Survivor bitti sohbete devam

Alpin de Anılında 2 dokunulmazlık var kim giderse kalana vercek ve kalan direk finaldeeeeeeeeeeeeeeee.Bunu düşünemediler bence

cok pislik yaptılar bide masum ayaklarına yatıp alpe kızıyolar hic degilse cocugun ici dısı bir..anıl kalır diye tahmin ediyorum alpinde dokuulmazlıgı vardı sanırım anıla verir ve anılda 3 hafta dokunulmaz olur tam tersi olsada alp kalır valla anıl ve alpı yazarak hinlik yaptılar ama boylede iyi olcak gonullulerden nihattan almedadan nefret ettim heleki almeda yokmu konusurken bile abarta abarta eller oyle ayyy sinir oldum

Son düzenleme:
acun ve ekibi kadar fırsatçı gözü açık tv çetesi yoktur başka türkie de arasak bulunmaz. Ne yapsakta ortalık kızışsa hangi haftaya hangi odul oynunu koysak die düşünmekten gözlerine uyku girmiordur eminim çünkü var mısın yok musun un 2. turunda elendim gecen yıl gerçi programı bitirdiler elenmesemde yarışamıcaktım

Almedayi yine ogretmislerdir o kadar geri ki zekasi nereye cekersen oraya gidiyo. Anila bisey diyemem ama alp haketti bence. Ee üzüm üzüme baka baka kararirmis anilinki o hesap.. Grup dagildi desenize. Mustafa emmi ve tayfasi
Alpin hasanla final yarisini izleyemedim sanirim sus diye bagirmis ama bildigim kadariyla hasan hep yapiyor o nefes alma islemini orayi tam anlayamadim ne oldu neden kizdi alp birisi aydinlatirsa makbule gececek
Su hayim anca dusmeye yariyo,cevher deseniz basarisiz bence
En basarili hasan ve nihat ha bide begum hirsli dogruyu solemek gerekirse vede cevik
Almeda ikiyuzlu alp gibi haftaya almeda gitsin hatta

Neyse kızlar size keyifli sohbetler,ben çıkayım artık
Kendinize iyi bakın
Bugün Merve'yle ortak düşüncede birleşemedik bi türlü ama olsun

ha bi de acun aile özlemini en yiyi ben bilrim dedı bi yerde ya da buna yaklaşık bişy sonra düşündüm acaba eşini aldatan acun deil miydi die
rahat herif

almedanında ikiyüzlülüğü zamanla ortaya çkıyor. bunu acunda anlamış ki geçen hafta mustafa topaloğlunu yazdın gdince ağladın anlamadım dedi...

ha bi de acun aile özlemini en yiyi ben bilrim dedı bi yerde ya da buna yaklaşık bişy sonra düşündüm acaba eşini aldatan acun deil miydi die
rahat herif
Acun 19 yaşında annesini ve babasını trafik kazasında kaybetmiş o yüzden dedi onu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…