Survivor bitti sohbete devam

bugun survivor gunu belki giremem ama aksama gelirim yorumlamaya INSALLAH gorusuruz kizlaar...yarin ve pazartesi full time buradayim ama
bugun esim evde pcyi vermez bana

bende öleyim,sokağa bile çıkmıyorum,gidilicek bi yerde yok zaten

Aynen benimde. Hic kimsem yok burda cunki bi kac arkadasim var onlarinda kaynanasi var cocugu var iste.. Esim hep yanimda olsa hic calismada ben dizine yatsam o bana baksa hep sonrada aclikta olsek beraber

Aynen benimde. Hic kimsem yok burda cunki bi kac arkadasim var onlarinda kaynanasi var cocugu var iste.. Esim hep yanimda olsa hic calismada ben dizine yatsam o bana baksa hep sonrada aclikta olsek beraber

ilahi kız güldürdün benibenimde bir tek akrabam bile yok,kaynanalı arkadaşlarım bile yoksadreden derviş muradına eremiş ama

gençlik göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor ya,daha 18 yaşımı dün gibi hatırlıyorum..hep büyümek isterdim al şimdi büyüdümde noldu

Evet bir anda gelip geciyor ne oldugunu anlayamadan iste omrumuzden 1 gun daha gitti
Hayat hic bir zaman bizim sandigimiz gibi tozpembe degilmis. Ve hayat gercekten cok acimasiz adaletsiz..

Kızlar ya hangileriniz evli , bende çoluk çocuğa karışmak istiyorum minumum 3 yıl var 25 olcam norml bir yaş tabi ki ama çocuk doğunca 28 olcam genç anne olmak isterdimm

Kızlar ya hangileriniz evli , bende çoluk çocuğa karışmak istiyorum minumum 3 yıl var 25 olcam norml bir yaş tabi ki ama çocuk doğunca 28 olcam genç anne olmak isterdimm

Ben evliyim bende genc anne olmak isterim canim ama olmuyor bakalim olucakmi onumuzdeki senelerde
28 yas o kadar da ileri bir yas degil bence.. Benim esim 28 oldu bugun ama kendini yasli hissediyor baba olamiycam sanirim genc yasta diyor bende uzuluyorum

Canım benim yaaaa Allah bir an önce bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinn inşallah
Sen kaç yaşındasın bu arada ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrrrrrr mervesiz ilk survıvor haftası yupppiiiii
ada resmen temizlenmiş
bu akşam yarışma olacak mı????

Çok şükr gitti yahuu o şeytan.
Almeda da sanki Merve varmış gibi davrandı o d kendine gelir hiç değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…