Survivor bitti sohbete devam

Çok sevdim ben bu konseyi yaa :) Alp yaptğını buldu.

Çok değiştiriyo lafları sinir oldum. geçen hafta nihat ona çok üzüldüm seni yazarak da tepkimi göstermek istedim dedi. kendi onların laafıyla bana ceza kesmen beni üzdü dedi sonra geldi Sana ceza kestim diyo sen kimsin dedi. Yakışmadı ./

Almeda,Anıl ve alp için plan yaptık diyor ya haftaya kendisine o planı yaptıklarında ki büyük bir ihtimalle öyle olacağını düşünüyorum ne yapacak çok merak ediyorum

Almeda,Anıl ve alp için plan yaptık diyor ya haftaya kendisine o planı yaptıklarında ki büyük bir ihtimalle öyle olacağını düşünüyorum ne yapacak çok merak ediyorum

Eee inşallah bekliyoruz valla

ödül harikaydı

hem sevdikleri anneler,eş felan hem de yemek...

hasan ve eşi çok tatlılardı

alp gıcığı yaptı yapacağını inşallah haftaya gider bi insan bu kadar gıcık olur anca hiç sevmiyorum

anılı da sevmiyorum o da ona uyuyo

alp resmen saçmaladı kazanamayacağını anlayınca küplere bindi

nihatı ve hasanı çok beğeniyorum.çok oturaklılar. hele ki hasan,alp e kötü bi karşılık vermedi orda yine kişiliğini gösterdi

ve dokunulmazlığı iyiki aldı hasan..

begümün annesiyle geçirdiği zaman da çok güzeldi

cevhere yazık oldu üzüldüm...

hayimin annesi yanında kız arkadaşı gibi durucak nerdeyse taş gibi kadın

çıkan tartışmalar sonucu Alp'in adı çıkacağı belliydi bunu bile bile Anıl yazıp iki arkadaşı yazıp gönderme telaşına girdiler cidden çok haince bir de Alp'e strateji uyguluyor diyorlar bugün ki oylama stratejisini de gördük sayelerin de neyse artık hangisi gider bilemem ama dokunulmazlıkla nasıl olsa birisi direk finale kalacak Allahtan

Evet ya Alp'e iki yüzlü plancı dediler ama kendilerinin yaptığı ne o zaman ne saçma pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…