Survivor bitti sohbete devam

Seren zaten açıklamış twitter'dan
Midem bulanıyor bir sen bir ben birde bebek diye twitler atıyomuş
Hayır evli değil

Geçen akşam Mustafa T.gidince ilk hallerini gösterdiler.nasıl değişmiş adam.çok zayıflamış ya,saçları da boyalı mıydı neydi ki siyahmış sanki şimdi bembeyaz

bu arada bence de tek değişmeyen isim Almeda aynı durup duruyor kız,ama Cevher de aynı sanki

Ya Mustafa emminin kaşlarına ne dersinKaşlarını kazıtmış galiba sonrada kalıcı dövmemi mi yaptırmış ne
Çıktı ya beyaz beyaz kıvırcık

Son düzenleme:
katiliyorummmm
Kız tatildeyse taile gidinsenize sıkılmayacakmısınız 15 gün evde
nereye gidecez anacim oturuyoruz oturdugumuz yerde gece sabaha kadar oturuyoruk sonra aksama kadar uyuyoruk
tivitiy yiviti hoşgeldin şeker,doldurdun beğenileri dedim noliyi

hosgördüüüük demissin halla halla ne yazdimda bu kadar begeni tutturdum

aksama ne yemek yapacaksiniz yada yaptiniz diyeyim benim icin gun daha yeni basliyorda

Ben pizza hazırlıyorum 5 dakikaya kadar pişer
Kocam ortalarda yok kaçta gelir bilmiyorum valla

aksama yemek yokmu yahu

Bugün sütçüye yetiştim nihayet ve 3 kavanoz yoğurt yaptım kızıma yarısınıda dolaba kaldırdım geceleri ve sabahları içsin diye.Dün lahana sardım, karnıbaharda var,ıspanakta azar azar birde fırında tavuk patates yaptım.Lahana bitti diğerlerinide bugün yarın yer bitiririz sanırsam... Aaaa bugün pazar vardı yahu nasıl unuttum sebze alırdım yarında sebze pişirirdim tüh :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…