Survivor bitti sohbete devam

hakkimizda hayirlisi olsun INSALLAH
amin tatlım aminn ben mart ayında tüp bebek tedavimi okkalı bi şekilde negatifi gördüm tabiki çok üzüldüm ama tedaviden kısa bir süre FMF (ailevi akdeniz ateşi ) hastalığım netleşti ( koskoca 12 yıl ) yanlış ilaçlar yanlış tedaviler hatta bu yüzden apandist ameliyatı bile olmuştum bebek isteyen tüm herkes için ve kendim de dahil belli başlı bir duam vardır lütfen hepimz eksiksiz dua edelim Rabbim hepimize başta Sağlık sonra hanelerimize huzur ondan sonra gönlümüzdekileri hayırlı ve sağlıklıca nasip etsin inşallah sık-sık ataklarla uğraşıyorum ALLAH ım kimseye nasip etmesin çok ama çok zor sağlık çok önemli lütfen üzülme

bunlari gorunce canim kuzu cevirme istedi
kizarmis pilicte olabilir

Hahaha twetty sen de okdr zaman adada kalsaann en yakin boruyoan opusursunn...Yazikkk onlara

INSALLAH canimmm cok tessekur ederim,ruh halim degisiyor iste bazen iyi bazen kotu hayirlisi olsunnn hakkimizda

seninle sanirim tanismiyoruz ama destegin icin cok tessekurler...
gel-gitler elbette hepimizde oluyor ama çabucak toparlanmalıyız yoksa ruh halimiz çöktikçe derinlerden çıkamayız moral mümkün olduğunca pozitif olmanın çarelerine geçmeliyiz :13:

gecmisss olsun canimmm
ALLAH SIFASINI VERSIN CANIMM her halimize sükür umarim sende bidahakine iyi sonuclar alirsinn herseyin basi saglik tabi sagligimiz yerinde olduktan sonra herseyi asariz evelALLAH

gecmisss olsun canimmm
ALLAH SIFASINI VERSIN CANIMM her halimize sükür umarim sende bidahakine iyi sonuclar alirsinn herseyin basi saglik tabi sagligimiz yerinde olduktan sonra herseyi asariz evelALLAH
sağol canım benimm aminn inşallah hepimiz bu zorlu yolda çok yıpranmadan evlatlarımıza kavuşuruz aynen başta sağlık

Tanisalim kzuum ben hlycn.konyadan katiliyorum.ogretmenim.4 buuck aylik dunaylar tatlisi bi erkegimm varrrr.basarilar dilerim hayim nihat Begum ve digerlerii
Amma begum m walla dayanakli kizzz ayni merveneyimm gibii

Tanisalim kzuum ben hlycn.konyadan katiliyorum.ogretmenim.4 buuck aylik dunaylar tatlisi bi erkegimm varrrr.basarilar dilerim hayim nihat Begum ve digerlerii
ALLAH bağışlasın canım oğluşunu Rabbim analı-babalı , sağlıklı-sıhhatlice büyütmeyi nasip etsin yerime öpermisin bebişini memnun oldum tatlım :13:

konyanin neresindensin ortmenim
bende yurtdisinda yasiyorum 22 yasimdayim evliyim dogma buyume ankaradaydim aslim konya:)
bildiginiz uzre cocugum yok yarismacilara basarilar

Sifaaaa gecmis olsun kzuummmmm
canım çok sağol bende tanıtayım kendi kendimi ağustosta 30 yaşıma gireceğim , 7 yıllık evliyim 6 yıldır bebişime hasretim Yozgat lıyım şu an Kayseri deyim fmf liyim , sürekli kullanacğım ilacıma rahat 2 aydır başladım ve malesef şiddetli regl sancısı da yaşıyorum dr ların tabiri tek çözüm doğummuş sabırla inatçı bebişimi bekliyorumm anasına çekmiş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…