insAllah cevher gitmez. Mustafa topaloglununda ne yaptigi belirsiz ne kadar sacma zihniyeti var. Su ana kadar orda kalmasida buyuk bir sans zaten
Alp nihatin arkasindna konusuyodu simdide beni uzdu bana ceza kesmen diyo nihata
Unluler gercekten cok sinsi
insAllah cevher gitmez. Mustafa topaloglununda ne yaptigi belirsiz ne kadar sacma zihniyeti var. Su ana kadar orda kalmasida buyuk bir sans zaten
Alp nihatin arkasindna konusuyodu simdide beni uzdu bana ceza kesmen diyo nihata
Unluler gercekten cok sinsi
kızlar işlerim vardı o ara izleyemedim kim dokunulmazlık aldı..kim kimi yazdı noldu :26::26::26::26::26:
nihat dokunulmazlıkaldı almedayı korudu.. gönüllüler mustafayı yazdı,nihat alpi yazdı. almede mustafayı yazdı. alp anıl mustafa üçlüüsüde cevheri yazdı.kızlar işlerim vardı o ara izleyemedim kim dokunulmazlık aldı..kim kimi yazdı noldu :26::26::26::26::26:
alp tutuyor yanında,sonuna kadar zayıf biriyle olmak istiyor ama halk bu defa topaloğlunu gönderir inşallah
ne kadar ünlüleri tutsamda en başından beri mustafa topaloğlu 9 hafta boyunca orda kalmayı haketmedi. hem hiç bişey yapmıyor hemde yönetmeye çalışıyor. cevher karşısında mustafa gitmeli.
kızlar işlerim vardı o ara izleyemedim kim dokunulmazlık aldı..kim kimi yazdı noldu :26::26::26::26::26:
Aynen ya sinir oluyorum özellikle Cevhere Alpi kötülemekten baska bir şey yapmıyorrrrrrrrrrr
Nihat aldı Almedayı korudu canım.
Mustafa ve Cevher oylamaya kaldı.
Alp Anıl M.T üçlüsü Cevheri,
Nihat Alpi,
Kalanlar Mustafayı yazdı.
alp tutuyor yanında,sonuna kadar zayıf biriyle olmak istiyor ama halk bu defa topaloğlunu gönderir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?