Survivor bitti sohbete devam

Alp dünkü yarışta baktıki kazanamıycak bari olay çıkarayımda belki yarışı baştan yaptırırlar dedi ama yapmaya çalıştığını başaramadı
Hasan yarışta nefes alıyormuşda Alpinda dikkati dağılıyormuş hahahha ne komik sanki öss sınavındayız ne saçma bahane
Hasan ne yapsın nefes almasınmı , Alp adamın nefes almasını bile kıskanıyor , ,Alpciğim sende nefes al sonuçta bu bir oyun eğer oyunun kuralında nefes almak yasaksa Hasanı zaten niskalifiye ederlerki sen neden kendini bu kadar üzdün be kuzum, önceden birkaç kerede Acun Hasanı diskalifiye etti Hasan o zamanlarda hiçbirinde itiraz etmedi haksızdı biliyordu. Hasan ne kadar süper bir adammış , hayranım vallahi karısıda çok güzeldi onuda arada belirteyim
Alp kıskanç bir insan , kıskançlıktan bir deri bir kemik kalmış. Yarışın en başında Alp için izlemeye başlamıştım ama demekki insanlarla vakit geçirmeden gerçektende insanları tanıyamazmış insan bunu bir kez daha anladım, o tatlı neşeli Alp gerçekte kıskanç bir adammış
Alp olay çıkardığında dediki , hepiniz beni yazın bende birini seçeyim, tabi öyle olsaydı en zayıfı seçecektiki 1 hafta daha kalsın adada , ee bide haftaya dokunulmazlığı alıncada finale kadar kalsın , yarışmayı kazanamasa bile bankaya her hafta yatan parası var ya o bankaya yatmaya devam etsin
Bu kadar ince planların sonucunda anılla yazıldı çokta güzel oldu
artık bu akşam izleriz millete ne kızacak ne dedikodular yapacak
nihatın dedikodusunu yapıyor arkasından kızıyor ama nihat onu savunuyor
inş Alp giderde Anılda gerçekten yarışır Alp giderse Anıl daha rahat edecek asıl kendini o zaman gösterecek
kızlar içimde kalsaydı çatlardım buraya yazdım rahatladım
iyiki varsın survivor topici

Son düzenleme:
dinlenelim demiş alp hasan yok bu iş bitsin dinlenilmeliydi bence alp sonuçta zayıf bir insan...

hasan çok bencil bir insan hiç sevmiyorum ya..

dinlenelim demiş alp hasan yok bu iş bitsin dinlenilmeliydi bence alp sonuçta zayıf bir insan...

hasan çok bencil bir insan hiç sevmiyorum ya..

adadaki herkez oyun peşinde herkez sinsi nasıl kazanırım da ne diyim nasıl iyi gözükeyim herkez beni sevsin beni yazmasın derdindeler

alp kendisi öfkesini de gösteriyor sevincinide anıl la ikisinin kalmasına çok üzüldüm orada işe yaramayan almeda dururken onların gitmesi beni üzecek.

üffffffffff sinir kız gitsede kurtulsa herkez sinir bozucu konuşmasından neyse akşam için hayırlısı olsunbakalım kim kalıcak

vayyy süper yorumm aaaa ama alp dinlencekmiş yazık ona..tek o yoruldu ya.ağzı çalışırken hiç yorgunluk felan tanımıyor ama ya da çemkirirken millete.. terbiyesiz şey

Alp resmen çocukca davrandı Küstü ve oynamadı Üstüne üstlük hakkınıda helal etmedi.Hırsı öylesine esir hale getirmişki kendini,devam edip kaybetmet yerine "Nefes" bahanesini seçti...

Hasan'ın Anıl'ı yazması garibime gitti.Görünürde Anıl'ı seviyordu ama plana dahil oldu.Daha öncede Alp'in planına dahil olmuştu Nihat'ı yazarak , Serhat gidince idrak edebildi .

Anıl iyi bir çocuk olsada çabuk etki altında kalabilen ve ani renk değiştirebilen yapıda olması ,ona dair düşünceleri değiştiriyor.Aslında etki altında kalmadan,olduğu gibi kendini ortaya koyabilseydi,birileriyle dost olmanın;doğru yanlış herseyine tamamen tabi olmak anlamına gelmediğini gösterebilseydi,durumu farklı olabilirdi.

Artık düşüncem kesin.adadaki herkes bencil,çıkarcı ve oyuncu.
Nasıl olsa Alpi yazan olacak diye karşısına Anılı koydular,resmen bir strateji ve can acıtma.özellikle Anıl için üzüldüm,çocuk hiç bir şey diyemedi.canı-ı gönülden Anılın son ikiye kadar gitmesini istiyorum,inş başarır.Bugün sembol oyununda bakalım ne olacak?Anıl alamasa da umarım Alp gider de Anıla sembol verir.

Anılı kimin yazdığını göremedim kızlar bileniniz varsa söyleyebilir mi?

Alp'in de dediği gibi, asıl kimler plan yapıyor belli oldu

Birisin den birisi elenirse, diğeri finale kalıyor direk zaten sembollerle.. Anıl, oyunlarda çok başarılı onun kalmasını isterim ama Alp kalırsa diğerlerinin çekeceği var Alp'ten, sırf diğerlerine survivoru dar etmesi için bile kalabilir

Son düzenleme:
zaten bu hafta alp yazılacaktı büyük ihtimalle o sölesede sölemesede belkide gitmeyecekti ama şimdi kalsada kalmasa sonuçta yanlız kalacak ama anıl giderse finale kadarda dokunulmazlık alırsa cekecekleri var kimse yazamayacak adamda rahatlık felan

Alp gider,panik yapmaya gerek yok
Demek ki neymiş Anılcım onun bunun maşası olmamak gerekiyomuş

alp,beni yazın ben gideceğim diyerek blöf yaptı.gerçekten gitmek istese anıla da nihatı yazdırır cevheri araya sokmazdı.kendisi nihatı yazdı dediği gibi,diğerlerine de beni yazın dediği için yazacaklarını düşündü.bu arada cevheri de anıla yazdırarak cevher elenecekti ama plan tutmadı ne yazık ki

Evet çocuğun her adımı strateji

Oyunu kaybediceğini anlıyor,oyunu bırakıyor.

Herkesin onu yazacagını biliyor,beni yazın diyor.

Hani kaybetsede,gitsede "ben istemiştim zaten" diyebilsin.

Tam artist yahu

Ne yazık değil valla çok iyi oldu
Ben pek bi mesutum sonuçtan

Alp gider Anıl kalır.

İşte o zaman Anıl hakkında fikir sahibi olunabilir.

Almeda enteresan bir ruh haline sahip.Bir bakıyorsunuz Mustafa T. için ağlıyor,bir bakıyorsunuz "bana nankör kedi dedi" diye diye kızıyor.Bir türlü karar veremedi gitti...

Begüm deseniz ayrı bir dünya. Her oyunda ağlaması adetten oldu artık.

dokunulmazlık oyununun sonunu izleyemedim.
Adadakilerin yorumunu dinledim kafam karıştı.
Hasan nefes almayı bilerek mi yaptı çözemedim.
Ama alp dinlenelim demiş neden onu dediği oldu alp zaten zayıf.
Alp i yazdılar anladım ama anılı yazmaları şaşırttı.
Hayim yada almedayı bekliyordum.
Birde begümün her yarışı kaybettiklerinde ağlamasına sinir oluyorum.
Oda çok hırslı.
Bu gerginlikler açlık yorgunluk uykusuzluktan kaynaklanıyor elbet.
Hayim,cevher,ve almeda elenseydi daha keyifli yarışmalar izlerdik.
Bugün kim gider?
Alp de gidebilir anılda yarı yarıya şans veriyorum.

birde bu oyunda yok niye beni yazdın demeleri tuhaf aslında.
Orda herkes yemek ödülü hariç bireysel yarışıyor.
Herkes güçlü olanı elemeye çalışacak ki kazanma şansı olsun.
Bu bir yarışma, sitem etmeleri hoş değil.

Melodi,Hasan bilerek nefes almadı yani ben öyle düşünüyorum,öyle bir adam kesinlikle değil
Hasan öndeydi,Alp bunuda hazmedemedi açıkcası bahane etti onu
Sus dediğinde adam sustu zaten
Ayrıca Alp'in ne kadar dilli bişey olduğunu gördük,o da gerçekten dinlenmek isteseydi ne yapar eder dinlenirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…