- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
evettt cafeyi işgal ettikkkk heheee ya bizim evde net nyok eşimde çok sıkılıyor bide bugün benim doğum günüm güzel bi gün yaşadık yemeğe falan gittik sonrada internete gidelim dedik bende annemlerle webden görüştüm baktım kore filmleri bana bakıyor dayanamadım açtım izliyorummm
bu arada kaç kilosun :26:
isgalcilerr
ben 161 boylarinda 48 49 kilodayim
birde dogum gunun kutlu olsun tabi kac yasina bastin
geç te olsa doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu sağlıklı yaslar dilerim
selam ablacım,nasılsın
İyiyim teşekkürler diş ile uğraşıyorum kaç gündür daha doğrusu kaç aydır git gel eziyet yani
geçmiş olsun..diş rahatsızlıkları zor gerçekten,inşallah bir an önce geçer
Selamin Aleykum canlar Nasilsiniz ? Dua ile baslayalim bu gune
Ey Rabbimiz! Sen Selamsın, selamette ancak sendedir. Efendimiz Muhammed Mustafaya rahmet et. Öyle bir rahmet et ki; o rahmetinle; bizi bütün korku ve belalardan kurtar. Bütün ihtiyaçlarımızı gider, günahlarımızı temizle, bizi katındaki en yüce derecelere çıkar.O rahmetin hürmetine hayatta iken de öldükten sonra da düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır.
Aminn
aminnn.iyiyim canım sen nasılsın,baş dönmesi geçtimi?
Bende iyi gibiyim canim.Daim olsun iyiligin. Yok ya gene devam ediyo ara sira ayaga kalkinca oluyo :26:
Gidicem doktora gecenlerde yere dusmustum
Selamin Aleykum canlar Nasilsiniz ? Dua ile baslayalim bu gune
Ey Rabbimiz! Sen Selamsın, selamette ancak sendedir. Efendimiz Muhammed Mustafaya rahmet et. Öyle bir rahmet et ki; o rahmetinle; bizi bütün korku ve belalardan kurtar. Bütün ihtiyaçlarımızı gider, günahlarımızı temizle, bizi katındaki en yüce derecelere çıkar.O rahmetin hürmetine hayatta iken de öldükten sonra da düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır.
Aminn
Iyim canim sen nasilsin ?AminNasılsın tatlım
dikkat et kendine...büyük ihtimalle hızlı kilo verdiğinden oldu banada olurdu zamanında,yemene dikkat ediyormusun?
Iyim canim sen nasilsin ?
Evet canim bu siralar normal yiyorum valla ama dikkat ederek yiyorum :44:
Huu huuu Kimse yok mu?
Huu huuu Kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?