• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

süpermiş ama benim tarzım değil daha kokoş birşeyler olsaydı daha iyi olurdu
kokos pek anlamadım da:52:bu güzel

i193549356812747pc7.gif

canimkuzumcuğum seni kırmadım avatarım yaptım ama buda dondu belkide benim laptopumun proğramı falanı eksiktir ne yapayım bende hareketsiz avatarla idare edicem mühüm olan gönüllerimiz bir olsun

canimkuzumcuğum seni kırmadım avatarım yaptım ama buda dondu belkide benim laptopumun proğramı falanı eksiktir ne yapayım bende hareketsiz avatarla idare edicem mühüm olan gönüllerimiz bir olsun

Canim resmin boyutu buyuk ondan boyle oluyor kucultup ekleyim istersen ?

mustafa topaloğlu neden gitti ben biliyorum karısı pek kızıyor birazda kıskanıyordu eve gelsin diye devamlı cevhere sms atmıştır diye düşünüyorum.
yani cevherin oylar topaloğlu ailesinden

Hiç böyle düşünmemiştim doğrusu en son saçına takmıştı eşi o kafan ne falan diye msj atmıştı acuna... :1: :1: :1:

cok onceleri muge anlı kanal d program yaparken kavga etmıslerdı bulent bey demıstı ustune basa basa:52:bide gecen gazetede okumustum heralde su lafa kızmıs bulent ersoy büyük sanatcı olacaktı ama önünü kestiler :30::52:

Yuhh türkçenin sünme özelliğinden iyi yararlanmış topaloğlu... Şimdi sorsan ben o anlamda demedim sizin içiniz fesat der ama çok seviyorum böyle esprileri de... :9: :9: :9: :9: :9:

Back
X