Survivor bitti sohbete devam

merhaba canım iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli..kelebeğin napıyor

kelebek maşaAlah'ı var suan için yaramazlığı yok bize sonrasını bilemem tabi ama kıpır kıpır bir bebiş olacak ona eminim :)

Yeriz ki onu biz... Başka bir zaman eşinle alırsın yanında biri olmayınca insan bilemiyor ki alsa mı almasa mı

iki tane beğendim biri ince buz mavisi bir kot diğeri de cok tatlı pembe bir pantolon en sonunda eşim de dedi zaten maaşı aldığımda parayı eline veririm annemle gider herseyi alırsınız

diye öldüm gülmekten biliyor karısının huyunu illa diğerinde aklı kalcak DDD

Allahh kucagina almayida nasip etsin canimm insAllah Cinsiyeti ne peki ?
Bende yalnizken secerim esimle hic secemem.
ayy bende gorucekmiyim acaba hamilelik bakacagim gunleri :26:
Nasil guzel bir heyecandir insAllah bizlerede nasip olur..

cinsiyeti henuz belli değil tatlım 14 mayıs pzt günü gidicez dr.a o zaman öğrenicez inşaAllah :)

hamilelik günlerini elbet görürsün tatlım neden olmasın rabibm nasip eyledikten sonra... tek sey sıkıntı stres panik evham vs gibi düsüncelere kapılma... relaxx baska caren yok...

dualarım hep sizlerden yana... hamişlerin duaları tutarmıs. bakarsın sana da etki eder

stres cok etkiliyormus zaten.. Ben de hemen sinirlenirim biseye nasil olcaksa artik
Esimde relax olabilse keske
Allah razi olsun tskler cnm dualarin icin.

Hosgeldin canimm ben iyiyim adima. Sen nasilsin ?
iyim bende sen nasıl olun
hoşgeldin şekercim,nerelerdesin sen,rejimi deniyomusun
yaaaaa koçişi kovalıyorum gitmedi gitti yine geldi evet persembe basladım 2 kilo verdim canım
iyiyiz tatlım saol seni sormalı :)
ALLAH kurtarsın canım iyilik
Allahım nazarlardan korusun... Cinsiyet belli mi :26::26::26:

Ama olmaz ki ben çıkacağım zaman geldiniz hepiniz Ben iyiyim sen nasılsın
oooo bugün hafta sonu anca dökülüyoruz ondan

İkisini de alırsın o zaman hazır eşinden de onay çıkmışken

inanmıyorum ya 3 günde 2 kilobenimde başlamam lazım hemen,ee gün içinde neler yaptın peki

arkadaslar ben kaçar artık.. eşim işten gelicek biraz da uzanayım cok yürüdüm bugun... dikkat edin kendinize... aksama survivor izlerim yarın anca yorum yaparım cok öptüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…