- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Offf bugun ustumde bir agirlik var ne is yapasim geliyo nede baska bisey ev harabe gibi esimde gece gelecek gece temizligi yapacam bu gidisle
OOOOOOOffffffffOffffff ne skcI bir gunnn
:102::103::104::95::88::80::84:
senin yine birgün
Hergun ayni canim genelde evde tek basimayim daraldimm
bende öleyim,sokağa bile çıkmıyorum,gidilicek bi yerde yok zaten
Aynen benimde. Hic kimsem yok burda cunki bi kac arkadasim var onlarinda kaynanasi var cocugu var iste.. Esim hep yanimda olsa hic calismada ben dizine yatsam o bana baksa hepsonrada aclikta olsek beraber
ilahi kız güldürdün benibenimde bir tek akrabam bile yok,kaynanalı arkadaşlarım bile yok sadreden derviş muradına eremiş ama
Benim ailem turkiyedeEltilerde malum bilirsin
Oyle iste. Sen kac yasindasin canim ?
evet eltim yok ama geçenlerde yazdıklarını okumuştum,23 canım sen?
22 olcam Temmuzda bende
gençlik göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor ya,daha 18 yaşımı dün gibi hatırlıyorum..hep büyümek isterdim al şimdi büyüdümde noldu
Kızlar ya hangileriniz evli , bende çoluk çocuğa karışmak istiyorum minumum 3 yıl var 25 olcam norml bir yaş tabi ki ama çocuk doğunca 28 olcam genç anne olmak isterdimm
Ben evliyim bende genc anne olmak isterim canim ama olmuyor bakalim olucakmi onumuzdeki senelerde
28 yas o kadar da ileri bir yas degil bence.. Benim esim 28 oldu bugun ama kendini yasli hissediyor baba olamiycam sanirim genc yasta diyorbende uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?