Survivor bitti sohbete devam

nerden bulurum onu canım,diyettopiğinde varmı

Diyet topiğinde var emziren anneler için farklı uygulanıyor...Ben sana detaylıca anlatırım daha sonra...Protein ağırlıklı bir diyet o da ama emziren anneler için izin verdiği yiyecekler var... Fazla protein tüketimi vücutta bir maddenin meydana gelmesine sebep oluyormuş bu da süt yoluyla bebeğe geçiyor...

evet emziriyorum,akşama kadar bürsürü şey yiyorum ama yine yetmiyor sütüm,bide rejime girersem yandıkhiç diilse ek gıdalara tamamem başladığımızda uygularım
öyle canım sütün artsın die caylar var ondan ve bol bol su iç yemekle asılında olmuyo bende ondan verememiştim dr bana su iç demişti
senin yine var benim 3 ay zor emdi ve bitti

Sen emziriyorsan sadece protein tüketmemelisin bebeğin kabızlık sorunu yaşar mazallah...

dogru söylüyosun azala bilir

hmm saol canım,ben onu araştırıyım birazdan,bakalım nası bişeymiş,yazda gelse kurtulmak lazım kilolardan

öyle canım sütün artsın die caylar var ondan ve bol bol su iç yemekle asılında olmuyo bende ondan verememiştim dr bana su iç demişti
senin yine var benim 3 ay zor emdi ve bitti

benim kızda normalde emmiyor fazla,çünkü süt az farkındayım gelmeyince bırakıyor,valla canım çok şey denedim ama yok artmıyor bir türlü,sıkıntılım belkide ondan,mamada veriyorum zaten..neyse azar azar tattırıyorum bazı şeylerden 1 ay sonra iyice başlarız,emdiği kadar emsin,üzülüyorum keşke diyorum şu mamadaki kadar süt bende olsa

üzülme o kadar bak benimki 3 ay sonra bıraktı mama yiyor MAŞŞALLAH topac gibi sokkakta yürüyemiyorum magzalardakiler
hemen kucaklıyor benim görümcenimki sadece süt emiyo ama cocugu gör hem zayıf hem hareketsiz benimkinin ayakları 1 dakka durmaz
öyle haraketli sıkma canını

maşallah canım,evet doğru diyosun,ek gıdalara ne zaman başladın...diyet konularına bakıyodum ama emzirenler için bişey bulamadım:44:

maşallah canım,evet doğru diyosun,ek gıdalara ne zaman başladın...diyet konularına bakıyodum ama emzirenler için bişey bulamadım:44:

ben cok erken basladım 2 bucuk 3 aylıkken meyveyi sıkıp suyunu veriyodum bide yogurt hep verdim
ama corbalara 6. ayda basladım hiç bulamadınmı diyet

ben cok erken basladım 2 bucuk 3 aylıkken meyveyi sıkıp suyunu veriyodum bide yogurt hep verdim
ama corbalara 6. ayda basladım hiç bulamadınmı diyet

ben geçen ay denedim 4 5 kere,meyve püresi,meyve suyu,patates kabak havuç püresi ama çok az verdim,alıştırıyorum azar azar..buldum canım ya,tavuk diyetinide buldum onu yapmak istiyorum açıkçası,sadece tavuk salata değilde başka şeylerde yerim olmazmı:26:

olur ben arada yiyorum atıstırıyorum sende hızlı degilde yavas yavas yaparsın

Offf bugun ustumde bir agirlik var ne is yapasim geliyo nede baska bisey ev harabe gibi esimde gece gelecek gece temizligi yapacam bu gidisle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…