Survivor bitti sohbete devam

aslinda sirin adam efendi komik yani belkide bu sayede etkiliyor evlensin bencede

evet sempatik aslında ama nedense eşim bu yetenek sizsinizdeki jüri üyeliğini hiç beğenmiyor ali taran daha iyi yapıyordu diyor.Doğrusu ali taranlı yetenek sizsinize bende çok gülüyordum.Ama sergende çok doğal....Yinede evlensin sinir oluyorum kızlarla gezmesine ...

almeda parti gecesi, yari ciplak elbiseyle kivirirken iyiydi ama
bu yüzden mi ailesi kizacak..
ona hersey mübah valla..

ama normaldede zaten bikiniyle filan ciplaklar yani :44::44:
biraz seksi danss ettigi icin goze batmis olabilir :44:

Son düzenleme:

Sergen cok donuk bir adam bence...ve espri yapamiyor....yeteneksiz

Son düzenleme:

valla bence cok komikti sergen bu sene ali tarani sevmiyorum

valla bence cok komikti sergen bu sene ali tarani sevmiyorum

Ali taran kadar pratik zekalı biri değil .Ama asıl bu işte bana garip gelen acun un tavrıydı.Kendi değilmiydi eşini şeyma ile aldatan gazetelere çıkan.Kendi haline bakmadan ali taranı özel hayatındaki yanlıştan ötürü yargılaması saçmaydı... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ...

benim dikkatimi ceken,
cevher almedayi begeniyor sanki
gerci serhatta almedayi begeniyor orasi kesin
anil'da begümü begeniyor gibi

am ali taranin esi hastaydi ve kadinin son gunlerindeydi son zamanlarinda birakmasini yanlis bulmustur yoksa kadin saglikli olsaydi kinamazdi bence,
ki simdi ne oldu aliyle ayse ayrildi hic birsey olmamis gibi mutlu mutlu devam ediyorlar bu ayriliktan beri hergun ayse cikiyor magazine

Son düzenleme:

Al birini vur ötekine... Kim kimi kullandı belli değil ünsüz olmak bir başka ayrıcalık bunların yanında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…