Survivor bitti sohbete devam

Nihat tebrik ederim canım,sen almedayı korumayı düşünüyorsun bence gel sen begümü koru bak siz yediniz içtiniz kız açmı aç sen onu koru,almede yavrum masumum benim o kendini korur ok.Alp e çok sinir oluyoruuuuuuuuuuuuum bence o gitsin sinsi şey,ay bu zayıflar sinsiliklerinden kilo almıyor herhal giden kiz kimdi oda öyle valla hiç kimse hasanı secmesin bence alp mustafa girsin ve alp gitsinüzülmem ozaman..insallah dileklerim olur

ne guzel yazmissin
Mustafayi secmezler cunki o zayif bir rakip

cık olmadı nihat,sen beni duymuyorsun galiba yavrum valla çok kızdım..

almeda mustafa topaloğlunu yazdı kızlaarrr bencede bu hafta gitmesi gerekenlerin en başında yer alıyor

Oha Almeda Mustafayı yazdııııııııııııııııııı.
Kesin Nihat ben seni korucam ama karsılıgında Mustafayı yaz falan dedi.
Almeda zaten salak nereye ceksen oraya geliyor.

Mustafa emminin cevheri yazma sebebine ne demezsin
Ben sms e ciktim sende bi kez cik

Ayyy bu alp i yazmıyorlarmı yoksa ben mi yanlış görüyorum,huuuu hu alp diyorum alp

az önce bizde bu oylamaya çıktık diyodu cevheri yazarken şimdi kendiside çıkacak bakalım ne dicek açıklamadaa

cevheri ne diye yazarlar anlamiyorum. Adamin agzi var dili yok gibi. Garibim ya Bari hayimi yazin

uyuz gönüllüler insan alp i de yazarlar alp ile mustafa çıksaydı,eğer mustafa ve cevher çıkarsa cevher kesin gider ve ben gene sinir olurum,gönüllüler saf bence

alp in ne kadar etkilediği ortadacevher dedi diğerleride yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…