- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
Hürremimi izlesem kuzey güney imi ?
Hürremimi izlesem kuzey güney imi ?
Pizzam hafiften yanmış buraya dalmışımAy,olsada yesem
Afiyet olsun
mustafa elendi adanın ne tazı kalır ne tuzu yaaa.arkadan alp anılıda sutlarlarr hayde survivor hak getiree
Ben pizza hazırlıyorum 5 dakikaya kadar pişer
Kocam ortalarda yok kaçta gelir bilmiyorum valla
Bugün sütçüye yetiştim nihayet ve 3 kavanoz yoğurt yaptım kızıma yarısınıda dolaba kaldırdım geceleri ve sabahları içsin diye.Dün lahana sardım, karnıbaharda var,ıspanakta azar azar birde fırında tavuk patates yaptım.Lahana bitti diğerlerinide bugün yarın yer bitiririz sanırsam... Aaaa bugün pazar vardı yahu nasıl unuttum sebze alırdım yarında sebze pişirirdim tüh :26:
afiyet olsun sizlere bende en iyi bir menemen yapayimmm
afiyet olsun sizlere bende en iyi bir menemen yapayimmm
Bende yaptım menemem ocağa koydum pişiyor
Bide cacık yaptım sarımsaklı hemde ohhh
Kocişkom gelince yer
Bende yaptım menemem ocağa koydum pişiyor
Bide cacık yaptım sarımsaklı hemde ohhh
Kocişkom gelince yer
Dur vereyim bacım çk basit zatenpizzaya ne oldu tarifini versene bende denerim yarin oburgun
Hakket ya burada tam bi ayıymış
Hakket ya burada tam bi ayıymış
Kısa sürede eski haline döner bence
Hazır zayıflamışken devamını getirse fena olmaz aslında
Serhatcım buraya denk gelirsen,bu mesajı okursan diyete devam lütfen
başka güzel yokmuş almedayı bulmuşlar herhalde
ben de hıc sevmıyom,almeda alp cevher uyuz oluyom.en cok mustafa topaloğlunu sevıyom o gıttı mı acaba
adammm tatilde sekerim
kiz gunah niye oyle diyorsun fareye benziyor filan
Bu hafta almeda gitmeli...Alp i finalde görmek istiyorum...Herkesin sinsice içten yaptığı planları alp millete göstere göstere yapıyor bu da itici görünmesine neden oluyor halbuki adam her şeyi açıktan yapıyor.Merve gibi sinsi taktik yapıp arkadaşlarını oyuna getirmiyor.Nihat gibi de yanıma kime çekerim hesabını yapmıyor inceden inceye.Güya efendi geçiniyor işte... Bunca zaman Anıl ı göndermeye çalışan iki kızın sözüyle üstüne yürüyen o değilmiş gibi birden bire rotasını anıla çevirdi.Hasanlara yakın duruyo falan.Fazla tutarsız geliyor bana.İtici mitici adam bildiğinden şaşmıyor herşeyini açık açık söylüyor yapıyor bir oraya bir buraya kıvırmıyor diğerleri gibi... Aslanım Alp inş. finalde olursun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?