Survivor bitti sohbete devam

begume kızardım en bastan ama son oyunlardaki performansı yuzunden gercekten kalmayı hak ediyor hayimden daha gucluydu hayim kalsaydı bence haksızlık olurdu..

bu arda adadan bugün anılın ayrılmasını daha çok isterdim. nede olsa zamanında oda hoş olmayan kişilerle hoş olmayan işlere kalkıştı evet genç temizx çocuk olabilir ama yanındakilere uyacak kadar da akılsız davrandı. şuan hakettiği için finallere kalmadı başkasının sayesinde (alp) koruma alarak finale gitti. adil değildi bu.. ne demişler başkasının ...iyle gerdeğe girme..

anıl dokunulmazlık almasaydı bile oylamada yine kalırdı diye dusunuyorum en son kimle kalırsa kalsın finale halk oylamasında anıl goturur tum oyları acayip fanı olusmus cocugun:26:

Son düzenleme:
anıl dokunulmazlık almasaydı bile oylamada yine kalırdı diye dusunuyorum en son kimle kalırsa kalsın finale halk oylamasında anıl goturur tum oyları acayip fanı olusmus cocugun:26:

Kesinlikle
Sarışın maviye dayanamayan ergen kız grupları var memlekette

e nihatta almeda sayesinde kaldi finallere

ne yagmur yagiyor yahuuu MASSALLAH bardaktan bosaliyor sanki ortaligi sel alacak:18::18::18:

Ya aniden misafir geldi bakamadım
Sonuna yetiştim kardeşim bu Begümdede ne bal var ya
Hayim gitti

almeda olmasa nihat finale kalamazmıydı. kesinlikle kalırdı..

bence anilda kalirdi her türöü,anil basarisiz bi cocuk degil hem efendi saygili,
arkadaslik yaptigi insanlarda oyleydi alpi mustafa topaloglunu cok yanlis tanittilar,
bir tek onlarmi aralarinda is cevirdi hepsi is cevirdiler hic melek sanmasinlar kendilerini...

anila laf yokkkkk

anılı bende seviyorum insallah o kazanır ama finale cıkanların hepsi gercekten hakeden kisiler nihat hasan zaten cok guclu bi ara hep nihatın sayesinde kazanıyolardı unluler anılda oyle cok iyi oyunlarda dokunulmazlıgı almasaydı bile hakederdi finale cıkmayı begumde aynen kızıyodum bastan ama gercekten oda hakediyodu kalmayı..

Yahu Bu Begüm mıymıntısının kaçıncı sms'e çıkışı hepsinde paçayı sıyırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…