63 tüm,şimdi 69,55 olsam yeterzayıflığı çok seviyorum,iyice sıska olurum o zaman ama olsun...denenmiş diyetleriniz varsa beklerim önerileri
haslanmış tavuk salata ardada canım bişey cekiyosa tatıyorum cacık veee en önemlisi spor hayatım
50,600 de 48,600 oldum hedef 45 İŞALLAH
benim o girdigim topige göz at ve dene derim
Dikkat edersen verirsin kuzum 3 kilon kalmış...
Ben çıkıyorum kızlar hepiniz öpüldünüz...
ben emzirmiyorum tatlım evet 3 ögün tavuk salata bende mekik cekiyorum ip atlıyom yada simit bölgesini calıstırıyorumsabah,öğle,akşam tavuk salatamı:44:ya ben spor yapamamki vakit yok,kaç dk yaptın günde..haaa bide emzirriyomsun sen
doğumdan önce 63 tüm,şimdi 69,55 olsam yeterzayıflığı çok seviyorum,iyice sıska olurum o zaman ama olsun...denenmiş diyetleriniz varsa beklerim önerileri
Dikkat edersen verirsin kuzum 3 kilon kalmış...
Ben çıkıyorum kızlar hepiniz öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?