Yani hamile kalabilmen için kistlerin tamamen temizlenmesi gerekiyor sanırım...Senin sürenin azalması da iyi bir şey sanırım...Doktorda demiş iyi olduğunu belki yumurtalıkların kendini toparlamaya ihtiyacı vardır...Bir de dediğin gibi stres çok önemli bebek konusunda lütfen kafana takmamaya çalış ve bebeğin olacağına inan
Yok kistler varkende olabiliyor. Sadece saglikli bir yumurta uretebilmek onemli olan. Onun icinde yumurta buyutucu ve catlatici ilaclar veriliyor.
Evet artik takmiyorum nasipte ne varsa o olur napalim. Allahim bilir
Hım...Allahım hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah sanaBaşka şeylere odaklan kafanı dağıt tatlım...
Sen yurtdışında mıydın
simdi meyve yiyorum oda ac karnina aciktiriyor kiz
Yiyip yiyip bogazima elimi sokup geri cikartiyim yediklerimi nefsime oyle dur diyebilirim ancak
rejim bittiyse niye zorluyosun kendini canım,hafif bişeyler ye
Yeşil elma açlık hissini gideriyormuş ya da nane kokusu dene istersen belki işe yarar
Amin canim Allah razi olsun.. Evet fransadayim. Sen kac yasindasin canim ?
Deneyim hemencik saol canim
Ben 25 yaşındayımEşin de Türk mü?
Dene dene diyetler üzerine master yapıcam az kaldı envai çeşit bilgi mevcut diyetler konusunda bende
Elbette turk
ben kendimi turkten baskasina teslim etmem
Ay Fransızları hiç sevmediğimi söyleyecektim de pot kırmayım diye sordumSen nasıl anlaşabiliyor musun Fransızlarla ben pek haz etmiyorum kendilerinden
Fransizlar cok nazik ve kibar insanlar kiz. Kendimi idare edecek kadar biliyorum fransizca. Guler yuzlu insanlar. Burda cok zenci ve arap var onlar bozuyor ulkeyi. Fransayi sevmiyorum vatanim gibisi yok ama fransizlar genelde kibar insanlar
Bittide kilo alirsam diye korkuyorum :18:
Hafif seyler yiyincede doymuyorum ya o yuzden agzimda sakiz var
bende öle az yediğim zaman daha çok acıkırdım,sonra rejim mejim dinlemez saldırırdım 4 5 kez öle bozdum sonra kafaya koydum verdim
Ben sevemedim o milleti maalesef yaBen turistik otellerde resepsiyonistlik yapıyorum...Şimdiye kadar 1-2 Fransızı sevmişimdir...Bir millet kendini bu kadar mı kendini beğenmiş olur ya... Ya da buraya gelince mi kıllık yapıyorlar anlamadım Para veriyorum kölemsin çalış muamelesi mi yapıyolar bize
Bende bi ara bozdum da geri toparladim. Sabahtan baslardim aksama biterdi diyet
dogrudur canim bazilari oyleler. Hele bazi yaslilar hic cekilmiyolar
Ama bazilari cok tatlilar
Insan sevgisi oldugu icin icimde ben o gozle bakiyorum kendini begenmisleri bende sevmem
Bende bi ara bozdum da geri toparladim. Sabahtan baslardim aksama biterdi diyet
dogrudur canim bazilari oyleler. Hele bazi yaslilar hic cekilmiyolar
Ama bazilari cok tatlilar
Insan sevgisi oldugu icin icimde ben o gozle bakiyorum kendini begenmisleri bende sevmem
Bana denk geliyor sanıyorum
Ayy kızlar bugün LUDACRİS var survivorda
Almeda pisliği nasıl kıvırtıyor kocalarınızı sevgilileriniz tv den uzaklaştırın
Umarım benimde yıldızlarım barışır
Bazı üyeler var her yerde yazıyorlar nasıl yetişiyorlar acaba merak ediyorum
Bunlardan biride tiwiti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?