pot kırdı sanki... Seren serengil in 5 haftalık hamile olduğunu söyledi dayı olucam falan dedi.Seren bile yeni öğrenmiştir keşke sormadan söylemeseydi.Saba da uyardı kızarmı acaba diye kızmaz falan dedi doğuş ama kendide emin olamadı... Evlenmedi değil mi Seren ?
Adadan gelir gelmez çıkarmış yeni albümü
Survivordan daha iyi tanıtım olamazdı tabi...
Geçen akşam Mustafa T.gidince ilk hallerini gösterdiler.nasıl değişmiş adam.çok zayıflamış ya,saçları da boyalı mıydı neydi ki siyahmış sanki şimdi bembeyaz
bu arada bence de tek değişmeyen isim Almeda aynı durup duruyor kız,ama Cevher de aynı sanki
Adadan gelir gelmez çıkarmış yeni albümü
Survivordan daha iyi tanıtım olamazdı tabi...
Seren zaten açıklamış twitter'dan
Midem bulanıyor bir sen bir ben birde bebek diye twitler atıyomuş
Hayır evli değil
katiliyorummmmBu hafta almeda gitmeli...Alp i finalde görmek istiyorum...Herkesin sinsice içten yaptığı planları alp millete göstere göstere yapıyor bu da itici görünmesine neden oluyor halbuki adam her şeyi açıktan yapıyor.Merve gibi sinsi taktik yapıp arkadaşlarını oyuna getirmiyor.Nihat gibi de yanıma kime çekerim hesabını yapmıyor inceden inceye.Güya efendi geçiniyor işte... Bunca zaman Anıl ı göndermeye çalışan iki kızın sözüyle üstüne yürüyen o değilmiş gibi birden bire rotasını anıla çevirdi.Hasanlara yakın duruyo falan.Fazla tutarsız geliyor bana.İtici mitici adam bildiğinden şaşmıyor herşeyini açık açık söylüyor yapıyor bir oraya bir buraya kıvırmıyor diğerleri gibi... Aslanım Alp inş. finalde olursun ....
nereye gidecez anacim oturuyoruz oturdugumuz yerde gece sabaha kadar oturuyoruk sonra aksama kadar uyuyorukKız tatildeyse taile gidinsenize sıkılmayacakmısınız 15 gün evde
tivitiy yiviti hoşgeldin şeker,doldurdun beğenileri dedim noliyi
aksama yemek yokmu yahu
Hmmm inş. bu kez sağlıcakla kavuşur yavrusuna.... Evlenmek için annesinden onay alamadımı ki acep ?
aksama yemek yokmu yahu
son sayfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bir şey oldu demi ya son sayfaya takıldı gitmedi falan yazdıklarım...
Ben pizza hazırlıyorum 5 dakikaya kadar pişer
Kocam ortalarda yok kaçta gelir bilmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?