• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Miyminti merve :27:

:1::1: sevgiline soylemelisin bunu mesajda :57: :60:

ya yaaa söylerim tabiiiii bana der sonra biiiiippppppppppppp:D anılına diye abooowww kız al sana bi kavga dahaaa vallahi bizimkiler yeterince fazla zaten bide anıl yüzünden kavga edemem:D ama yirim ama ben o çocuku yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel değilmi ama yaaaaaaa maşallah sevgilisi varmıdır acep:)

Sadece sms mi var
Oyun falan oynanmadı mı hiç ?

sadece sms var canım bende programı bugün en başından izlemedim ama acun şey dedi az önce sms e kaldılar sms le belli olucak dedi daha doğrusu kendileri öyle istediler dedi canım sanırım kendileri sms e çıkmak istediler bilemiyorum:)

Sadece sms çok mantıksız
Bi kere yarışmanın doğasına aykırı :37:

demi sen o kadar yarış yarış yumurta dayandı gari sms yapıyolar:) ama ikiside haketti yaaa çünkü takımları ayakta tutan ve sürekli lider olan hep nihat ve hasandı bakalım ne olucak merak ediyorum:)

Son düzenleme:
sadece sms var canım bende programı bugün en başından izlemedim ama acun şey dedi az önce sms e kaldılar sms le belli olucak dedi daha doğrusu kendileri öyle istediler dedi canım sanırım kendileri sms e çıkmak istediler bilemiyorum:)

Sadece sms çok mantıksız
Bi kere yarışmanın doğasına aykırı :37:

ya yaaa söylerim tabiiiii bana der sonra biiiiippppppppppppp:D anılına diye abooowww kız al sana bi kavga dahaaa vallahi bizimkiler yeterince fazla zaten bide anıl yüzünden kavga edemem:D ama yirim ama ben o çocuku yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel değilmi ama yaaaaaaa maşallah sevgilisi varmıdır acep:)

Bu biipler artik asabimi bozmaya basladi,tariycam komple hepsini de kelesimi getirin :9:
Aman en ufak biseyden kavga cikiyor,ebesini sevdiklerim

Bu biipler artik asabimi bozmaya basladi,tariycam komple hepsini de kelesimi getirin :9:
Aman en ufak biseyden kavga cikiyor,ebesini sevdiklerim

hahahaha:D al benden de o kadarrrrrr kırt kıııırttttt hoppp iş bitmiştir hehe:):):)
aynen en ufak bişeyden çıkıyorrrr :) onlarında heyecanları bu heralde:D

hahahaha:D al benden de o kadarrrrrr kırt kıııırttttt hoppp iş bitmiştir hehe:):):)
aynen en ufak bişeyden çıkıyorrrr :) onlarında heyecanları bu heralde:D

Belkide bizde onlara sinir bozucu gelioz, onlarin teorisine gore kadin alttan alir ortami duzeltir,anasini satiyim kac kere yumusatcaz demi :ssz:
ahh erkeklerr,neyse survivora gelelim biz.
Asena nasi degismis oyle :52:
Kellemi koyarim ki ortaya nihat kazancak :35:
Kazanamazsa da saglik olsun :60:

Belkide bizde onlara sinir bozucu gelioz, onlarin teorisine gore kadin alttan alir ortami duzeltir,anasini satiyim kac kere yumusatcaz demi :ssz:
ahh erkeklerr,neyse survivora gelelim biz.
Asena nasi degismis oyle :52:
Kellemi koyarim ki ortaya nihat kazancak :35:
Kazanamazsa da saglik olsun :60:

vallahi yumoştan da beter olduk heeeeeee :D daha napalımmmmmmmmmmmmmm:D amaaannnnnnnnnnn :) kız ben bura bakmaktan asenayı kaçırmışım:D göremedim kelleni yirimmmmmm:)
bakalım kim kazanacak hayırlısı olsun bakalımmmmmmmmmmm:)bekliyoruz:)

vallahi yumoştan da beter olduk heeeeeee :D daha napalımmmmmmmmmmmmmm:D amaaannnnnnnnnnn :) kız ben bura bakmaktan asenayı kaçırmışım:D göremedim kelleni yirimmmmmm:)
bakalım kim kazanacak hayırlısı olsun bakalımmmmmmmmmmm:)bekliyoruz:)

Bende bi ara gozumun kenariyla gordum du :))
Oyle iste cicim,ay migdem bulandi mutfakta tikiniyom.. Kendi kendime parti veriom da :9:
bu sene kendimden var supriz kendime :31:
Seneyede allah kerim :ssz:

Bende bi ara gozumun kenariyla gordum du :))
Oyle iste cicim,ay migdem bulandi mutfakta tikiniyom.. Kendi kendime parti veriom da :9:
bu sene kendimden var supriz kendime :31:
Seneyede allah kerim :ssz:

:D ne tıkınıyon bakimmmm kaç kilosun bu arada canımmmmmmmmmmmmmmm:) ne yiyosun bakimmmmmm bende yiyiorum deminden beriii:D kıyamam deme öyle deme deme deme:)

frambuazli2.jpg

Parti baslasinnnnnn :119::119:
feuerwerk27hi6.gif

feuerwerk26ri6.gif

Son düzenleme:
:D ne tıkınıyon bakimmmm kaç kilosun bu arada canımmmmmmmmmmmmmmm:) ne yiyosun bakimmmmmm bende yiyiorum deminden beriii:D kıyamam deme öyle deme deme deme:)

Valla az once kuruyemis yedim,simdide halley cikolata yiyom,pasta yapmadim eger esimle aramiz iyi olsaydi pasta yapardim yerdik,artik yildonumumuzde yaparim :ssz:
Gel kuzum yiyelim..
Ben 65 kiloyum 78 den 65 e indim boyumda 1.75

Valla az once kuruyemis yedim,simdide halley cikolata yiyom,pasta yapmadim eger esimle aramiz iyi olsaydi pasta yapardim yerdik,artik yildonumumuzde yaparim :ssz:
Gel kuzum yiyelim..
Ben 65 kiloyum 78 den 65 e indim boyumda 1.75

yiyelim annemmmmmmmmmmm ohhh yarasınnnnnnn:) hımm zayıflamışsın canımmmm baya nasıl verdin :)

Back
X