Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miyminti merve
sevgiline soylemelisin bunu mesajda
![]()
![]()
Sadece sms mi var
Oyun falan oynanmadı mı hiç ?
Sadece sms çok mantıksız
Bi kere yarışmanın doğasına aykırı![]()
sadece sms var canım bende programı bugün en başından izlemedim ama acun şey dedi az önce sms e kaldılar sms le belli olucak dedi daha doğrusu kendileri öyle istediler dedi canım sanırım kendileri sms e çıkmak istediler bilemiyorum:)
ya yaaa söylerim tabiiiii bana der sonra biiiiipppppppppppppanılına diye abooowww kız al sana bi kavga dahaaa vallahi bizimkiler yeterince fazla zaten bide anıl yüzünden kavga edemem
ama yirim ama ben o çocuku yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel değilmi ama yaaaaaaa maşallah sevgilisi varmıdır acep:)
Bu biipler artik asabimi bozmaya basladi,tariycam komple hepsini de kelesimi getirin
Aman en ufak biseyden kavga cikiyor,ebesini sevdiklerim
hahahahaal benden de o kadarrrrrr kırt kıııırttttt hoppp iş bitmiştir hehe:):):)
aynen en ufak bişeyden çıkıyorrrr :) onlarında heyecanları bu heralde![]()
Belkide bizde onlara sinir bozucu gelioz, onlarin teorisine gore kadin alttan alir ortami duzeltir,anasini satiyim kac kere yumusatcaz demi
ahh erkeklerr,neyse survivora gelelim biz.
Asena nasi degismis oyle
Kellemi koyarim ki ortaya nihat kazancak
Kazanamazsa da saglik olsun![]()
vallahi yumoştan da beter olduk heeeeeeedaha napalımmmmmmmmmmmmmm
amaaannnnnnnnnnn :) kız ben bura bakmaktan asenayı kaçırmışım
göremedim kelleni yirimmmmmm:)
bakalım kim kazanacak hayırlısı olsun bakalımmmmmmmmmmm:)bekliyoruz:)
Bende bi ara gozumun kenariyla gordum du :))
Oyle iste cicim,ay migdem bulandi mutfakta tikiniyom.. Kendi kendime parti veriom da
bu sene kendimden var supriz kendime![]()
Seneyede allah kerim![]()
![]()
Parti baslasinnnnnn :119::119:
![]()
![]()
ne tıkınıyon bakimmmm kaç kilosun bu arada canımmmmmmmmmmmmmmm:) ne yiyosun bakimmmmmm bende yiyiorum deminden beriii
kıyamam deme öyle deme deme deme:)
![]()
Parti baslasinnnnnn :119::119:
![]()
![]()
Valla az once kuruyemis yedim,simdide halley cikolata yiyom,pasta yapmadim eger esimle aramiz iyi olsaydi pasta yapardim yerdik,artik yildonumumuzde yaparim
Gel kuzum yiyelim..
Ben 65 kiloyum 78 den 65 e indim boyumda 1.75