• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

inşallah hasan kazanır nihat medya sektöründe tanınıyor bu yarışmadan sonra da iyi projelerde yeralır ama hasan dansçı sonuçta. ne kadar projede yer alabilirli dans dışında. o yüzden maddi anlamda kazanmalı bu şkilde

Saol canim benim,Allah razi olsun..
Yok kutlamadi küsüz onla, yok beklemiyorum hic bisey bacim.. 1 ay once ben onun dogum gunu icin para biriktirip hediye almistim,ustelik ilk kez tek basima disari ciktim onun icin.. Korkumu yenmistim onun icin.. Ama iyilik et kotuluk bul iste o hesap

Deme ya :( duzelir İNSALLAH
Bu arada survivorinda sonuna gelmis bulunduk zavalli topigim artik kimsecikler ugramaz:43:

üzüldüme yaaa ne bileyim nihatta snuna kadar haketmişti ama hasan olmalıydı. oyları kız milleti basmıştır yakışıklı ya... hayırlısı olsun. hasanında kariyeri ileri olsun inşallah.

Hasanın hakkıydı.
Ünlü birinle gidip oya sokarsan adamı kazanan o olur tabi.
Adil bir son değil yarışmalıydılar.

İkiside başarılıydı ama Hasan kazansın isterdim,daha ihtiyaç sahibi gibiydi
Hep bi şekilde ünlüler kazanıyor
Hep bu liseli kızlar :19: :9:

nihat kazandı ve bence hakettide adam bütün oyunlarda ölümüne yarışıyordu :52: kafa göz bodoslama :D:D

Hasanın hakkıydı.
Ünlü birinle gidip oya sokarsan adamı kazanan o olur tabi.
Adil bir son değil yarışmalıydılar.

Banada çok saçma geldi bu durum,bu yarışmada amaç yarışları kazanmak değil mi
Acun oylamalardan para kırmak için ne yapacağını şaşırdı zaar :9:

Yarissalarda nihat alirdi bnce nihat hasandan guclu :40:

Nihatin karisi pek guzel dgil bide basini koymus adamin omzuna sanki tv izlio :52:

hadisenin şarkısınıda katmışlar araya .. bu acunun hiphop aşkı öldürüyor beni

Yarissalarda nihat alirdi bnce nihat hasandan guclu :40:

Nihatin karisi pek guzel dgil bide basini koymus adamin omzuna sanki tv izlio :52:

nihatta haketti sonucta hasanda kazansa oda hakederdi zaten ikisi en guclulerdendi nihat daha atik bir adam onun sayesinde kazandı unluler cogu oyunu hakeden aldı bana gore:32:

Son düzenleme:
Back
X