- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
anıl bi sefer attı galiba eger arada kacırmadıysam sonucta pekde bişi değişmedi yani bence cevhere yazık oldu
hayimi görmeliydin adam bi sefer bile düşmedi o engebeli yerden hepsinde attı hemde en iyisiydi
bugün itibariyle gitmesini istediğim kişi begüm.. inş. ünlüler onu yazar.
hayimi görmeliydin adam bi sefer bile düşmedi o engebeli yerden hepsinde attı hemde en iyisiydi
bugün itibariyle gitmesini istediğim kişi begüm.. inş. ünlüler onu yazar.
Bence Almeda gitsin çon yavaş
Konuyla alakasız ama Trt1'in sembolü mü değişmiş
ne bayanlığı ne başarısı umrumda şahsen.. sinsi lanet bişey. yüz karası bence
Bizim beceriksiz hayim dimek oyle yaptiizleyemedim ay ev isleriyle ugrasiom yine aksam aksam Anneside botoxlarindan aglayamadi hayimin o kadar gerdirmis ki yanaklari kipirdamadan agladi
Bence de belkide begumu yazarlar. Bence cevher begumu yazsin yazik cevhere annesini goremedi
Keske nihatin da esiyle bebegi gelebilseydiYazik kiz..
Kizlar haberde gordunuzmu adam cocugunu camasir makinasina atti kapaginida kapatti guya saka yapacakti makinada otomatik calisti kapak kapaninca ay cocuga acidim kiz
almeda zaten ne oldu bir anlasam. kız bitti yaa.. ya silkelensin yada gitsin valla onada sinir olmaya başladım.
öyle gerçi,ama almedayla karşılaştırınca daha makul.ya boşver her şekilde ikisi de alamaz bu yarışmayı
evet ya o kadının yüzü baya estetikli duruyordu.
bence sırf bunun için yazmaz,Alpi yazar Cevher.
ciddimisn ya peki durdurmamısmı noldu ya
Adamlar kapagi acamadilar eside vardi. Ordan gorevli cagirdilar adam sigortadan kapatti cikardilar cocugu
Nihat bey pek bi mesafeli
El kadar bebeği bırakıp gitmeyeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?